Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-22-13, 06:11 PM   #1351
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你何時玩?

我這陣子都只會在星期五晚、六日的全日才玩

id:sevenbladesghy
我暫時係晚晚都玩, 我星期5, 6晚搵你, THX

ID: AkaIITo-L

此篇文章於 10-22-13 09:28 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 06:28 PM   #1352
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 07:37 PM   #1353
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: whassupbun 查看文章

之前飛車用電單車時預過唔少類似, 俾部電單車+矮欄杆夾死左……

舊 10-22-13, 09:28 PM   #1354
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: carychow 查看文章
之前飛車用電單車時預過唔少類似, 俾部電單車+矮欄杆夾死左……
我試過用4輪車時俾2輛單車撞死

舊 10-22-13, 10:04 PM   #1355
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: carychow 查看文章
電單車都有呢個效果先有趣

水/空就未試過, 跟得佢後面就索性撞埋去.
好多時是剛起步 / 終點前
後車Boost入爬頭推炒前車打轉

雖然好多時是意外

差2場可以幫速雷裝turbo

不過速雷只是型,唔好開的
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 10:17 PM   #1356
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
差2場就開哂engine, transmission, turbo

而家
super-->狂牛
sport--->汗血
motorbike-->801RR

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 11:41 PM   #1357
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
我之前入左幫會點解無左既?

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 12:09 AM   #1358
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
岩岩同Faiz_ko兄場生存戰真係辛苦晒你
另外嗰兩個玩家完全唔係路,每一波次次一開始就死,奇怪在佢地又唔係低lv,除非佢地一心要我地兩個打晒,佢地就坐享其成
我自己又唔爭氣7,8,9波死左加重你壓力負擔
真係要向你致敬!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 12:20 AM   #1359
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
wink

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
另外嗰兩個玩家完全唔係路,每一波次次一開始就死,奇怪在佢地又唔係低lv,除非佢地一心要我地兩個打晒,佢地就坐享其成
真係要向你致敬!
客氣客氣
有個就hea玩 另一個就真情放棄=_=
下次再玩過
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 12:27 AM   #1360
Faiz_ko

玩下玩下...
D錢真係減到好離譜..有D任好難 先得果1500~3000到
你買晒槍同甲..就算過到..都使左半
唔通直係屈人買課金 ? SAD
舊 10-23-13, 01:56 AM   #1361
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://www.youtube.com/watch?v=VeMeLMYOKaI

笑到肚痛

舊 10-23-13, 02:09 AM   #1362
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: Viper II 查看文章
差2場就開哂engine, transmission, turbo

而家
super-->狂牛
sport--->汗血
motorbike-->801RR
睇下bike都好,應該買雙T
屋唔買住,現在20萬等派錢買XF
舊 10-23-13, 07:30 AM   #1363
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
真係要向你致敬!
引用:
作者: Faiz_ko 查看文章
客氣客氣
有個就hea玩 另一個就真情放棄=_=
下次再玩過
我昨日都hea左2場生還戰.......win哂...

係時候轉下玩另外2個場.....

舊 10-23-13, 09:54 AM   #1364
nastyblade

註冊日期: Jul 2013
引用:
玩下玩下...
D錢真係減到好離譜..有D任好難 先得果1500~3000到
你買晒槍同甲..就算過到..都使左半
唔通直係屈人買課金 ? SAD
Faiz 哥, 搵日帶埋我玩生存戰~
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:33 AM   #1365
Faiz_ko

引用:
作者: nastyblade 查看文章
Ok
Psn?
舊 10-23-13, 11:56 AM   #1366

引用:
作者: nastyblade 查看文章
引用:
Ok
Psn?
一於今晚啦
舊 10-23-13, 12:22 PM   #1367
AkaIITO
Game Master

引用:
一於今晚啦
有興趣 , 可以加入嗎?
不過我好廢XD

此篇文章於 10-23-13 12:26 PM 被 AkaIITO 編輯。
舊 10-23-13, 12:31 PM   #1368

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
有興趣 , 可以加入嗎?
不過我好廢XD
當然可以,你好似高lv過我好多架喎,點會廢
舊 10-23-13, 12:36 PM   #1369
AkaIITO
Game Master

引用:
當然可以,你好似高lv過我好多架喎,點會廢
要升LV, 只要頹打賽車就得XD
除左可以買D高級D O既槍外, LV冇實際意義,

舊 10-23-13, 12:55 PM   #1370
Faiz_ko

wink

今晚見 咁多位
舊 10-23-13, 02:02 PM   #1371
飛燕
懺悔不用等

引用:
要升LV, 只要頹打賽車就得XD
除左可以買D高級D O既槍外, LV冇實際意義,
都有d分別

近排打完生存戰會用高級武玩下
用重狙擊槍幾下可以打爆直升機

試過出來比人開武直追
羅支重機槍掃,嚇到佢
舊 10-23-13, 02:09 PM   #1372
AkaIITO
Game Master

係咪有大地圖汁箱任務??但係我未見過XD, 點先有??

舊 10-23-13, 02:14 PM   #1373
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
係咪有大地圖汁箱任務??但係我未見過XD, 點先有??
升到某個級數(忘了多少),小羅會打電話給你會有空投箱子,當出現訊息後按地圖會發現有綠色中間有?的符號就是箱子,去到打破它會拿到經驗值和武器,但有機會會出現npc攻擊你,另開了被動模式也不能用武器攻擊箱子(個人覺得實用度一般,因為有時箱子位置實在太遠了)

另打黑幫的任務也會出現箱子
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 02:16 PM   #1374
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
升到某個級數(忘了多少),小羅會打電話給你會有空投箱子,當出現訊息後按地圖會發現有綠色中間有?的符號就是箱子,去到打破它會拿到經驗值和武器,但有機會會出現npc攻擊你,另開了被動模式也不能用武器攻擊箱子(個人覺得實用度一般,因為有時箱子位置實在太遠了)
主要係順手拎下獎章...
有冇C 兄知道OL有冇潛水艇, OR 橡皮艇??
另外想問, 如果入左幾個幫會, 轉果時, 會唔會影響噴左幫會漆果D車??

此篇文章於 10-23-13 02:40 PM 被 AkaIITO 編輯。
舊 10-23-13, 06:50 PM   #1375
飛燕
懺悔不用等

昨晚衝入軍事基地
只要搶戰機/Tank,會立即消失

tank試了2次,所以好肯定

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 06:41 AM

手機版 | APP版