Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
北条加蓮 04:56 PM 04-27-16
burger king又開番間係紅磡火車站
鐵之侍 12:12 AM 04-28-16
作者: Noi Aruto:
是山頂和機場那間的公司吧?

拜託請量力而為開店吧
拓飛 10:19 AM 04-28-16
請問開左未
北条加蓮 11:13 AM 04-28-16
作者: 拓飛:
請問開左未
已開,印象中好似貴過機場...?

JMi 12:11 PM 04-28-16
去得紅磡 係咪行兩步去時新開心D XD
kin~kin 01:15 PM 04-28-16
MOS BURGER終於在沙田開返,之前一田摺左後去左禾輋開,都摺埋…而家0係連城開,地點更就腳,不過好細
大覺屋師真 04:08 PM 04-29-16
作者: kin~kin:
MOS BURGER終於在沙田開返,之前一田摺左後去左禾輋開,都摺埋…而家0係連城開,地點更就腳,不過好細
wa多謝情報
食午飯多樣野揀!!
martinnitram 08:31 PM 04-30-16
成 $50 一個餐有無人食...
淡水 11:28 PM 04-30-16
作者: martinnitram:
尖咀區M字頭手撕雞包38+粗著條4+凍啡3=45
50零蚊, 如果有當初執笠大陸資本在新太陽中心開果間質數, 真系唔算貴
有無人有食後感?
不過呢幾日小蝗金周就點都唔會去
亍 ◣ 01:35 PM 05-01-16
作者: martinnitram:
50叫貴? mos一個餐都差唔多.....唔好拎老麥個價來比...之前另外個特訐就係玩平價玩死自己...
鳳熾魂 09:49 PM 05-02-16
50蚊我接受丫,反正我上環食MOS基本都50啦
ben wai 11:08 PM 05-31-16
50蚊小事啦,我係大角咀食BURGER 都要60~
J+1 02:21 PM 06-29-16
和牛堡變左常駐包??? 見入左餐牌....
由手機版發出
JMi 02:31 PM 06-29-16
作者: ben wai:
50蚊小事啦,我係大角咀食BURGER 都要60~
北菇雞飯堡 XD
亍 ◣ 07:46 PM 06-29-16
作者: JMi:
北菇雞飯堡 XD
唔該同我散上炒底
JMi 08:22 PM 06-29-16
作者: 亍 ◣:
唔該同我散上炒底
呢個真心ok的 得閒會再去試埋海南雞飯堡 XD
BOYBOYBOY 08:37 PM 06-30-16
MOS Burger金牌之作「極品特選和牛漢堡」重歸殿堂

增量和牛選擇漢堡扒滿足登場 孖冰涼透心芒果系列特飲投奔炎炎夏日
david 09:03 AM 07-01-16
我呢邊KFC貴過香港,但BK就平過香港,算係打過和?
J+1 10:26 AM 02-21-17
Buy1 free1

作者: :
2月23-24日到任何摩斯漢堡分店出示VIP卡或讚好FB專頁,即享燒鮭珍珠堡買一送一優惠,售完即止。
由手機版發出
鐵之侍 09:31 AM 02-22-17
星期六經過中環(大慨位置在山道天橋中段左右)發覺 開了一間burger king, 價錢算和以前差不多還多了賣啤酒
J+1 12:44 PM 02-23-17
正,兩個飽

由手機版發出
滅龍士 03:55 PM 10-20-17
MOS隻13蚊炸八爪魚堡係OK,請老母+阿婆食過都話肯定好食過牡丹樓d包,我自己都分兩日食咗4個,可惜出到聽日就玩完
亍 ◣ 08:40 AM 11-07-17
波鞋街新o個幢有間mos cafe...試左個飯......有中大伏o既感覺....一碟飯上面一堆沙律菜再加多塊餸.......我食珍珠堡仲好口感個佢......
fami~yan 04:34 PM 11-07-17
試左個咩蝦蟹飽,個味好甜好難食...
大覺屋師真 11:10 AM 11-15-17
上水開MOS
千奇唔好係cafe.....

作者: 亍 ◣:
波鞋街新o個幢有間mos cafe...試左個飯......有中大伏o既感覺....一碟飯上面一堆沙律菜再加多塊餸.......我食珍珠堡仲好口感個佢......
果間啲包餐唔同嘅,無A餐嘅....唔想食咁多薯條....
位置就方便左嘅對我嚟講
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面