Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-12, 12:56 AM   #376
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
我都有收到
留意佢隻mail 個address 係
noreply@battle.com

而正牌會係@battle.net

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 11:44 PM   #377
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
大家好, 我係新人, 我想問牧牛杖設計圖係咪好易打??

舊 08-04-12, 12:42 AM   #378
Alphaaldo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
大家好, 我係新人, 我想問牧牛杖設計圖係咪好易打??
比1.03前易左不過都係麻煩同徙時間,亦無着數

哩度有DETAILS,如果你唔想爬文
http://timetotrolldiablo3.blogspot.h...g-post_17.html

此篇文章於 08-04-12 12:46 AM 被 Alphaaldo 編輯。 原因: 編輯
Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 01:36 AM   #379
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
比1.03前易左不過都係麻煩同徙時間,亦無着數

哩度有DETAILS,如果你唔想爬文
http://timetotrolldiablo3.blogspot.h...g-post_17.html
thx , 其實我有多, 如果易打左, 咁我掉左佢XD

舊 08-04-12, 02:18 AM   #380
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
就算難打你有多過一張圖都係無用架啦....
張垃圾唔可以比其他人架....

舊 08-04-12, 02:24 AM   #381
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
圖只要一張就得
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 02:31 AM   #382
AkaIITO
Game Master

明白, THX

舊 08-04-12, 03:47 PM   #383
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
ACT 1 以上, ACT 2 爆死.............

今朝用左廿萬再執一執左D全抗
咁既裝其實同ACT2差唔差得太遠?

宜家
16K DAMAGE, 4K 護甲
用緊吸血幽光刃
質量風 冰鑽

其實咁打應該用3刀盾定, 全抗盾? SOLO打到瑪格坦only. . . .

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已

此篇文章於 08-04-12 03:54 PM 被 jamsquare 編輯。
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 02:04 AM   #384
PTX-003C
天下第一盲鬼

PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
上多100 res 會好點吧?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 02:14 AM   #385
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
你唔係唔夠抗, 你係唔夠血
諗計谷上3萬血先啦

舊 08-05-12, 09:04 PM   #386
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
頭先睇巴哈見到個 IP刷寶
有無人有原文??search唔返原文....

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 10:33 PM   #387
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 神龍 查看文章
諗計谷上3萬血先啦
佢玩3刀流無限冰, 血多反而唔好

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 09:18 AM   #388
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: jamsquare 查看文章
ACT 1 以上, ACT 2 爆死.............

今朝用左廿萬再執一執左D全抗
咁既裝其實同ACT2差唔差得太遠?

宜家
16K DAMAGE, 4K 護甲
用緊吸血幽光刃
質量風 冰鑽

其實咁打應該用3刀盾定, 全抗盾? SOLO打到瑪格坦only. . . .
傷害16000唔太夠,
堆夠20000+
爆傷都搞搞佢
你爆機35%+已到標
但如果唔搞起爆傷太浪費
因為爆機同爆傷好微妙
前者高, 則後者得益更多

仲有一個未知問題, 你爆回幾多?

舊 08-06-12, 04:10 PM   #389
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
原本已經冇玩

但行過睇到d咁既野

b社 你地係唔係真係當d玩家傻ga?

http://d3.hehagame.com/ShowArt.php?id=129929

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 04:14 PM   #390
b_boy
↘呆~

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
原本已經冇玩

但行過睇到d咁既野

http://d3.hehagame.com/ShowArt.php?id=129929
改題啦
<< Soon™ >>

淯底可保一世平安
舊 08-06-12, 05:19 PM   #391
david
The One

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
原本已經冇玩

但行過睇到d咁既野

錢都俾佐啦,B記袋袋平安,你覺得佢會唔會急?a

佢都答你"SOON"啦,仲想點?AREN'T YOU THANKFUL!?/

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 09:12 PM   #392
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
http://www.pcgamer.com/2012/08/01/wh...-poll-results/

AB社包攬1,3,4

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:33 PM   #393
david
The One

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
實至名歸!

兩個B記泊佐爛碼頭之後就雄風不再,基本上都應該好難翻到身.../

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:35 PM   #394
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: david 查看文章
錢都俾佐啦,B記袋袋平安,你覺得佢會唔會急?a

佢都答你"SOON"啦,仲想點?AREN'T YOU THANKFUL!?/
Soon™

同soon 係唔同嘅 , 你唔好up錯

舊 08-07-12, 11:41 AM   #395
頹廢人辨
Game Master
-.-

http://us.battle.net/d3/en/profile/c...9/hero/4447720

應該都無人理
新開左profile, 可以browser睇hero
上面條link係我隻baba,
想睇自己/其他人就改下面條link個battle tag
http://us.battle.net/d3/en/profile/chan199-3809

放個battletag 出來有機會比人hack? 我wfc mode

舊 08-07-12, 01:13 PM   #396
jamsquare

引用:
作者: 神龍 查看文章
諗計谷上3萬血先啦
引用:
作者: 阿魚 查看文章
傷害16000唔太夠,
堆夠20000+
爆傷都搞搞佢
你爆機35%+已到標
但如果唔搞起爆傷太浪費
因為爆機同爆傷好微妙
前者高, 則後者得益更多

仲有一個未知問題, 你爆回幾多?
老老實實咁換番加血頭玉
再用百二萬爭左個副手武

宜家三萬血,二萬攻,雖然都會死,但係開始適應到act2了

宜家爆回10

我才沒偷懶,
舊 08-07-12, 01:21 PM   #397
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
事先聲明,無玩一排,未必完全正確
但其實點解要咁執著用副手
老實,你hea換個Block Rate有19、7~8% Cri%、過千防既盾(唔係好貴架咋,盾好多人唔知價亂放)
你既生存力已經完全不能同日而異
而且其實玩Cri Mass,DPS真係唔駛咁高......
特別係如果你唔靠個盾都已經35% Cri既,換個高Cri既盾落去,對面既攻擊打到落你身上一定有少無多...

如果你得爆回10 咁即係你得武器或者頭盔有爆回10
我諗其實你可以考慮搵800DPS樓下但係同時有AP on Cri同AP上限既Ward黎用,我前兩日先見到台灣朋友講佢有支咁既野但放20萬都放唔出sosad
爆回我自己玩龍捲風流,得10其實好唔夠,起碼要15

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 08-07-12 01:25 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 02:48 PM   #398
b_boy
↘呆~

靚盾而家幾貴下, 有爆擊果D都唔平, 而且好睇格擋率

淯底可保一世平安
舊 08-07-12, 04:20 PM   #399
jamsquare

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
事先聲明,無玩一排,未必完全正確
但其實點解要咁執著用副手
老實,你hea換個Block Rate有19、7~8% Cri%、過千防既盾(唔係好貴架咋,盾好多人唔知價亂放)
你既生存力已經完全不能同日而異
而且其實玩Cri Mass,DPS真係唔駛咁高......
特別係如果你唔靠個盾都已經35% Cri既,換個高Cri既盾落去,對面既攻擊打到落你身上一定有少無多...

如果你得爆回10 咁即係你得武器或者頭盔有爆回10
我諗其實你可以考慮搵800DPS樓下但係同時有AP on Cri同AP上限既Ward黎用,我前兩日先見到台灣朋友講佢有支咁既野但放20萬都放唔出sosad
爆回我自己玩龍捲風流,得10其實好唔夠,起碼要15
要換其他GEARS先用到盾
頭同武都係自己打番黎既貨仔
宜家個爆回起個副手度. . . . .

So sad

我才沒偷懶,
舊 08-07-12, 04:24 PM   #400
衝鋒槍
Game Master

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
靚盾而家幾貴下, 有爆擊果D都唔平, 而且好睇格擋率
其實31%Block Rate既暴風盾都係一千萬ONLY
衝鋒槍 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問c hing "GA-G41MT-D3"底板如何clear cmos value?? x123 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-28-12 08:14 PM
[新聞] D3出了新韌體 加賀KAGA 照相館 0 01-20-09 08:02 PM
[CW26][D3][Lapus]新刊~全彩插圖本SODA香港首賣!~ 新商品追加! Lapus Cosplay同人MIX討論區 3 08-21-08 12:11 PM
[CW21] [D3 上下奇蹟莊] 18禁男性向新刊《裡百鬼夜行抄》道歉啓示 屈紳士 Cosplay同人MIX討論區 49 03-03-06 12:36 AM

現在的時間是 01:16 PM

手機版 | APP版