Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 06-09-06, 11:53 AM   #1
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
[分享]水浸

街外景1:

街外景2:

出屋:

己身
(本身諗住去洗手間,之後再訓過,點知有十年難見一遇的大水浸,因此是衣衫不整的了 ):

過另一屋途中1:

過另一屋途中2:

過另一屋途中3:

過另一屋途中4:

另一屋冇入水(skip )

停車場1(架169瓜左,奠.........之前有一次我果架都因水浸入左廠):

停車場2(未走的車,究竟仲走唔走到呢?)

此篇文章於 06-09-06 11:57 AM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-06, 12:08 PM   #2
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
作者: elmond
d相用手機影的嗎?
相信在水浸及腰的情況下小弟未必有膽量舉機影。
架奔馳一格格色ge?

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-06, 12:13 PM   #3
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
是用DC(canon)影的,不過我是完全唔識影相,又唔識搞部機,只是拎起>按制
我都唔知點解

論壇跳轉

現在的時間是 01:24 PM

手機版 | APP版