Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-27-13, 10:56 PM   #726
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: fiendray 查看文章
有ADD我ID "fiendray"的人,我全部add左fd,同邀請左入league
Chris,你個20隊我都邀請左,不過你都要login返個d acc,按參加先入到league

gsw,你個隊叫咩??
原來我ADD錯人,
RAY大麻煩再收我兩隻入去
THX
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 11:05 PM   #727
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: okabe 查看文章
原來我ADD錯人,
RAY大麻煩再收我兩隻入去
THX
整左
唔怪得補隊有人add
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 11:29 PM   #728
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
有ADD我ID "fiendray"的人,我全部add左fd,同邀請左入league
Chris,你個20隊我都邀請左,不過你都要login返個d acc,按參加先入到league

gsw,你個隊叫咩??
啊,原來仲有幾隊未加你
你見到請加番新加你既幾隊啦要提高少少上限先得

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 11-28-13 12:28 AM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 01:01 AM   #729
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:

gsw,你個隊叫咩??
まったく小学生は最高だぜ
BNID00000336

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 04:00 AM   #730
Gore
Insane Gamer
莉慾薰心

註冊日期: May 2002
我都加左個B隊,跟頭post add左

舊 11-28-13, 06:57 AM   #731
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
現在補隊全ADD有77隊...

你地想找人再入多3隊,還是72隊開波??
舊 11-28-13, 07:08 AM   #732
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
現在補隊全ADD有77隊...

你地想找人再入多3隊,還是72隊開波??
80隊~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 09:34 AM   #733
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
80隊~
OK

有無人可以放多3隊入黎??
舊 11-28-13, 09:40 AM   #734
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
我有1隊分身但係今晚先入到
我個分身唔渣流灘可以嗎?
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 09:49 AM   #735
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ayato 查看文章
蛇返屋企入le啦~

舊 11-28-13, 09:57 AM   #736
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
渣唔渣流灘無所謂

只要夠數開波就得
舊 11-28-13, 10:11 AM   #737
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

主要唔記得分身個PW- -
算,開過1隊新
等等我~

新ACC 仲刷唔刷到SU?

此篇文章於 11-28-13 10:13 AM 被 ayato 編輯。
舊 11-28-13, 10:14 AM   #738
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
算,開過1隊新
等等我~
唔記得PW,叫笨大SEND回來就得

我未試過一開ACC就有SUPER,一開隊就有,應該好難...
舊 11-28-13, 10:21 AM   #739
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
算,開過1隊新
等等我~

新ACC 仲刷唔刷到SU?
開新隊~只會有1張star~其他全部係R卡~

舊 11-28-13, 10:35 AM   #740
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

開左新TEAM,已ADD fiendray大~
舊 11-28-13, 10:40 AM   #741
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
開左新TEAM,已ADD fiendray大~
OK

現欠2隊
舊 11-28-13, 10:47 AM   #742
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
OK

現欠2隊
我DELETE隊~再ADD你~攝埋2隊位~

舊 11-28-13, 11:05 AM   #743
Gore
Insane Gamer
莉慾薰心

註冊日期: May 2002
發生乜事,突然爭8隊咁多既

舊 11-28-13, 11:06 AM   #744
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: Gore 查看文章
發生乜事,突然爭8隊咁多既
爭2隊~有6隊未入le咋~

舊 11-28-13, 11:23 AM   #745
Edward29
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2012
小弟入多隊, 已add fiendray大
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 11:27 AM   #746
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: Edward29 查看文章
+埋你依隊~應該夠數啦~

舊 11-28-13, 11:33 AM   #747
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: Edward29 查看文章
你係"エメ・ジャケ"??
http://paninifootballleague.com/mypage?ownerid=226905
舊 11-28-13, 11:35 AM   #748
Edward29
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
yes please
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 11:49 AM   #749
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

邊6隊未入LE呀~?快D~我比波蟲咬緊~

舊 11-28-13, 01:10 PM   #750
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
邊6隊未入LE呀~?快D~我比波蟲咬緊~
小弟剛睡醒,整完5隊入黎啦,仲爭1隊

我好似已經用晒之前整S+既介紹隊啦搵人入多隊入黎啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 03:25 PM

手機版 | APP版