Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-30-11, 11:30 PM   #26
skydream
Insane Gamer
死野

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Norm 查看文章
first strike :問有冇男友
second strike: 約出去食飯
third strike: 問可唔可以做佢男友

搞掂!
講就易囉~!!中間不知要做幾多野...
每行錯一步就大件事啦....
連佢基本野我都係知少少JA...名,生日,年齡,有無男友,住邊

舊 10-30-11, 11:33 PM   #27
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
你個 watsapp 用來做咩 ?
hi ?
how are you ?
today's weather is nice ?
what are you doing ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 11:36 PM   #28
skydream
死野

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你個 watsapp 用來做咩 ?
hi ?
how are you ?
today's weather is nice ?
what are you doing ?
比起你D問題深入少少~
你既笑顏好可愛BOR
你既今日幾忙BOR~辛苦晒

舊 10-30-11, 11:38 PM   #29
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: skydream 查看文章
比起你D問題深入少少~
你既笑顏好可愛BOR
你咁打唔怪得人地唔覆你, 根本唔知點覆...

問佢幾時放假好過啦

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 11:41 PM   #30
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
講就易囉~!!中間不知要做幾多野...
每行錯一步就大件事啦....
連佢基本野我都係知少少JA...名,生日,年齡,有無男友,住邊
咁唔係可以點~?
你一日唔主動出擊米只會維持現狀
約就一定要約架喇, 衣家米吹下水先LOR, 襯佢重認得你咩樣
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 11:42 PM   #31
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
比起你D問題深入少少~
你既笑顏好可愛BOR
嗯...你唔記得左最重要係問open question....

舊 10-30-11, 11:43 PM   #32
安已不

引用:
比起你D問題深入少少~
你既笑顏好可愛BOR
OMG 唔好意思我笑左
舊 10-30-11, 11:45 PM   #33
才子
量地總監

不如咁啦, 你比佢個電話我, 我試一次比你睇

(`・ω・´)
舊 10-31-11, 12:02 AM   #34
二伍

直接約食飯啦
用咩原因就求其諗d
佢有意思o既實會出黎
一次起,三次止
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 12:03 AM   #35
skydream
死野

咁我唔係剩係講果D野既~
我都有問佢今日有咩做~讀緊咩啊之類~開頭係淺既問題架啦~
至於笑顏好可愛啊~呢D我諗講下無關係掛~~
比佢知道我有留意佢~and~係女仔都鐘意人讚架啦~(我諗)
始終係識得果3日...好難問深入問題..約就更係想約啦...問題係唔知幾時先岩時機...
太快又好似變左成隻狼咁....
佢話佢無玩fb..而且始終收得夜~~成12點幾1點先放..見佢wtsapp又真係好夜先online...點約

舊 10-31-11, 12:05 AM   #36
才子
量地總監

冇fb就係呃你ga...

都叫你問人幾時放假
佢一開WHATSAPP就見你係問架啦

(`・ω・´)
舊 10-31-11, 12:09 AM   #37
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 二伍 查看文章
直接約食飯啦
用咩原因就求其諗d
佢有意思o既實會出黎
一次起,三次止
約第二樣次數可以重count嗎

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 12:10 AM   #38
skydream
死野

引用:
作者: 才子 查看文章
冇fb就係呃你ga...

都叫你問人幾時放假
佢一開WHATSAPP就見你係問架啦
waaaa~~我比人呃bor而家!!!
好..試下問...

舊 10-31-11, 12:13 AM   #39
二伍

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
約第二樣次數可以重count嗎
約做D乜野並唔重要,最重要係個signal係想date佢
例如你話想禮物俾個妹,咁唔通第二個月又話想買禮物俾個妹咩!?
舊 10-31-11, 12:15 AM   #40
skydream
死野

我主動度~係張紙仔度畫左D公仔~後面寫左D野比佢咁囉~~之後見佢番工果時拎左比佢
第3日就做呢D野...會唔會太快先

舊 10-31-11, 12:21 AM   #41
二伍

引用:
我主動度~係張紙仔度畫左D公仔~後面寫左D野比佢咁囉~~之後見佢番工果時拎左比佢
第3日就做呢D野...會唔會太快先
冇話快唔快O既
神女有心就乜都得架喇
冇心O既話,收玫瑰都會話刺手
舊 10-31-11, 12:53 AM   #42
安已不

條女咁多古惑, 祝樓主好運希望樓主唔好比人玩啦~
舊 10-31-11, 07:08 AM   #43
skydream
死野

引用:
作者: 安已不 查看文章
條女咁多古惑, 祝樓主好運希望樓主唔好比人玩啦~
呢一點係最擔心

舊 10-31-11, 11:21 AM   #44
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
有沒男/女朋友有咩重要?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 12:09 PM   #45
才子
量地總監

引用:
作者: KIM 查看文章
有沒男/女朋友有咩重要?
睇你咩心態囉
有d人覺得有老公/婆都唔緊要架...

(`・ω・´)
舊 10-31-11, 12:17 PM   #46
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 才子 查看文章
睇你咩心態囉
有d人覺得有老公/婆都唔緊要架...
追女仔仲要排隊咩,男未婚女未嫁
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 12:29 PM   #47
才子
量地總監

引用:
作者: sonic 查看文章
追女仔仲要排隊咩,男未婚女未嫁
鬼唔知咩...
可能你少入黎唔知我咩料

不過, 樓主狀態咁樣,
取易不取難好d囉

(`・ω・´)
舊 10-31-11, 01:15 PM   #48
skydream
死野

咩叫取易不取難,姐係點做

舊 10-31-11, 03:32 PM   #49
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
易=沒男友,難=有男友

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 03:35 PM   #50
GimGim

註冊日期: Jun 2002
don't ask too much about her stuff
just start a topic, find out what she is interested
talk to her about what she like and she will more likely to want to talk to you!

論壇跳轉

現在的時間是 09:37 AM

手機版 | APP版