Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-16, 05:25 PM   #276
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 奇妙的藍鬚子 查看文章
下戴版唔好咩?
記得PS3 DS1繁中完全版淨二手普通版都炒到千幾百以上,皆因太多大陸人接,加上香港全新&二手全市缺貨
DS1 初版我係大陸買番落黎都差唔多$1000
有得揀我都想PSN
好後悔PS4 開波行左買碟之路。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 09:44 AM   #277
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
Yahoo拍賣日版$160起!

舊 10-31-16, 09:53 AM   #278
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 奇妙的藍鬚子 查看文章
下戴版唔好咩?
記得PS3 DS1繁中完全版淨二手普通版都炒到千幾百以上,皆因太多大陸人接,加上香港全新&二手全市缺貨
DS1 買PC版算啦
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 10:37 AM   #279
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
DS1 初版我係大陸買番落黎都差唔多$1000
有得揀我都想PSN
好後悔PS4 開波行左買碟之路。
吓?
Dark Soul定Demon Soul?
咁貴㗎咩?
攪到我都想拎出嚟賣……
之前版友講真女神三旦丁版值幾錢,
我先知原來咁貴
都有小小想放咗佢

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 10:55 AM   #280
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: daihamlop 查看文章
吓?
Dark Soul定Demon Soul?
咁貴㗎咩?
攪到我都想拎出嚟賣……
之前版友講真女神三旦丁版值幾錢,
我先知原來咁貴
都有小小想放咗佢
PS3 Demon Soul
不過呢隻係中文版先咁貴。日版反而好平。
舊 10-31-16, 11:05 AM   #281
Hello MiMi
Game Master

Demon Souls 同 Dark Souls 1 係PS3 少數game 既二手價不跌反升
仲有一隻Uncharged 1 初版係極其難搵

隻Uncharted 我都係係朋友屋企見佢無玩夾硬用$200 買左佢 (識左佢好多好多年)

不過隨住Digital 普及,而家二手game 都無咩邊隻企得硬了。
舊 10-31-16, 05:33 PM   #282
cat8642
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
吾怪得我之前係呢度叫三舊幾都無人蘇我(DarkSoul1死戰) 。。。最後比我搵到隻XBox360版止左癮先 ..
cat8642 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 05:42 PM   #283
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: cat8642 查看文章
吾怪得我之前係呢度叫三舊幾都無人蘇我(DarkSoul1死戰) 。。。最後比我搵到隻XBox360版止左癮先 ..
而家香港都好難搵喇
DCF
Y 拍
以上呢兩個網都無就真係唔洗諗。

仲有就係淘寶
不過頭先望過都唔見有好多。

之後既game 一係就出高清版,一係就digital ,有d 就psn+ 送。
所以都有好多game 跌到賣$50~$60 都無人要

有時都會概嘆:physical copy 始終打抵唔住 digital copy 既洪流。
甚至我自己都慢慢接受digital copy 帶黎既好處 (包括換碟 / 唔驚黃 / 唔驚炒價 / 唔驚無貨)
舊 11-01-16, 08:17 PM   #284
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
1代肯重製都買!

舊 11-01-16, 09:32 PM   #285
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
洗乜買咁貴,ds1死戰steam特價廿幾蚊港紙
雖然我玩ps3版,如果重咁貴steam版算
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 10:42 PM   #286
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=ezosSMzPdNQ The Ringed City DLC Announcement Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 10:45 PM   #287
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
「DARK SOULS III」の追加DLC第2弾「THE RINGED CITY」が2017年3月28日に配信。価格 1,200円(税別)

2つのDLCを完全収録したオールインバージョン
「DARK SOULS III THE FIRE FADES EDITION」
2017年4月20日(木)発売予定 価格:5,900円(税別)

http://www.4gamer.net/games/305/G030527/20170123036/
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 11:21 PM   #288
Alucard_Lam
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: 安安 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=ezosSMzPdNQ The Ringed City DLC Announcement Trailer
仲要等兩個月呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!! 今次去Londor?
Alucard_Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 11:31 AM   #289
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
雖然小弟都覺得1200yen唔應該要求咁多,但真心希望呢個dlc會長返少少啦
上次果個真系太短了
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 03:53 PM   #290
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實好簡單 囉DS1同DS2既DLC黎比
今次個DLC1連之前既DLC既一半內容都無,咁的確好難令人覺得抵

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 04:09 PM   #291
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
冇買,賺咗

舊 02-08-17, 10:37 PM   #292
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=69d-enwfDZ0 The Ringed City DLC Gameplay Video
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 12:30 PM   #293
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:52 AM   #294
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
2nd dlc係咪今日上架?psn仲未見
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 09:55 AM   #295
coolboy
Junior Member

註冊日期: Jun 2014
有啦!剛上架了。

此篇文章於 03-28-17 10:18 AM 被 coolboy 編輯。
coolboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 02:38 PM   #296
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
今次地圖好大!應該夠彌補返上次不足

此篇文章於 03-28-17 08:07 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 03-29-17, 10:15 PM   #297
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

隻黑龍點打,Solo打到好絕望
叫埋白靈都係一陣滅團,明明更大隻但好難打中......

舊 03-31-17, 01:32 PM   #298
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Dark Souls 3: Giant Door Squad

門門門....

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-17, 10:14 AM   #299
coolboy
Junior Member

註冊日期: Jun 2014
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
隻黑龍點打,Solo打到好絕望
叫埋白靈都係一陣滅團,明明更大隻但好難打中......
我都卡住係條龍度,難打到嘔。最慘我無左npc幫手,又成日招唔到人幫手。
coolboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-17, 02:07 PM   #300
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: coolboy 查看文章
我都卡住係條龍度,難打到嘔。最慘我無左npc幫手,又成日招唔到人幫手。
個區搶靈體好似搶iphone咁, 落個記號唔駛1秒比人召
但我最後都係solo過左,死到掌握晒佢d動作
正面打頭最安全, 叫人幫手引到隻野係咁擺尾仲危險

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求 PS3 DARK SOULS 第一集及第二集皆可 hyakki 買賣專區 0 05-10-15 06:01 PM
賣ps 3 dark souls 2 中英文版 gameky2012 買賣專區 0 05-01-14 10:30 AM
賣 PS3 Dark Souls 2 中文版 zero0417hk 買賣專區 1 04-19-14 02:51 AM
出售Xbox 360 Dark Souls 2 天野 買賣專區 0 04-09-14 10:37 PM
賣ps3 DARK SOULS 中文版 lwm 買賣專區 3 12-08-12 10:26 PM

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版