Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 10:30 PM 11-05-12
想平d買膠盒版囉.....
W!LL 10:44 PM 11-05-12
建議訂德遜boxset鐵
小晶晶 11:36 PM 11-05-12
May I ask if I want to order Batman boxset (5 BD),
which shop will be reliable?? (preferable in MK or Tsuen Wan)
Thx!
W!LL 11:43 PM 11-05-12
作者: 小晶晶:
May I ask if I want to order Batman boxset (5 BD),
which shop will be reliable?? (preferable in MK or Tsuen Wan)
Thx!
單純要港版boxset的話, 正日去cd warehouse應該正價入到手,唔使訂
ZOMA 10:58 PM 11-06-12
經過HMV
見到Amazing Spiderman 有幾個版本...
3D+2D 都有兩個版本
一個279一個329..

係咪得包裝上ge分別..?
(膠盒版同紙盒版?)
W!LL 11:01 PM 11-06-12
作者: ZOMA:
經過HMV
見到Amazing Spiderman 有幾個版本...
3D+2D 都有兩個版本
一個279一個329..

係咪得包裝上ge分別..?
(膠盒版同紙盒版?)
$329果個可能係美版, 美版只有2D主片有中字
Montague 09:39 AM 11-10-12
入左amazing spider-man人像版,個公仔好有質感,detail位都算夠,不過上色不太完美

個3d封面效果勁得

middledragon 07:22 PM 11-10-12
Hk box set 5bd how much?
W!LL 07:37 PM 11-16-12
新宇宙威龍鐵盒$299入手, 隨碟跟GOW DEMO, 勁抵~~
HON HON 09:47 PM 11-16-12
以後盡可能都唔去撲港鐵, 無諗嘥時間....HAHA
W!LL 01:17 AM 11-17-12
今日入手
作者: :

HON HON 10:23 AM 11-17-12
轉貼....

BATMAN TDKR 會出白色鐵盒....

HON HON 10:24 AM 11-17-12
轉貼....

英遜出口既灰白鐵盒....

hitsu 01:55 PM 11-17-12
想請問有乜討論區較多講藍光碟詳情...
可否提供參考下...thx
irismong 02:50 PM 11-17-12
作者: hitsu:
想請問有乜討論區較多講藍光碟詳情...
可否提供參考下...thx
上面張圖已經有個網啦
八仙果 01:33 AM 11-18-12
請問哪裡有行版 BD 50th 鐵金剛?及幾錢?
謝謝。
W!LL 02:17 AM 11-18-12
作者: 八仙果:
謝謝。
之前HMV搞預購好似唔使2K
到出左幾間大公司都有貨, 但好似高過2K
細舖唔敢入貨
HON HON 08:32 AM 11-18-12
謝謝。
德發有, 但幾錢你最好落去問下, 因為我無興趣所以無問到.
八仙果 02:05 AM 11-20-12
作者: W!LL:
之前HMV搞預購好似唔使2K
到出左幾間大公司都有貨, 但好似高過2K
細舖唔敢入貨
作者: HON HON:
德發有, 但幾錢你最好落去問下, 因為我無興趣所以無問到.
謝謝大大。
Squaresoft 08:30 AM 11-20-12
Bond 50, HMV HK要二千以上啦.
如果唔介意冇中文字幕, 去amazon訂會平好多.........
八仙果 05:29 PM 11-20-12
作者: Squaresoft:
Bond 50, HMV HK要二千以上啦.
如果唔介意冇中文字幕, 去amazon訂會平好多.........
就是要中文字幕,英文差。
一直有中文字幕的行版,多數都會貴過沒中文字幕的美版,
只是想不到今次會貴這麼多。

HMV 要 $2,199,細舖就見過 $2,099。
Squaresoft 06:16 PM 11-20-12
amazon us 原本都係二千多的....^^

22+1 bd, 有唔少未出過BD 的. 但可惜mgm都係唔加Never say never again 入去offical list..... ; ;
W!LL 11:17 PM 11-20-12
謝謝大大。
今晚响188 2/F見到, 港版$1880
W!LL 11:25 PM 11-20-12
Coldplay Live 2012 Blu-ray+CD 進口歐版全區藍光 $145
作者: :

irismong 11:47 PM 11-20-12
作者: W!LL:
今晚响188 2/F見到, 港版$1880
佢都係同集成拎貨姐
集成無入咩?
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面