Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-07, 09:54 PM   #476
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
為左d利是食

如果佢係日式咖哩都仲好.....而家呢隻d椰子味未食已經湧出黎.............

塊豬又薄又實,差d咬唔開

薯皇....個心唔熟

相信係舖o既問題.......

不過更相信如果用最佳品質個分數都唔過5/10分
豬扒真係好唔掂~!!
巴打你係邊間買??
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 10:07 PM   #477
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
今日食左,真係未食過一件一咬即斷毫無咬勁既豬扒.....

個薯王就ok既
塊豬扒係咪加多o左肉鬆粉

明天食多次
為個利是封

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 10:22 PM   #478
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
好耐無食老麥
但係見電視話有軟硬公仔換...好想要添
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 11:06 PM   #479
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
好耐無食老麥
但係見電視話有軟硬公仔換...好想要添
唔係果D生肖公仔咋咩?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 04:37 PM   #480
ly1122
Senior Gamer
吃喝玩樂王

註冊日期: Aug 2005
近排m記出左個龍蝦湯, ok喎, 都真係有d蝦肉咬下啊
不過個湯有d咸, 同埋都幾貴, 食餐+6蚊

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ly1122 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 05:37 PM   #481
Shing
Game Master
Break Out

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: sqling 查看文章
唔係果D生肖公仔咋咩?
有軟硬圖案。

Shing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 10:13 PM   #482
龍之子
Game Master

引用:
作者: Shing 查看文章
有軟硬圖案。
好新穎

講開又講
今年KFC有果D公仔換

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-18-07, 10:38 PM   #483
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: 龍之子 查看文章
好新穎

講開又講
今年KFC有果D公仔換
講時講 套公仔OK喎
舊 01-19-07, 07:59 PM   #484
sqling

引用:
作者: Shing 查看文章
有軟硬圖案。
咁邊間食M記餐會比較平D架...?

等我換返隻都好.
舊 01-20-07, 12:46 AM   #485
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
一路咬包,一路打McDonald's Video Game, 可以學到 Mc記屈$大法

http://www.mcvideogame.com/downloads-eng.html
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-07, 11:31 PM   #486
purple_snow

註冊日期: Oct 2006
PSN  ID12345678
以前十幾蚊一個餐, 而家加到咁.......
耐不耐一次就ok, 成日食?唉.....破財啦=.=

早排出果d乜鬼通粉好難食囉...........
purple_snow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-07, 07:58 AM   #487
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: purple_snow 查看文章
剩係得個廣告好睇...... (話個美女秘書食完之後唔同晒果個 )
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-07, 12:09 PM   #488
艾莉奧

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Designer 查看文章
一路咬包,一路打McDonald's Video Game, 可以學到 Mc記屈$大法

http://www.mcvideogame.com/downloads-eng.html
哇 我玩左半個鐘

艾莉奧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-07, 08:26 PM   #489
龍之子
Game Master

引用:
作者: purple_snow 查看文章
以前十幾蚊一個餐, 而家加到咁.......
耐不耐一次就ok, 成日食?唉.....破財啦=.=

果d早餐
你同我都唔會去食啦

幾時m記又減價?

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-22-07, 08:52 PM   #490
天使之國
Banned
^0^

引用:
果d早餐
你同我都唔會去食啦

幾時m記又減價?
食m記早餐不如食3件3文治加可樂..仲健康
舊 01-23-07, 03:19 PM   #491
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
http://www.youtube.com/watch?v=Rh8uy_cs8rY&NR

15年前的16.8$

舊 01-23-07, 03:31 PM   #492
天使之國
Banned
^0^

十四年前人工又係咁多
十四年前d租又係咁多
十四年前d成本又係咁多
十四年前就16.8連加大可樂
十四年後就26.8連加大
抵食啊
舊 01-23-07, 09:55 PM   #493
龍之子
Game Master

引用:
作者: 天使之國 查看文章
食m記早餐不如食3件3文治加可樂..仲健康
去買個包(5蚊大大個)+清水夠食啦

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-23-07, 10:07 PM   #494
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
去買個包(5蚊大大個)+清水夠食啦
佢d死人早餐對上一次食已經係12蚊個陣...
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 09:23 PM   #495
龍之子
Game Master

引用:
作者: SANG2003 查看文章
佢d死人早餐對上一次食已經係12蚊個陣...
我的: 14.5

而家有時間看食早餐(唔去m記)

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-24-07, 11:32 PM   #496
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=Rh8uy_cs8rY&NR

15年前的16.8$
加加下就

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 12:03 AM   #497
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
加加下就
好快30蚊~ 今年年尾有望連加大去到28蚊~
舊 01-25-07, 12:05 AM   #498
sqling

引用:
作者: SANG2003 查看文章
好快30蚊~ 今年年尾有望連加大去到28蚊~
講到好似股票咁
舊 01-25-07, 12:12 AM   #499
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: sqling 查看文章
講到好似股票咁
佢年年穩步上揚嘛~
2,3個月就加5豪,半年就加1蚊
一年升成個幾賺死啦~
舊 01-25-07, 01:21 AM   #500
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
個咖哩包唔好食的...= ="""

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 08:20 PM

手機版 | APP版