Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>STEAM/STEAM MACHINE專區 VOL. 2
十一月 06:04 PM 06-09-17
作者: rinxlun:
steam上面出左kof xiv
唔知有冇人會/買左黎玩呢??
就算而家買了,都要等6月16日才可以玩。
另外,今日突然有8折至6月16日,可能係因為銷量唔好?
睇片我覺得幾好,只可惜是已玩厭了格鬥game
( ゚ω゚)? 09:56 PM 06-21-17
每年6月份,PC玩家最期待的可能就是一年一度Steam的夏季特賣活動(Steam Summer Sale)了。之前已經有各種傳言稱,今年的Steam夏季特賣將在本週五淩晨開啟。而昨晚Steam的支付合作方PayPal在官方推特上正式公佈了今年的Steam夏季特賣將在香港時間6月23號淩晨1點(週五晚淩晨1點)正式開啟。
信長 10:57 PM 06-21-17
買GAME 唔玩係最有滿足感...
fami~yan 06:15 PM 06-22-17
作者: 信長:
買GAME 唔玩係最有滿足感...
同捉PKM一樣,最重要係儲圖鑑
信長 06:32 PM 06-22-17
作者: fami~yan:
同捉PKM一樣,最重要係儲圖鑑
我好多唔玩唔裝...
wish list 又愈來愈長
david 08:21 PM 06-22-17
Astro Boy: Edge of Time
http://store.steampowered.com/app/54..._Edge_of_Time/
十一月 08:32 PM 06-22-17
雖然申請了steam ID好多年,不過都係最新才開始多用,同多留意特價。
我想問除了夏季特賣,同聖誕節特賣之外,仲有邊D時期會有特賣?
而在每年N次特賣之中,會唔會有某一次係比其他特賣更多折扣的?
ahleung 10:27 PM 06-22-17
作者: 十一月:
雖然申請了steam ID好多年,不過都係最新才開始多用,同多留意特價。
我想問除了夏季特賣,同聖誕節特賣之外,仲有邊D時期會有特賣?
而在每年N次特賣之中,會唔會有某一次係比其他特賣更多折扣的?
感覺上感恩節,聖誕新年係減得最勁
hap3afrien 10:39 PM 06-22-17
作者: 十一月:
幾年前d特賣日日唔同仲有限時優惠,熱門game最平75%~90%off都有
依家改左成個禮拜都有特價相反無減咁多

我就覺得橫掂買完都無時間download, 想買就買, 唔買又無賠底(下次再減
十一月 11:06 PM 06-22-17
作者: ahleung:
感覺上感恩節,聖誕新年係減得最勁
謝情報

作者: hap3afrien:
幾年前d特賣日日唔同仲有限時優惠,熱門game最平75%~90%off都有
依家改左成個禮拜都有特價相反無減咁多

我就覺得橫掂買完都無時間download, 想買就買, 唔買又無賠底(下次再減
原來係咁
不過90%off真係好誇張,中到90%off真係諗都不用諗,即買
信長 01:44 AM 06-23-17
75%都少
maskrider 01:47 AM 06-23-17
Summer Sale開始咗,6/22 至 7/5,不過暫時慢到死。
( ゚ω゚)? 03:43 AM 06-23-17
今期好多都-80%喎
fami~yan 11:03 AM 06-23-17
作者: 信長:
我好多唔玩唔裝...
wish list 又愈來愈長
我都係...買左未必裝,裝左未必玩
十一月 01:08 PM 06-23-17
昨晚server勁繁忙
真係不愧係特賣,Wish List 7成以上game有特價,平時最多得1成。
elf bb 03:38 PM 06-23-17
看來這次也是純看不買, 沒多少能把錢包吸著不放.

好懷念限時和community choice sales
david 05:08 PM 06-23-17
作者: elf bb:
看來這次也是純看不買, 沒多少能把錢包吸著不放.

好懷念限時和community choice sales
投票我覺得只係睇結果時好玩...
八仙果 05:45 PM 06-23-17
Raiden IV: OverKill HK$19.8

http://store.steampowered.com/app/32...n_IV_OverKill/
十一月 11:32 PM 06-23-17
deleted
( ゚ω゚)? 11:44 PM 06-23-17
怪異減價, Deluxe Edition平過單買

購買 ABZU

夏日特賣!特惠截止於 07 月 6 日
-70%
HK$ 119.00
HK$ 35.70

加入購物車

購買 ABZU Deluxe Edition

包含 2 個項目: ABZU, ABZU - Official Soundtrack
組合包內容

-25%
-78%
HK$ 158.00
HK$ 35.54

加入購物車

kotetsu 07:21 AM 06-25-17
怪異減價之二,

http://store.steampowered.com/app/88...hock_Infinite/
Bioshock Infinite + Season Pass HK$ 116.10

BioShock: The Collection HK$ 92.25
Collection包晒123集+Season Pass,平廿幾蚊
Squall-Lucifer 04:26 PM 06-25-17
有沒人玩過Heart of Iron 4?今次Steam有做特價但不知道應該買哪一個
cancerman 05:12 PM 06-25-17
見Summer Sale買隻State of decay玩下,
之後仲買左隻Dragonball Xenoverse 2,
但唔係咁鍾意隻龍珠個操控

好耐冇玩PC Game好多game冇玩過,
所以應該可以再執多幾款平Game玩下。
十一月 05:54 PM 06-25-17
http://store.steampowered.com/app/38...itive_Edition/

推薦這隻Action games
不過真係幾難玩,初時冇乜難度,玩耐少少就不斷死
十一月 09:15 PM 06-25-17
其實Summer Sale這類特賣,會唔會在最後一日再減多D?
或者再有多D games減價?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面