Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-27-13, 07:34 AM   #701
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
如果有大大話要整,我應該有廿隊可提供,中門全開做D4-5hold位用
讚成~/

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 08:49 AM   #702
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
引用:
作者: fiendray 查看文章
小豆補時入波險勝奪冠

多左隊開多左一兩個DIVISION又影響唔到佢地,而且最終又可以拿到多D PTS,我覺得佢地唔會介意.

快D ADD我吧
恭喜 雖然你排陣同我一樣
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 09:12 AM   #703
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
小豆補時入波險勝奪冠

多左隊開多左一兩個DIVISION又影響唔到佢地,而且最終又可以拿到多D PTS,我覺得佢地唔會介意.

快D ADD我吧
係就入爆佢,每人開一兩隊
入60隊都好快爆
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 09:34 AM   #704
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
係就入爆佢,每人開一兩隊
入60隊都好快爆
我重有4隊可用摩西紅海陣~/

舊 11-27-13, 09:35 AM   #705
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
早2日明明尾2,依家右護級成功~~
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 11:56 AM   #706
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:

快D ADD我吧
咁我加晒你先,順便將全部名改成"ChrisA"方便你認

好,加晒啦,你加我做fd同入league啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 11-27-13 12:34 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 12:03 PM   #707
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
成班打假波
唔怪得中國足球無未來
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 12:16 PM   #708
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: 小嘉 查看文章
成班打假波
唔怪得中國足球無未來
拿,我正副兩隊冇打假波丫

副隊嬴左D2上D1,不過傷左個C7快d變身S+番黎我身邊啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 01:58 PM   #709
okabe

係就塞夠100隊
打5 DIV 每季打耐D都唔大分別
塞果D隊最好改番個易識認既名
用番GAF個ID
舊 11-27-13, 02:15 PM   #710
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

我add晒6隊比ray大啦~1隊主隊~1隊副隊~4隊摩西紅海陣墊屍底~

舊 11-27-13, 03:55 PM   #711
クリス.レッド

我記得既隊都加晒主持人啦

一係就摩西分紅海隊,一係就0-0-10隊

等你invite入聯賽

夠100隊分5league就每個廿隊,比依家多兩隊即係四場,都差唔遠啦
最緊要頭個堆多左分

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 11-27-13, 04:04 PM   #712
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
整咗兩隊...已ADD
STINKY_GAF
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 06:58 PM   #713
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
加到72隊咁多!?我都申請一隊支持下

ID都係pc81098
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 08:01 PM   #714
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

利申~
<==主隊~真係玩聯賽~
<==副隊~真係玩聯賽~
<==攝位抽卡打假波~

此篇文章於 11-27-13 08:15 PM 被 (=v=)b 編輯。
舊 11-27-13, 08:16 PM   #715
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: stinkychan08 查看文章
玩5個Div,D2冠軍有61pts, D1第2名有130pts
引用:
作者: 小嘉 查看文章
成班打假波
唔怪得中國足球無未來
引用:
我記得既隊都加晒主持人啦

一係就摩西分紅海隊,一係就0-0-10隊

等你invite入聯賽

夠100隊分5league就每個廿隊,比依家多兩隊即係四場,都差唔遠啦
最緊要頭個堆多左分
差不多多左成倍分,打兩次 D又可以拿到頭名,應該都有300 PTS以上,點叫人唔開多D副隊
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 09:18 PM   #716
okabe

引用:
差不多多左成倍分,打兩次 D又可以拿到頭名,應該都有300 PTS以上,點叫人唔開多D副隊
RAY大ADD左你做FD
點加入?搵唔到ICON入聯賽?
舊 11-27-13, 09:46 PM   #717
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
我依家個陣應該點排??

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 09:52 PM   #718
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
引用:
作者: HONDA 查看文章
我依家個陣應該點排??
你想點排都得

不過現在還欠4隊後備隊打假波,有無人可以放到後備隊
舊 11-27-13, 10:01 PM   #719
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
下季係 5個division 每division10隊?

此篇文章於 11-27-13 10:06 PM 被 spikekit 編輯。
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 10:05 PM   #720
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
你想點排都得

不過現在還欠4隊後備隊打假波,有無人可以放到後備隊
我有1隊等加

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 10:05 PM   #721
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: spikekit 查看文章
俾(=v=)b 陰左搞到我有隊假波上左D2
開波時先radom 1隊上D2架~
你咁多su史奈達既~

舊 11-27-13, 10:17 PM   #722
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: spikekit 查看文章
下季係 5個division 每division10隊?
4個D~18隊~
阿chris有20隊肉腳~

舊 11-27-13, 10:26 PM   #723
okabe

引用:
作者: gsw 查看文章
我有1隊等加
係咪要等RAY大SEND信招誘先入到?
舊 11-27-13, 10:27 PM   #724
クリス.レッド

引用:
作者: okabe 查看文章
係咪要等RAY大SEND信招誘先入到?
係,我所有隊都加左佢做好友,等佢接受同加我入聯賽

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 11-27-13, 10:46 PM   #725
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
係,我所有隊都加左佢做好友,等佢接受同加我入聯賽
引用:
作者: gsw 查看文章
我有1隊等加
有ADD我ID "fiendray"的人,我全部add左fd,同邀請左入league
Chris,你個20隊我都邀請左,不過你都要login返個d acc,按參加先入到league

gsw,你個隊叫咩??

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 08:04 PM

手機版 | APP版