Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131 171  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
次期Cekehe 08:24 PM 07-17-18
作者: 赤兵尉SETH:
明顯又係靠食必殺技資料黎完成埋其他黑樽
龍我有正妻福利成日有新玩具玩...另外兩個要換命昇級

好難得一個大反派由頭帶到尾, 以往中途換幾次黑幕
幻德同鄉下佬雖然重戲份, 但對劇情好似無重要性, 上套班醫生安排得好好多
最慘係換完命都仍然唔夠人打,當年三羽強化完都可以威半集......

爸爸算係咁啦,北都侵略果部份,佢同三羽非常搶戲,
而家佢個角色功能比較似鬼騎入面既亞蘭......

而龍我昇級做主角,同戰兔平起平坐,
就搞到幻德就無厘頭食左原本屬於龍我既搞笑役......
ComeLOLoh 03:16 AM 07-18-18
假面骑士Zi-O !! 時空を超えろ!!
https://ameblo.jp/akipapa123/entry-12391421608.html
尼路 07:13 PM 07-19-18
作者: ComeLOLoh:
假面骑士Zi-O !! 時空を超えろ!!
https://ameblo.jp/akipapa123/entry-12391421608.html
又玩神主牌穿越?
PatrickNo42 09:18 PM 07-19-18
作者: 尼路:
又玩神主牌穿越?
中間強化型態直頭係decade form添
不是藍星人 12:59 PM 07-22-18

滅龍士 12:11 AM 07-23-18
火星店長如果連不死獸都打得死,就會同DCD咁高咁大
ComeLOLoh 04:17 PM 07-23-18
今集打到好似睇緊龍珠。
我估松井玲奈個角色應該會變番好人。
赤兵尉SETH 08:00 PM 07-23-18
我覺得似機戰Boss大技演出, 不過又係威唔夠半集...
axe1292 10:03 PM 07-23-18
海海終於有新FORM, 最後得幻德仲用舊野
qwe 11:08 PM 07-23-18
作者: axe1292:
海海終於有新FORM, 最後得幻德仲用舊野
幻德都換過
axe1292 12:06 AM 07-24-18
作者: qwe:
幻德都換過
我意思係剩番幻德用藍色腰帶

好似上套貴利矢到最後都仲係得套LV5

花家明明著過綠甲都仲要著番LV50
iu fu pig 04:30 PM 07-24-18
作者: axe1292:
我意思係剩番幻德用藍色腰帶

好似上套貴利矢到最後都仲係得套LV5

花家明明著過綠甲都仲要著番LV50
咁車車最強嘅能力係佢啲研究嘛班醫生入面我淨係愛車車
幻德呢個角色唔賣玩具,賣T恤

今集火星店長大絕真係好正,黑洞炮好浪漫
雖然今集開頭寫佢無哂事真係好勉強
Celes 07:55 PM 07-24-18
作者: iu fu pig:
今集火星店長大絕真係好正,黑洞炮好浪漫
雖然今集開頭寫佢無哂事真係好勉強
佢啲遺傳子可以走黎走去無敵喎。
iu fu pig 01:09 AM 07-25-18
作者: Celes:
佢啲遺傳子可以走黎走去無敵喎。
不過咁樣,佢最驚就係黑洞炮,希望唔好咁樣收尾
一係燒到連DNA都化成灰
一係就係呢個宇宙消抹(食縮退炮?)
次期Cekehe 08:39 PM 07-25-18
作者: iu fu pig:
不過咁樣,佢最驚就係黑洞炮,希望唔好咁樣收尾
一係燒到連DNA都化成灰
一係就係呢個宇宙消抹(食縮退炮?)
大膽假設~

之前話EVOL開始有人類感情,
可能最後話EVOL明白乜野係LOVE & PEACE,之後就洗白,
同店長合而為一,以後劇場版就由正版店長變EVOL~

然後戰兔用EVOL遺傳因子發明道具,呢件道具同EVOL最後型態一樣,
可以有WARP能力,而呢件道具就俾左時王,令佢可以穿越歷代拉打時空~
PatrickNo42 10:23 AM 07-26-18
仮面ライダージオウ官網開張
https://www.toei.co.jp/tv/zi-o/
鐵之侍 01:58 PM 07-26-18
如果又是decade那樣大部份都是「假貨」真不是太期待。。。。。

起碼要像海賊那樣才行(其實有心找應還能找到一部份本尊,不是主角的主要角色,配角或奸角也總會找到吧)
qwe 02:36 PM 07-26-18
諗緊再睇唔睇新番
D設定越黎越求其是但搞到好亂⋯
次期Cekehe 06:49 PM 07-26-18
作者: 鐵之侍:
如果又是decade那樣大部份都是「假貨」真不是太期待。。。。。

起碼要像海賊那樣才行(其實有心找應還能找到一部份本尊,不是主角的主要角色,配角或奸角也總會找到吧)
其實DCD都有唔少本尊,只計TV版的話:紅渡、紅音也、劍崎一真、南光太郎、志葉薰、斬鬼、小良太郎、車長、NAOMI等等......
赤兵尉SETH 07:54 PM 07-26-18
時王對眼寫住"ライダー"
另一隻寫住咩? a
次期Cekehe 12:30 AM 07-27-18
作者: 赤兵尉SETH:
時王對眼寫住"ライダー"
另一隻寫住咩? a
”らいだー”
zzzdx 12:34 AM 07-28-18

GN00508771 01:51 AM 07-28-18
佢原來戈條應該出張左去香港動漫節展

新既視覺圖已經派橙神同クウガ去擋住
axe1292 01:53 AM 07-28-18
點解可以錯......
唔係成套衫來咩?
axe1292 01:55 AM 07-28-18
作者: GN00508771:
佢原來戈條應該出張左去香港動漫節展

新既視覺圖已經派橙神同クウガ去擋住
其實真係要借,
直接借條1/1腰帶就可以了吧?
好似先出左幾年?
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131 171  ... 最後

返回主題版面