Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-04, 07:40 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
evil genius

http://www.howevilareyou.com/us/index.jsp

好邪惡啊
要買

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-04, 07:54 PM   #2
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
正,鐘意玩呢種裝陷阱殺人既game
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 09:45 PM   #3
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
畫面不錯....而且遊戲性好像不錯=.=+

舊 10-01-04, 08:55 AM   #4
BlackWing
World Order
↘本氣度0

咁快就有得玩 ||
舊 10-01-04, 09:21 AM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
鬼佬版惡代官?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 11:02 AM   #6
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
Question

香港有貨未

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 10-01-04, 11:41 AM   #7
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 雪舟等楊
香港有貨未
正定咩
隻GAME仲可以進攻全世界
舊 10-01-04, 11:41 AM   #8
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: 天的黑色怨靈
正定咩
隻GAME仲可以進攻全世界
正義版

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-01-04, 11:42 AM   #9
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
正義版
正義版就冇啦,EVIL版要唔要
舊 10-01-04, 11:43 AM   #10
雪舟等楊
●  ω  ●

遲下先
反正仲有隻sim2未玩完

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-01-04, 11:44 AM   #11
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
遲下先
反正仲有隻sim2未玩完
都係想等埋exp disk先一次過玩..
隻game好正,殺完人仲可以儲起條屍
舊 10-01-04, 11:49 AM   #12
雪舟等楊
●  ω  ●

好似以前隻地城守護者啊
咁正,i like

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-01-04, 12:03 PM   #13
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:

好似以前隻地城守護者啊
咁正,i like
呢隻d人死左唔會變骨骨,岩岩都係玩左一陣咁大把,教學mode最後好抵死
舊 10-01-04, 12:09 PM   #14
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
一個好重要既問題
d英文易唔易明先?
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 12:55 PM   #15
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Wraith
一個好重要既問題
d英文易唔易明先?
點知你易明既程度係咩
舊 10-01-04, 01:05 PM   #16
森羅

引用:
點知你易明既程度係咩
.....

中三程度應唔應付到
舊 10-01-04, 01:08 PM   #17
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
.....

中三程度應唔應付到
一定得,因為我都係中三讀IVE
舊 10-01-04, 01:15 PM   #18
森羅

引用:
一定得,因為我都係中三讀IVE
兩件事有關係咩?
陣間先出手
舊 10-01-04, 01:16 PM   #19
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
兩件事有關係咩?
陣間先出手
當然有關係,你話中三程度丫~我係外面既人眼中係得中三英文程度架咋
但我果度就有d中五程度既"勁人"囉
舊 10-01-04, 01:17 PM   #20
森羅

引用:
當然有關係,你話中三程度丫~我係外面既人眼中係得中三英文程度架咋
即係而家係深不可測啦 |||
我都係中5架(以前)
舊 10-01-04, 01:17 PM   #21
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
即係而家係深不可測啦 |||
邊係,不過隻game其實都唔駛識太多英文,開頭d任務都係起基地多
舊 10-01-04, 01:19 PM   #22
森羅

引用:
邊係,不過隻game其實都唔駛識太多英文,開頭d任務都係起基地多
即係the sims2既邪惡版?
舊 10-01-04, 01:20 PM   #23
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
即係the sims2既邪惡版?
the sims起野系統好d...話晒the sims都係玩起野同人生
呢隻起野果陣要等工人慢慢搬野的
舊 10-01-04, 01:39 PM   #24
森羅

引用:
the sims起野系統好d...話晒the sims都係玩起野同人生
呢隻起野果陣要等工人慢慢搬野的
有敵襲咪死
你個隻係唔係一堆r01 r02個堆黎?
舊 10-01-04, 01:41 PM   #25
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
有敵襲咪死
你個隻係唔係一堆r01 r02個堆黎?
工人好似識比人打
另外自己有個西裝友識開槍的
同埋隻game有trap架

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Resident Evil: Afterlife neo2046 電影版 235 01-19-12 06:21 PM
Resident Evil : Apocalypse (Biohazard 電影版 2) Fio Neo Entertainment TREND 260 10-18-04 06:41 PM
[PS2]Konami的ACT新作"McFarlane's Evil Prophecy"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 03-24-04 02:21 AM
[ETC]Devil May Cry Comic #1: Evil Woman neo2046 電視遊戲討論版 5 01-17-04 01:47 PM
Resident Evil Apocalypse(Bio 2)預告片 神祕人1號 Neo Entertainment TREND 0 10-28-03 10:01 AM

現在的時間是 10:41 PM

手機版 | APP版