Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-12, 10:16 AM   #251
An0raku
Insane Gamer
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
Killzone......不過唔好係鳥瞰角度嗰款
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:54 AM   #252
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
這個就算啦
有邊次d人唔係只係識估這個
無驚喜
估下其他仲好

希望是RPG 系
要黎始終會黎.....我覺得係魔王與勇者系多d......

舊 03-02-12, 10:54 AM   #253
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
我要bio.....
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:58 AM   #254
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
Final Fantasy XI HD (唔係10 ) XDD

舊 03-02-12, 11:11 AM   #255
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Eking 查看文章
要黎始終會黎.....我覺得係魔王與勇者系多d......
勇者別XX 系列psv

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 11:37 AM   #256
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: pet3 查看文章
勇者別XX 系列psv
我都有咁諗,用手指玩的話正呀
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 11:59 AM   #257
Eking

引用:
作者: Squaresoft 查看文章
Final Fantasy XI HD (唔係10 ) XDD
11 係 mmorpg .....

舊 03-02-12, 12:07 PM   #258
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
我想問大家用火牛叉PSV要幾耐?
我由買機到而家都係2粒鐘左右就會叉爆, 即係盞燈熄左, 係吾係正常速度?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 12:58 PM   #259
yorkyork

註冊日期: May 2010
差唔多啦我都係叉2粒鐘左右
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 01:01 PM   #260
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Eking 查看文章
11 係 mmorpg .....
冇問題架
部ps2 神神地, 今年六月又有大型event~

舊 03-02-12, 01:20 PM   #261
HI_Ricky
深山人士

PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
PS Vita 的 Facebook app 被下架維修中,Sony 說不是他們的問題
http://chinese.engadget.com/2012/02/...ony-blames-ho/

雖然係幾日前既消息, 但個Application又回歸返去到"無"
今日psp motorstorm 都下左架, 原因係...... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 01:33 PM   #262
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
今日psp motorstorm 都下左架, 原因係...... XD
係咩呢?
因為破x ?

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 01:51 PM   #263
HI_Ricky
深山人士

PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 0826使者 查看文章
係咩呢?
因為破x ?
我淨係知琴晚$200 psn咭國內有人出1倍高價但條件係即時要code.... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 02:00 PM   #264
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我淨係知琴晚$200 psn咭國內有人出1倍高價但條件係即時要code.... XD
用200元買psv 黎玩gba 模擬器真係......

仲要現在連gba 都玩唔到

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 02:13 PM   #265
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
Vita Memory card 容量越高越快
How Fast Are Vita Memory Cards?
http://www.eurogamer.net/articles/df...a-memory-cards

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 03:39 PM   #266
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 斯羅 查看文章
我想問大家用火牛叉PSV要幾耐?
我由買機到而家都係2粒鐘左右就會叉爆, 即係盞燈熄左, 係吾係正常速度?
差唔多啦, 我都係咁上下

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 04:11 PM   #267
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
http://search.jp.playstation.com/sea..._SB_psvitagame
求先過左去日本psv官網睇,佢唔係諗住公佈呢堆就算掛...
有版友期待既勇者...

不過我可能lag左,大家一早知呢堆game..
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 04:21 PM   #268
tony03
Junior Member

註冊日期: Aug 2011
PSN  IDK_TW01
XBox Live GamertagToMMaG
新。王樣物語睇落都幾正wor ^^
tony03 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 04:50 PM   #269
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 卡柏 查看文章
http://search.jp.playstation.com/sea..._SB_psvitagame
有版友期待既勇者...

冇隻有睇頭

舊 03-02-12, 04:58 PM   #270
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
有版友期待既勇者...

勇者之前已經公佈左的,係隻免費social game黎。

舊 03-02-12, 05:01 PM   #271
ricky828
Senior Gamer
三眼

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDricky82828
引用:
作者: tony03 查看文章
新。王樣物語睇落都幾正wor ^^
好貴呀,成6480YEN
ricky828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 05:04 PM   #272
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
想問下如果我dl緊野
佢自動入sleep mode(?),咁佢仲會唔會幫我dl晒先sleep?

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 05:05 PM   #273
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: fantast 查看文章
想問下如果我dl緊野
佢自動入sleep mode(?),咁佢仲會唔會幫我dl晒先sleep?
入咗sleep , 都會照樣同你dl

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 05:05 PM   #274
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
thx
我成日唔敢比佢入sleep

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 05:10 PM   #275
KUTAR#

PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
有版友期待既勇者...

呢堆野擺左係官網好耐
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 10:49 AM

手機版 | APP版