Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
日本動漫畫討論版>(新增注意事項,請注意首頁文章)3/14~3/16「C3 in HongKong 2014」 Vol.5
強化人間ですの~★ 03:26 PM 02-19-16
任務完成

:bface: 03:46 PM 02-19-16
作者: izumo:
又唔係現貨
都係入紙訂
訂完早人地少少拎
唔係特別平

我一路都好奇怪點解會有人排
今年有現貨喎
每人限買兩隻
hanshimsv006 03:59 PM 02-19-16
2016雪初音兩點前已經無哂figma,過多半個鐘黏土人都無埋
由手機版發出
Kewellma 05:55 PM 02-19-16
陰公,講野有骨囉w true叫maon做前輩lol明明今日live唱得仲好過maon
而且佢應該早過maon入行,只係近年先用true名義唱anisong
Akira 明 08:39 PM 02-19-16
場地大每個展區細幾好行,不過第一日無咩COSER參加者,
每檔都唔係間間有COSER拉客,
又無模型大賽,出面又落雨,結果無咩點影到相

anyone 09:00 PM 02-19-16
最無聊係今年
user9413 09:04 PM 02-19-16
作者: izumo:
又唔係現貨
都係入紙訂
訂完早人地少少拎
唔係特別平

我一路都好奇怪點解會有人排
係現貨 雪初音同figma 現貨七月先出
衣家現場有得買咪咁多人排囉
Akira 明 09:18 PM 02-19-16
作者: anyone:
最無聊係今年
今年係咪得歌手,聲優
無請漫畫家,小說家
Kewellma 09:24 PM 02-19-16
最無聊係今年
連sunrise都縮左,冇位比人坐定定睇片
前幾年有既部份動畫工作室拎野黎擺展覽都冇埋
想當年搭個booth純靚mon播片果種已經好難再見到...淨番愈來愈濃既商業味
各種商品散貨賣賣賣,櫥窗擺既得番商品...係開始幾失望,變得動物節化了

講番主舞台,入到去已經5:07,聽到唱緊灰果op尾段,臨尾唱到d音準走晒...
之後換TRUE上場,3首都好穩定地唱得好,尤其孤兒仔ed同重低音op,相比之下maon真係...
臨尾選曲有驚喜,仲以為會好正路地揀近期既學園孤島黎唱,居然唱tokyo raven同memories last
anyone 10:10 PM 02-19-16
作者: Akira 明:
今年係咪得歌手,聲優
無請漫畫家,小說家
應該係

低炒唔到1:1
伸近d就比staff話
年輕所犯下的錯誤 01:10 AM 02-20-16
黑崎真音真係比大會玩死 拍埋個咁有實力既後輩同一日同時間演出.(直迫MAY'N咁既級數)..........
TRUE 講野把聲都好萌W.......
其實由ALTIMA D LIVE到都會知其實MAON LIVE真係唱得麻麻...........
Kewellma 01:29 AM 02-20-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
黑崎真音真係比大會玩死 拍埋個咁有實力既後輩同一日同時間演出.(直迫MAY'N咁既級數)..........
TRUE 講野把聲都好萌W.......
其實由ALTIMA D LIVE到都會知其實MAON LIVE真係唱得麻麻...........
https://ja.wikipedia.org/wiki/唐沢美帆
佢都32了、14年先用TRUE名義唱,所以我先話佢叫真音先輩好明顯有骨
maon自己唔爭氣,大會揾個比佢廢既黎個台咪仲沉自己唔爭氣真係與人無由
axe1292 03:36 AM 02-20-16
黑崎唱LIVE真係麻麻
haha3156 07:43 AM 02-20-16
作者: axe1292:
黑崎唱LIVE真係麻麻
尋日我在外圍聽...
TRUE和黑崎真是好大分別.....
雖然是第一次聽TRUE的LIVE,但是已經覺得唔錯
相反黑崎好像唔夠氣!?
鷹柳 08:31 AM 02-20-16
TRUE真係 比我想像中好 最弱無敗以為CD TUNE過
現場一聽 真係超晒水準
KUTAR# 09:47 AM 02-20-16
應該係

低炒唔到1:1
伸近d就比staff話
樓上強間又炒到
係唔係你恥力唔夠

Btw, 只睇相的話臉好似瘦左D
北条加蓮 03:45 PM 02-20-16
im@s好闊綽
北条加蓮 03:45 PM 02-20-16
star!!
CHANGE!!!!
オーバーマスター
izumo 03:50 PM 02-20-16
作者: user9413:
係現貨 雪初音同figma 現貨七月先出
衣家現場有得買咪咁多人排囉
SORRY 搞錯
只係唔特別平
KUTAR# 03:55 PM 02-20-16
きらりん中あんず等身大紙版
HakiK 05:14 PM 02-20-16
娶我

主持gj www
由手機版發出
北条加蓮 06:29 PM 02-20-16
作者: KUTAR#:
きらりん中あんず等身大紙版
這便是命運已
埃及使者 06:56 PM 02-20-16
如果目標主要買輕小說
係咪唔使特登入去
大破人間 07:15 PM 02-20-16
作者: 埃及使者:
如果目標主要買輕小說
係咪唔使特登入去
唔駛去,連角川,動漫世界等等都係主賣精品,小說整少。
折都唔多(好似最多85折
拓飛 07:26 PM 02-20-16
想問下kotoko同ALTIMA唱左咩歌
淨係識蘿球社同accel world兩首
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 

返回主題版面