Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 631 1131 1531 1581 1621 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1641 1681 1731  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
gingq7 06:16 PM 01-24-18
咁佢寫明係超高難度活動, 蝦人玩都合理喎

最後十層有尼錄祭的難度和質素我就收貨了
Cancer 06:34 PM 01-24-18
個server
用完1氣打
打完已經又滿體..
細路翔 07:05 PM 01-24-18

有無師兄去試
pet3 07:14 PM 01-24-18
作者: Sar8:
果陣未打過
巴巴趺咩....?
殺了200幾條
拿到120書頁
46心臟
梅林都直接絆6了

如果不是昨晚側服和多了日版4倍量
應該有760萬條 日版得200萬

他應該看不到日出

第7章開始給的40個金蘋果只餘下5個

第一次覺得之前有養騎馬大是有意義
-------------------
黑梅梅....
應該能把短期近半年之內的敵人全部殺掉吧

小玉好像沒有出場機會.....(養了這樣耐)
Eclair 07:40 PM 01-24-18
個Event好既地方…可以出下堆平時唔用既開頭個啲層數囉
騎マルタ、Saber Lily真係2年無用過…
JK Saber堆技都仲係 111
細路翔 07:41 PM 01-24-18
JK好勁架

有拐杖扶既情況下勁過劍蘭
Eclair 08:00 PM 01-24-18
作者: 細路翔:
JK好勁架

有拐杖扶既情況下勁過劍蘭
有888既黒儍
真係幾難有機會用111既JK...(雖然我鍾意ナオ坊把聲)
細路翔 08:17 PM 01-24-18
作者: Eclair:
有888既黒儍
真係幾難有機會用111既JK...(雖然我鍾意ナオ坊把聲)
我黑傻10/10/10都一樣有用高文同jk
hell & heaven 10:33 PM 01-24-18
太易玩了
唔怪得D獎勵咁普通~~
聽朝都登頂啦~
Sar8 10:44 PM 01-24-18
個高難應該係100層打後

D台仔以為100關都高難,鹽川有冇咁既能力啊
鈴蘭 10:50 PM 01-24-18
正常諗都知前面實易打
我諗係100層之後尾果二三十層先開始同你玩野......
maxwaver 11:07 PM 01-24-18
唔難打但好燒時間…
收工開始禁左兩個鐘而家先打到廿幾層
GN00508771 12:12 AM 01-25-18
有志より情報をいただきました。
①100階をクリアで1つ目の塔が終了
②高難度も開放
③1階からリスタートでもう一つ塔が開放

wo....
鈴蘭 12:40 AM 01-25-18
都話左實有二週目
the fool 02:23 AM 01-25-18
想問下各位師兄進度如何?
小弟見推獎lv40就貪心放哂絆,QP,魔術禮裝EXP落去,結果發現要出6個人就要係咁放d 1,2星o係後面而家決定出5個算
而家打得十幾關,聽日放假睇下可唔可以打完先
作者: GN00508771:
有志より情報をいただきました。
①100階をクリアで1つ目の塔が終了
②高難度も開放
③1階からリスタートでもう一つ塔が開放

wo....
頂!真係有2週目,不過睇佢開頭咁易打,應該真係2日打得完第1座塔
鈴蘭 02:24 AM 01-25-18
200層分番開7日就起碼每日要打30層啦.....考慮到後面難打果D要齊腳咁打,一日而家打40層差唔多架啦
GN00508771 02:44 AM 01-25-18
75層⋯⋯明天繼續
fami~yan 02:52 AM 01-25-18
作者: the fool:
小弟見推獎lv40就貪心放哂絆,QP,魔術禮裝EXP落去,結果發現要出6個人就要係咁放d 1,2星o係後面而家決定出5個算

頂!真係有2週目,不過睇佢開頭咁易打,應該真係2日打得完第1座塔
唔...我前面只放3個...
細路翔 09:10 AM 01-25-18
訓住覺打依家91層
GGGG 01:03 PM 01-25-18
作者: the fool:
前排三個夠打就後排唔好放角
否則你CLEAR後後排未出過場都會疲癆要等4小時
GN00508771 03:58 PM 01-25-18
頭100層打完
高難度過埋

2周目去

題外話 今次個高難度一d都唔高⋯⋯
fami~yan 04:11 PM 01-25-18
可能是角色練度不夠...打到50多層已經出現打手不足
Hextor 04:48 PM 01-25-18
比較大既問題係出左mh
想棄呢個event
fami~yan 05:01 PM 01-25-18
作者: Hextor:
比較大既問題係出左mh
想棄呢個event
中肯...時間完全唔夠用
~Sau~ 05:05 PM 01-25-18
好彩冇PS4 , 冇呢個問題出現
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 631 1131 1531 1581 1621 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1641 1681 1731  ... 最後

返回主題版面