Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-12, 03:47 PM   #51
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Spoiler 查看文章

見到呢D Bug,BZ你仲好意思開RMAH?
亞服一早被放棄了
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 03:53 PM   #52
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
點解D bug永遠得亞服先有?理論上都係同一套模,重要小樣RMAH都搞到咁.....
由手機版發出
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 08:36 PM   #53
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: fcvictor 查看文章
點解D bug永遠得亞服先有?理論上都係同一套模,重要小樣RMAH都搞到咁.....
由手機版發出
最神奇係唔係個個acc得
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 09:59 PM   #54
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
作者: fcvictor 查看文章
由手機版發出
我估地下交易根本就唔需要RMAH,要俾BZ抽15%水不如佢地平賣金/裝好過~

舊 07-11-12, 01:15 AM   #55
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
點解我一login 個D佢這隻game up to date
一login 又叫我patch彈我出去
出到去又話我up to date

舊 07-11-12, 01:19 AM   #56
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 怪人 查看文章
點解我一login 個D佢這隻game up to date
一login 又叫我patch彈我出去
出到去又話我up to date
用開美服a
唔好理你條link寫乜
係唔係都改成us

舊 07-11-12, 01:38 AM   #57
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
我係int版,以往都係跟美服進度更新,但今次唔知點解唔識更新
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 01:40 AM   #58
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
我係int版,以往都係跟美服進度更新,但今次唔知點解唔識更新
有無dwon過中文語言?

舊 07-11-12, 01:50 AM   #59
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 神龍 查看文章
用開美服a
唔好理你條link寫乜
係唔係都改成us
就係玩美服唔得
入亞服得

舊 07-11-12, 01:53 AM   #60
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
有無dwon過中文語言?
一直都用英文玩
以往update都係跟開美服時間,係唔知點解今次唔識update
舊 07-11-12, 01:54 AM   #61
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
就係玩美服唔得
入亞服得
因為亞服未update,而你個client都未update
舊 07-11-12, 01:55 AM   #62
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
就係玩美服唔得
入亞服得
http://moonpoet.com/?p=2003

原來頭先漏咗post link

舊 07-11-12, 02:24 AM   #63
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
http://moonpoet.com/?p=2003

原來頭先漏咗post link
開左個db file來睇,原來我那隻係enSG
新加坡唔知做乜冇跟埋美國一齊擺更新檔
舊 07-11-12, 02:29 AM   #64
神龍
↘大家比d掌聲

我頭先都係, 改咗us就搞掂

舊 07-11-12, 09:24 AM   #65
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
有無版友可以link 下統計daiblo 在線人數個表出黎

舊 07-11-12, 09:29 AM   #66
Spoiler
Crazy Gamer

引用:
BZ又一白癡實証!
Update都up得衰過人,班programmer日日食屎嗎?
真係垃圾到神級

舊 07-11-12, 09:34 AM   #67
Spoiler
Crazy Gamer

引用:
作者: 阿魚 查看文章
有無版友可以link 下統計daiblo 在線人數個表出黎
你意思係Public Rm既人數?
但係而家多數係solo,呢個數值參考性唔高。

樓主下次開topic可以題名為「恥笑破壞神」,真係乜error都可以出現。

舊 07-11-12, 11:24 AM   #68
神龍
↘大家比d掌聲

連mac都出現呢個問題, 唔識改個d真係哭了

舊 07-11-12, 11:30 AM   #69
Alphaaldo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
開左個db file來睇,原來我那隻係enSG
新加坡唔知做乜冇跟埋美國一齊擺更新檔
引用:
灰爆,我以為有救點知我一步步跟住做結果發現我個位置以經係US。。。。。即係又係唔得。。。。。ANYWAY多謝提供方案學多樣野

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 11:35 AM   #70
Gasaraki
Crazy Gamer
就死的不死物

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDArchanfel_Wong
引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
灰爆,我以為有救點知我一步步跟住做結果發現我個位置以經係US。。。。。即係又係唔得。。。。。ANYWAY多謝提供方案學多樣野
我刪左只 game
去美版battle.net download 美版的
更新後佢detect 到用中文AC
就會Patch 中文字檔
咁就可以跟美版updata 但用中文的了嘛

塵歸塵 土歸土 荷包銀紙歸老母
以上只屬個人意見 但不代表本人立場

PAD :168 341 449
金龍裡,金無神,銀無加,拉下龍手提防提防
Gasaraki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 11:38 AM   #71
Alphaaldo

引用:
作者: Gasaraki 查看文章
我刪左只 game
去美版battle.net download 美版的
更新後佢detect 到用中文AC
就會Patch 中文字檔
咁就可以跟美版updata 但用中文的了嘛
語音中文就不好了,啲呀BU羅。。。。。。聽到都怕怕。我試下用實體重裝算了

舊 07-11-12, 11:43 AM   #72
Gasaraki
Crazy Gamer
就死的不死物

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDArchanfel_Wong
引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
語音中文就不好了,啲呀BU羅。。。。。。聽到都怕怕。我試下用實體重裝算了
會唔會中文語音
係你個AC 的事來的= ="

塵歸塵 土歸土 荷包銀紙歸老母
以上只屬個人意見 但不代表本人立場

PAD :168 341 449
金龍裡,金無神,銀無加,拉下龍手提防提防
Gasaraki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 11:48 AM   #73
Alphaaldo

引用:
作者: Gasaraki 查看文章
會唔會中文語音
係你個AC 的事來的= ="
唔明?我用開英文的,試過用中文界面看得好舒服可惜中文語音太好聽了,之後都係用反英文。雖然少了親切感 (有時見到啲FRIEND打反嚟啲寶啲名幾好笑,試過打到長者帽)但係耳朵舒服多了

舊 07-11-12, 11:50 AM   #74
Alphaaldo

引用:
感謝大人,原來個FILE入面個個都係US,奇怪地有一個係SG!!!!!!謝呀!!!!!!

舊 07-11-12, 11:53 AM   #75
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我覺得佢真係要堅出貼恥笑藍貼來維持人氣

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問c hing "GA-G41MT-D3"底板如何clear cmos value?? x123 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-28-12 08:14 PM
[新聞] D3出了新韌體 加賀KAGA 照相館 0 01-20-09 08:02 PM
[CW26][D3][Lapus]新刊~全彩插圖本SODA香港首賣!~ 新商品追加! Lapus Cosplay同人MIX討論區 3 08-21-08 12:11 PM
[CW21] [D3 上下奇蹟莊] 18禁男性向新刊《裡百鬼夜行抄》道歉啓示 屈紳士 Cosplay同人MIX討論區 49 03-03-06 12:36 AM

現在的時間是 01:59 PM

手機版 | APP版