Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-14, 03:01 PM   #126
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
唔多信仲有野爛過呢套
呢套已經唔止係吐槽點多,個劇情根本係支離破碎到不堪入目
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 04:22 PM   #127
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: IntelligentGene 查看文章
唔多信仲有野爛過呢套
基本上在下覺得故事崩壞方面IS2勁D既
不過IS至少有女…

舊 06-04-14, 10:05 AM   #128
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
唔多信仲有野爛過呢套
少有睇到一半頂唔順既動 連開都懶既

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 10:49 AM   #129
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
其實我覺得東之星陣營唔錯

係西之星
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 04:47 AM   #130

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
基本上在下覺得故事崩壞方面IS2勁D既
不過IS至少有女…
貞德都好騷呀不過被人封左胸之麻
其實IS擺明走後宮向對口味的話都未必難睇(雖然我2期已經無乜睇
呢套我就真係無法理解河森諗乜
本身佢諗住搞多次元project不過睇銷量都唔難估到邊套有得繼續玩落去
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 10:16 AM   #131
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
貞德都好騷呀不過被人封左胸之麻
其實IS擺明走後宮向對口味的話都未必難睇(雖然我2期已經無乜睇
呢套我就真係無法理解河森諗乜
本身佢諗住搞多次元project不過睇銷量都唔難估到邊套有得繼續玩落去
在下自問都夠晒膚淺,基本上人設OK就咩都冇問題;IS2係第一套令在下感覺到故事原來都好重要既動畫
呢套故事只係星矢OMG級,不過內容又唔夠人地錯(可以當笑片睇),反而更加難有意欲追。

此篇文章於 06-05-14 10:18 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-14, 10:36 AM   #132
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ノブナガ・ザ・フール 【全8巻】
巻数    初動    発売日
     BD(DVD)
01巻 *,719(*,487) 14.04.25 ※合計 1,206枚
02巻 *,581(*,***) 14.05.28

舊 07-04-14, 12:34 AM   #133
money
◆.西野司命.◆

BD銷量www

***,503 **1 ノブナガ・ザ・フール Ⅲ 【Blu-ray】

舊 07-04-14, 07:30 AM   #134

呢套特別的地方係明明係掛住河森個名
但整整24集都係俾人冷處理
講真要將每集的吐槽點攞哂出黎插絕對可以插到個vol.2出黎
不過唔止呢度其它好多地方都無咩人提
原先仲諗住個個禮拜有野睇(雖則我本人就無每週追插的習慣)
舊 08-07-14, 10:52 PM   #135
money
◆.西野司命.◆

78 -- ***,472 *,***,472 *1 ノブナガ・ザ・フール Ⅳ 【Blu-ray】

舊 12-05-14, 10:37 AM   #136
money
◆.西野司命.◆

ノブナガ・ザ・フール 【全8巻】
巻数   初動    発売日
     BD(DVD)
01巻 *,719(*,487) 14.04.25 ※合計 1,206枚
02巻 *,581(*,***) 14.05.28
03巻 *,503(*,***) 14.06.25
04巻 *,472(*,***) 14.07.30
05巻 *,444(*,***) 14.08.27
06巻 *,424(*,***) 14.09.24
07巻 *,443(*,***) 14.10.29
08巻 *,416(*,***) 14.11.26

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 12:01 AM

手機版 | APP版