Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-15, 02:01 PM   #376
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
玩鼻涕中....

BTW...64LV, 真心起頭難
為什麼玩鼻涕 ?

你不是還在好早期嗎 ?

這樣當然去吃大便

食住大便去流鼻涕啦(即係養6隻 ,3種各2隻)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:07 PM   #377
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: pet3 查看文章
為什麼玩鼻涕 ?

你不是還在好早期嗎 ?

這樣當然去吃大便

食住大便去流鼻涕啦(即係養6隻 ,3種各2隻)
CH.9 各鼻涕升到40了, 差24等 -0-
中間夾住海龍, 天使, 機械古拉中=W=

舊 03-17-15, 02:20 PM   #378
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
基爾獸
多路獸
都係一到完全就等死

好心佢比另一條路升下其他究極體啦
基爾獸唔係仲有另外一隻究極,叫破滅飛龍獸?今集無?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:28 PM   #379
pet3
The One

引用:
作者: Lamsze 查看文章
基爾獸唔係仲有另外一隻究極,叫破滅飛龍獸?今集無?
任何一隻都要完成最最最最後的指定關

另外是魔龍

----------------
對了
變到終極巨龍

但我拿完技就退化了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 03-17-15 02:30 PM 被 pet3 編輯。
舊 03-17-15, 02:31 PM   #380
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
任何一隻都要完成最最最最後的指定關

另外是魔龍

----------------
對了
變到終極巨龍

但我拿完技就退化了
我都進左終極巨龍,另下果兩條分支,太難了吧
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:35 PM   #381
pet3
The One

引用:
作者: fortel 查看文章
我都進左終極巨龍,另下果兩條分支,太難了吧
能力什麼
我早完成

係要完成偉大的賤種系列
先進化不到

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 02:37 PM   #382
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
基爾獸
多路獸
都係一到完全就等死

好心佢比另一條路升下其他究極體啦
基爾明明是有Megidramon這進化方向=.=多路獸就話姐
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:37 PM   #383
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
能力什麼
我早完成

係要完成偉大的賤種系列
先進化不到
果D偉大XXXX到底要點先可以比PASS?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:38 PM   #384
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
努力以全女隊進發..
除了天女(和後期天魔混合體)和

這隻外..

還有什麼獸是女體獸呢?
沒身沒有追看這系列~XD

舊 03-17-15, 02:44 PM   #385
pet3
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
基爾明明是有Megidramon這進化方向=.=多路獸就話姐
破滅魔龍獸被拔掉
變了終極巨龍獸 (機械巨龍獸的正式究極)
引用:
作者: fortel 查看文章
果D偉大XXXX到底要點先可以比PASS?
即將白金之前

引用:
作者: wang2009hk 查看文章
努力以全女隊進發..
除了天女(和後期天魔混合體)和

這隻外..

還有什麼獸是女體獸呢?
沒身沒有追看這系列~XD
有隻女"油"長(no219
黑獸人加魯路可進化

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 03:16 PM   #386
ouki
戸松控

引用:
破滅魔龍獸被拔掉
變了終極巨龍獸 (機械巨龍獸的正式究極)

即將白金之前

有隻女"油"長(no219
黑獸人加魯路可進化
CROSS WAR的Mervamon嗎?

CROSS WAR漫版先係重點.....
舊 03-17-15, 03:22 PM   #387
pet3
The One

引用:
CROSS WAR的Mervamon嗎?

CROSS WAR漫版先係重點.....

我唔係太想玩網戰......
成日拔線既.......
有沒有人一起去屈30場.....(看到不是對方就拒絕

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 03:23 PM   #388
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Lightbulb

引用:
故事20完
佢要20後出偉大系列
dlc嚟嫁

港伏

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 03:24 PM   #389
Game Master
YOONA!!!!

Thumbs up

引用:

我刷呀

可PM
舊 03-17-15, 03:26 PM   #390
ouki
戸松控

引用:

冇所為....D人低B嗎?...LOSE幾十場有咩問題
舊 03-17-15, 03:31 PM   #391
pet3
The One

引用:
作者: 2009 查看文章
我刷呀
引用:
冇所為....D人低B嗎?...LOSE幾十場有咩問題
9點到見
到時pm

psn不要add對方....(費時佢識是朋友就見不到)

現在網上得3種人

1.正常玩...就輸就拔
2.正常玩...
3.加速加速加速加速之後你已經無得再動

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 03:39 PM   #392
Game Master
YOONA!!!!

Thumbs up

引用:
9點到見
到時pm

現在網上得3種人

2.正常玩...

可PM
舊 03-17-15, 03:51 PM   #393
ouki
戸松控

引用:
9點到見
到時pm

現在網上得3種人

2.正常玩...
OK...我是第2種人
舊 03-17-15, 03:55 PM   #394
pet3
The One

引用:
OK...我是第2種人
連到對方的話就認真打幾場之後先突登輸吧

1人贏一場這種公平模式~

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 04:02 PM   #395
ouki
戸松控

引用:
連到對方的話就認真打幾場之後先突登輸吧

1人贏一場這種公平模式~
我仲係第3章好難認真打幾場XD
舊 03-17-15, 04:06 PM   #396
pet3
The One

引用:
我仲係第3章好難認真打幾場XD
好吧.......

我只用成長期和你玩吧 (雖然是光明獸)
如果你有究極我就用完全體

FGO 目標預算

此篇文章於 03-17-15 04:08 PM 被 pet3 編輯。
舊 03-17-15, 04:18 PM   #397
Game Master
YOONA!!!!

Arrow

引用:
好吧.......

我只用成長期和你玩吧 (雖然是光明獸)
如果你有究極我就用完全體
我只刷盃,所以用幼年期

可PM
舊 03-17-15, 05:19 PM   #398
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
你唔係打算邊玩邊升仲要快咁理想啊

早期
就算沒usb
有2隻白金大便
之後打一場
幼1進>打一場>幼2進>打一場>成長進>即退回幼1
3場就加8才能
但成熟去完全要好多場
先多得5點
選完全先退完全無效率

中期
有3隻白金鼻涕有usb全套(9粒)+ram要求高
一場升lv40無問題時
就改用成熟>打一場>變完全體再即退
一場拿5點

不論早期還是中期都可30-40分鐘做出幾隻100才能(看你ram數)

記得帶一隻無系
可以即叫出敵人
我當然知快
只係要成日進出搵澤城大姐 覺得LOAD TIME可能仲多過打既時間wwwww

另外 白金大便用咩進的@@
目前進度:ch4 但未到我就死啦。戈度

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 06:14 PM   #399
pet3
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我當然知快
只係要成日進出搵澤城大姐 覺得LOAD TIME可能仲多過打既時間wwwww

另外 白金大便用咩進的@@
目前進度:ch4 但未到我就死啦。戈度
超惡魔獸BB

FGO 目標預算
舊 03-17-15, 06:20 PM   #400
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
今晚都約左友人上去刷,只用一隻幼年期
大家睇下遇唔遇到,不過晏少少先上

常見街人輸就斷線

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SELL]Digimon Story 數碼暴龍 Cyber Sleuth 2009 買賣專區 0 05-28-15 07:10 PM
[NDS] digimon story red blue 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 15 03-07-11 03:46 PM
[NDS] Digimon Story DS Sunburst / Moonlight [日版已售] neo2046 手提遊戲機討論版 69 03-29-07 06:03 PM
[NDS]Digimon Story [已售] jojo007 手提遊戲機討論版 74 06-21-06 11:02 PM

現在的時間是 12:29 AM

手機版 | APP版