Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-16, 01:08 AM   #276
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: maskrider 查看文章
我要下個星期二先會收到有得玩,呢個假期只有齋睇。
咁灰 難得4日假期
玩住doalr頂引
掛住玩巨人,doax3 近2期衫買左都未開過game 全部都係暗榮產品.....
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 01:35 AM   #277
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: kanone 查看文章
終於第一個perfect end

玩熟左流程應該可以2週目perfect end 3週目20泳衣
9個角色 27轉先齊成就

話說100心送跳舞卷都係唔肯收 仲倒扣好多下.....
有無版友試過送卷成功?
要點樣先perfect end?S+?

我都係最快下星期二先有得攞…

開箱:

舊 03-24-16, 02:01 AM   #278
kanone
Game Master

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
要點樣先perfect end?S+?

我都係最快下星期二先有得攞…

開箱:
做完角色任務7/7就perfect end
舊 03-24-16, 03:44 AM   #279
man05
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
想問有日版日本PSN入了CODE,之後用香港PSN ACCOUNT會否見到D DLC
man05 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 04:40 AM   #280
sing1980
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: man05 查看文章
想問有日版日本PSN入了CODE,之後用香港PSN ACCOUNT會否見到D DLC
實測見到
sing1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 05:27 AM   #281
GOGamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
終於第一個perfect end

玩熟左流程應該可以2週目perfect end 3週目20泳衣
9個角色 27轉先齊成就

話說100心送跳舞卷都係唔肯收 仲倒扣好多下.....
有無版友試過送卷成功?
想問下打排球有無咩技巧, 都唔知 正方 同 圓圈 有咩分別
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 08:32 AM   #282
kanone
Game Master

引用:
作者: GOGamer 查看文章
想問下打排球有無咩技巧, 都唔知 正方 同 圓圈 有咩分別
正方同圓好似無乜分別 我都係走位OOX loop 甘打
舊 03-24-16, 08:59 AM   #283
hihi2828

註冊日期: Oct 2008
我想問點先可以用到"小惡魔" 已經裝入CODE, 裝左
但係仲係"LOCKED" icon

Thanks
hihi2828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 08:59 AM   #284
zero0417hk

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
雖然未去買賣區開Post,但暫時呢個post似乎都無人話要Marie Rose、Honoka個Mousepad。
更加無人話要PSVita。我好難分拆「上市」架喎…

本身都好想要Honoka個Mousepad,不過太毒了怕比人X。。。。。
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 09:54 AM   #285
kanone
Game Master

玩左20hour有多可以俾新玩既少少心得

Owner $ 唔好亂用 入手困難

囡囡mode見新野未買過既話唔洗稔即買囡囡$易賺
每晚返酒店記得入買左既野落倉 之後係shop見會有icon提示
Check倉庫可以知囡囡鐘唔鐘意件item

未知囡囡鐘意咩食物/飲品/禮物/泳衣情況下出任務可以即刻放棄
當時無得賣都可以考慮放棄 我試過過左1日先出...1日3次時間item晤同
owner mode去無人果格泳池可以放棄任務

遇送鐘意既泳衣任 如果已知邊款但只見shop貴過20萬款都可以放棄
報酬得1x萬回唔到本
舊 03-24-16, 09:59 AM   #286
kanone
Game Master

仲有樣我覺得超重要
唔想見個人黑蚊蚊記得搽cream白色果支
時效2time slot,要keep住白1日要用2次
舊 03-24-16, 10:15 AM   #287
jk5
Insane Gamer
又窮又多嗜好的機迷

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDjk5hk
引用:

每晚返酒店記得入買左既野落倉 之後係shop見會有icon提示

未知囡囡鐘意咩食物/飲品/禮物/泳衣情況下出任務可以即刻放棄
當時無得賣都可以考慮放棄 我試過過左1日先出...1日3次時間item晤同

遇送鐘意既泳衣任 如果已知邊款但只見shop貴過20萬款都可以放棄
報酬得1x萬回唔到本
心得!

Thanks,
JK

舊 03-24-16, 10:49 AM   #288
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
報酬得1x萬回唔到本
我完成過一次送泳衣任後見到就即棄, 除非係角色任務
班女玩遊戲賺錢太易, owner淨係買飲食同埋owner shop入面嘅野算.
其他野囡囡自己俾錢啦

舊 03-24-16, 10:55 AM   #289
kanone
Game Master

引用:
作者: carychow 查看文章
我完成過一次送泳衣任後見到就即棄, 除非係角色任務
班女玩遊戲賺錢太易, owner淨係買飲食同埋owner shop入面嘅野算.
其他野囡囡自己俾錢啦
10萬款既話有賺少少 20萬既款蝕6,7萬但exp幾可觀可以接受

另premium ticket已上架
500張 18900羊wwwwwwwwwew
舊 03-24-16, 11:00 AM   #290
GOGamer

引用:
正方同圓好似無乜分別 我都係走位OOX loop 甘打
引用:

報酬得1x萬回唔到本
引用:
仲有樣我覺得超重要
唔想見個人黑蚊蚊記得搽cream白色果支
時效2time slot,要keep住白1日要用2次
好有用,Thank you!

玩了一晚,感覺好多野都未上手,排球係其中之一,"Butt Battle"又係,我用經常被人秒,一下就落水,我出大攻擊

都你打到人移開兩三步,重有個地獄賭場,我大大話話輸左70幾萬owner幣落去...XD

此篇文章於 03-24-16 11:52 AM 被 GOGamer 編輯。
舊 03-24-16, 11:01 AM   #291
Emptmk

引用:
雖然未去買賣區開Post,但暫時呢個post似乎都無人話要Marie Rose、Honoka個Mousepad。
更加無人話要PSVita。我好難分拆「上市」架喎…
你是咪放PSVita隻GAME同Marie BB啲特典? 我想要
Emptmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 11:44 AM   #292
GOGamer

特級兌換券匯率報

10張   : HK$32
20張   : HK$60
50張   : HK$143
100張  : HK$270
200張  : HK$508
300張  : HK$714
500張  : HK$1110 (Limited Time Only)

以上資訊由 store.playstation.com 提供

此篇文章於 03-24-16 11:48 AM 被 GOGamer 編輯。
舊 03-24-16, 11:56 AM   #293
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
最強版還未見街

舊 03-24-16, 12:51 PM   #294
ComeLOLoh

引用:
作者: Emptmk 查看文章
你是咪放PSVita隻GAME同Marie BB啲特典? 我想要
係呀,打算係咁放。

引用:
作者: GOGamer 查看文章
特級兌換券匯率報

10張   : HK$32
20張   : HK$60
50張   : HK$143
100張  : HK$270
200張  : HK$508
300張  : HK$714
500張  : HK$1110 (Limited Time Only)

以上資訊由 store.playstation.com 提供
好恐怖…最強版已經會洗我唔少錢。
呢d Premium Ticket咩黎?
睇跳舞?

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
最強版還未見街
下星期二。

此篇文章於 03-24-16 12:55 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 01:03 PM   #295
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
好恐怖…最強版已經會洗我唔少錢。
呢d Premium Ticket咩黎?
睇跳舞?
暫時只知俾 owner 買野用, 所以搞到 owner 賺錢難.

舊 03-24-16, 01:07 PM   #296
Emptmk

引用:
係呀,打算係咁放。
我新ACC冇得PM
aoba.chitose.my.wife@gmail.com
你Email個聯絡手段俾我啦
總之同Marie BB有關既特典同Vita隻GAME我有興趣
Emptmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 01:18 PM   #297
ComeLOLoh

引用:
作者: Emptmk 查看文章
我新ACC冇得PM

你Email個聯絡手段俾我啦
總之同Marie BB有關既特典同Vita隻GAME我有興趣
Email 左你。有消息到時email你。

引用:
作者: carychow 查看文章
暫時只知俾 owner 買野用, 所以搞到 owner 賺錢難.
嘩,但洗唔洗玩到成千銀?我唔想隻Game變課金地獄喎。

舊 03-24-16, 01:34 PM   #298
ComeLOLoh

網上見到首批最強到左。
會分幾日派貨…

此篇文章於 03-24-16 01:36 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 01:51 PM   #299
kanone
Game Master

引用:
Email 左你。有消息到時email你。

嘩,但洗唔洗玩到成千銀?我唔想隻Game變課金地獄喎。
其實1卷=50000 zack coin (應該無記錯 今晚開game confirm)
做mission有幾千至4萬内(扣除成本)
買卷純慳時間
舊 03-24-16, 01:56 PM   #300
kanone
Game Master

䏲返我尋晚貼果張圖bonus15萬
熟手哂流程我估計最速爆perfect end 1hr内 連任報酬1轉2x萬

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 07:45 PM

手機版 | APP版