Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-01-09, 01:13 AM   #76
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
算啦呢d人~~
真係有心幫佢都冇用
因為佢都冇心聽

舊 08-01-09, 07:46 AM   #77
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: darkvolver 查看文章
是時候lock post.......樓主已經不見了
訓覺呀, 我仲係度....
ZeroChow 目前離線  
舊 08-01-09, 08:47 AM   #78
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
有錢有學歷不需要問這個問題,就算問呢個問題都唔係認真問,又何必認真答呢

舊 08-01-09, 09:38 AM   #79
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
樓主,你係報紙到登廣告,講自己點賺錢賺幾多錢,有幾多身家,之後加一句家下單身,但又要想女,禁咪有女送上門啊
stephen1980 目前離線  
舊 08-01-09, 10:14 AM   #80
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
無"業",即是咩都唔做,都幾大鑊

萬般帶不走,唯有"業"隨身

『業』(karma,kamma)的本來意義只是單純地意味著「作為』、『行為』。將此『作為』與因果關係結合,認為一種行為必然伴隨某種果報
Designer 目前離線  
舊 08-01-09, 10:41 AM   #81
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
睇完覺得佢目的係喺度晒自己幾醒幾有料囉

30幾就唔做野齋靠炒賣維生,畀着個正常想找伴侶o既女仔都唔想埋你身 (為左你d錢就有)
點知幾時一個海嘯殺到嚟搞到渣都無

不過可能你勁過股神,連911、海嘯都算
謎之天音 目前離線  
舊 08-01-09, 10:44 AM   #82
endolberry

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry
係事情都要有付出先有收穫, 小至買個包, 大至市場流動也是如此
你唔想付出, 就想有女仔自動出現, 仲要好理所當然咁肯做你女友?
對女仔來睇, 呢種心態好悔辱...

讀得書多, 唔代表個人有修養...
一個人無修養... 好難吸引到對方肯同你相處落去...

此篇文章於 08-01-09 11:01 AM 被 endolberry 編輯。
endolberry 目前離線  
舊 08-01-09, 11:21 AM   #83
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: endolberry 查看文章

讀得書多, 唔代表個人有修養...
一個人無修養... 好難吸引到對方肯同你相處落去...
這裡是香港, 有錢有修養

樓主搵多d, 番大陸起個後宮啦
LonelyBlue 目前離線  
舊 08-01-09, 11:22 AM   #84
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: stephen1980 查看文章
樓主,你係報紙到登廣告,講自己點賺錢賺幾多錢,有幾多身家,之後加一句家下單身,但又要想女,禁咪有女送上門啊
不失為一個好方法

其實當樓主讀得咁多書, 一個舊同學都無?

係真唔係呀?

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
這裡是香港, 有錢有修養

樓主搵多d, 番大陸起個後宮啦
香港不一定是這樣~~~ 大陸嘛~~~ 就一定係~~~

當樓主神咁拜都得咯~~ 樓主咁疊水

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 08-01-09, 11:33 AM   #85
小海獅

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
樓主有幾令人討厭這話題上頁已討論了,
在這再詳細說明我的感覺

無業已經係一個好大的問題,
我理得你有冇錢,
終日只係留喺屋企炒炒炒、
俾意見你又唔聽、
叫你做呢樣嗰樣又話懶,
俾我的話完全唔想同呢種人有任何關係

樓主你話你好直, 唔mind我先咁講咋

=======================================================

另,
樓主你一直冇講你而家有冇女朋友/老婆喎,
你唔好fake我地跟住到最後又話其實你係有女朋友/老婆等等.....
小海獅 目前離線  
舊 08-01-09, 02:28 PM   #86
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008

此篇文章於 08-01-09 02:32 PM 被 Rotagen 編輯。
Rotagen 目前離線  
舊 08-01-09, 03:21 PM   #87
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
我都好直, 唔mind....

固執, 自負係炒家嘅必然性格....因為經常要逆向操作, 同大眾老散對着幹...
股票, 同女朋友, 完全係兩回事啦
點可以用同一種態度去睇

結識異性, 來不去三樣 (先後有序)
外交手腕/態度, 樣, 錢
三樣野入面你冇頭兩樣, 又點搵女朋友
炒期權好有錢咩?
香港女強人越來越多, 睇gaf都知啦
如果覺得自己只係有錢, 但樣唔得, 待人態度唔好
咁只可以搵好喜歡錢的港女
講白d, 即係請個employee, job title叫"女朋友"
即係你出糧俾佢, 佢為你服務
係主顧關係
咁就no problem~
雪代緣 目前離線  
舊 08-01-09, 03:26 PM   #88
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
一條佬去旅行.....好可慘....
唔會AR,一個人去會有好多意想不到的艷遇,(所以我成日一支公去~)
Diana 目前離線  
舊 08-01-09, 04:18 PM   #89
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
首先要找份工作吧,找女仔應該係後話

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 08-01-09, 04:38 PM   #90
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Middle 查看文章
或者樓主可唔可以透露多啲、其他女仔點樣一見樓主即走呢?
我估樓主一開口就係:我炒股o既,都叫有d錢,想唔想做我女友?

舊 08-01-09, 05:26 PM   #91
Diana

無業...又唔想學野...
沒上進的男生(沒上進的人)跟本沒人會中意...
Diana 目前離線  
舊 08-01-09, 06:34 PM   #92
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
無業...又唔想學野...
沒上進的男生(沒上進的人)跟本沒人會中意...
仲有
我最憎男人大男人主義, 剛愎自用!!

舊 08-01-09, 07:43 PM   #93
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
顧掂自己先好d
唔係點照顧另一半ar
半熟蕃茄 目前離線  
舊 08-01-09, 09:39 PM   #94
L.S.U
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
無業好難wo....
唔通出街,有情飲水飽咩...
難道想窮風流?
L.S.U 目前離線  
舊 08-01-09, 09:44 PM   #95
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: L.S.U 查看文章
無業好難wo....
難道想窮風流?
你無追post...a
小心樓主...
引用:
幾有趣....

我話無業, 又唔係話無錢.

你地卻全部叫我揾工....

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 08-01-09, 10:35 PM   #96
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

樓主沒回應
可能長考中

舊 08-02-09, 04:58 AM   #97
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
大家都會錯樓主既意思啦....
呢個根本係一個求偶post黎

舊 08-02-09, 09:05 AM   #98
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
樓主沒回應
可能長考中
周末行下街啫, 唔好咁緊張啦, 我仲回返嚟睇吓.
ZeroChow 目前離線  
舊 08-02-09, 11:52 AM   #99
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: L.S.U 查看文章
無業好難wo....
難道想窮風流?
香港人 m9[/joke]

真!DC 目前離線  
舊 08-02-09, 02:41 PM   #100
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
周末行下街啫, 唔好咁緊張啦, 我仲回返嚟睇吓.
咁又係ar
股市同人都要抖一抖回氣~~/

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 11:59 AM

手機版 | APP版