Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124 164 214  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
clie 08:21 PM 04-24-16
謝攻略,不過我仲未開始挑戰
LordofNightmare 01:55 AM 04-25-16
作者: clie:
謝攻略,不過我仲未開始挑戰
試過一次,炒咗。
其實除咗超回復同beam以外減傷,呢版無想像中咁難。

之前過到地獄級嘅只要齊腳跟攻略打應該都過到。
VTMaldini 09:12 AM 04-25-16
終於 S rank + 齊箱
30抽, 3 SR, 27 R
書仔 11:34 AM 04-25-16
作者: VTMaldini:
終於 S rank + 齊箱
30抽, 3 SR, 27 R
師兄,低處未算低,我1 sr 29 r 好彩是送的,如果用石抽,一定棄驚
LordofNightmare 09:11 PM 04-25-16
我都終於過到,一過即S,但唔齊箱。
冇乜心力再戰……
ShinDou 09:30 PM 04-25-16
個池咁伏唔係好想打

之前講果D大改版其實幾時會出﹖

乜而家姑寒左咁多既﹖錯告示唔派石淨派錢,萬5蚊有咩用﹖
書仔 03:15 PM 04-26-16
完成了小新的育成,現在可以等月尾的新活動了
ShinDou 07:46 PM 04-26-16
岩岩射左10張EVENT飛竟然中盾0波麗,最近幾次SSR全部係盾機,係咪見我少盾機所以狂俾

其實遲D出既R+機會唔會係由R自動轉過去﹖定要另外抽﹖

如果有某D又有SSR又有R版既機例如0波麗,Z果D,留定R機唔合唔賣,等佢轉,到時咪可以好易凸爆SSR﹖

不過咁又好似SO得濟
LordofNightmare 03:34 AM 04-27-16
終於抽咗嗰三十卷,2ssr4sr,全部重覆。
ssr係nu同維納斯……

其實算好彩定唔好彩?
ShinDou 07:17 AM 04-27-16
作者: LordofNightmare:
終於抽咗嗰三十卷,2ssr4sr,全部重覆。
ssr係nu同維納斯……

其實算好彩定唔好彩?
30抽2SSR算好好彩啦,有7%中,個POOL本身肯定冇咁高,唔知有冇2%
亍 ◣ 07:27 AM 04-27-16
已經唔記得幾耐冇抽中過ssr
clie 11:19 AM 04-27-16
炒左四次,我懷疑我堆機係所謂過關不可能
2凸強沙、1凸青椒、密達斯、4凸紅卡+朋友 凸爆MAX技Z巾
去到第三WAVE係咪一定要開精神?係咪要留6珠到4WAVE連開大絕?
yorkyork 11:24 AM 04-27-16
我覺得得1%
J+1 12:13 PM 04-27-16
炒左四次,我懷疑我堆機係所謂過關不可能
2凸強沙、1凸青椒、密達斯、4凸紅卡+朋友 凸爆MAX技Z巾
去到第三WAVE係咪一定要開精神?係咪要留6珠到4WAVE連開大絕?
要磨到2047??

由手機版發出
clie 12:21 PM 04-27-16
作者: J+1:
要磨到2047??
由手機版發出
第3WAVE根本係折磨,但呢幾日都無咩關玩,逼住玩呢個
柴崎幸 02:20 PM 04-27-16
打左5曰小新關,終於儲夠10張抽一次。
點知得2SR咁大把。
LordofNightmare 09:17 PM 04-27-16
第3WAVE根本係折磨,但呢幾日都無咩關玩,逼住玩呢個
重試緊?
其實S我咗之後再炒多4鑊, 只係過到嗰一次咁大把.
試過換用FRIEND Z, 但係WAVE1唔用精神我隻二突強沙已經打唔爆隻野.
睇真啲覺得應該係Z平攻差強沙太多, Z係強在招必.
如果要用Z而唔用強沙, 咁剩低嗰倆隻要夠力BEAM機.
clie 11:05 PM 04-27-16
作者: LordofNightmare:
重試緊?
其實S我咗之後再炒多4鑊, 只係過到嗰一次咁大把.
試過換用FRIEND Z, 但係WAVE1唔用精神我隻二突強沙已經打唔爆隻野.
睇真啲覺得應該係Z平攻差強沙太多, Z係強在招必.
如果要用Z而唔用強沙, 咁剩低嗰倆隻要夠力BEAM機.
我睇返條攻略片,幾部機啲平時攻擊都砍好多,但我啲2凸1凸無咁大數值
變成靠開大絕都唔夠殺
FD隻4凸Z好似同強沙差不多
LordofNightmare 11:07 PM 04-27-16
我睇返條攻略片,幾部機啲平時攻擊都砍好多,但我啲2凸1凸無咁大數值
變成靠開大絕都唔夠殺
FD隻4凸Z好似同強沙差不多
4凸Z應該OK啲, 但另兩隻BEAM有會保險.
jerry 11:09 PM 04-27-16
唔知做咩ㄧ入任務,簡完朋友就彈 game 打唔到?!但用另ㄧ部電話玩又無事
LordofNightmare 11:23 PM 04-27-16
作者: jerry:
唔知做咩ㄧ入任務,簡完朋友就彈 game 打唔到?!但用另ㄧ部電話玩又無事
做引繼, 試下剷GAME再裝
LordofNightmare 11:43 PM 04-27-16
25石個POOL的確算易出, 一次中咗阿花~~~~
VTMaldini 01:17 AM 04-28-16
100石0阿花

clie 02:14 PM 04-28-16
作者: VTMaldini:
100石0阿花
密達斯都咁博
LordofNightmare 03:08 PM 04-28-16
密達斯都咁博
咁密達斯係大部分人拳隊個missing one。
但一百石都唔中個機率得10%左右,都真係太非洲……
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124 164 214  ... 最後

返回主題版面