Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-13, 12:07 PM   #926
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: zzzdx 查看文章

中完10c之後口氣都大d
終於番身了

我要中多幾架
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 12:08 PM   #927
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
想下之前某人中獨角果期口氣都係咁啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 12:13 PM   #928
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
3c9同3c10完全係兩個層面

課金中3c9根本唔係一件開心到彈起既事

舊 06-27-13, 12:16 PM   #929
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 阿魚 查看文章
3c9同3c10完全係兩個層面

課金中3c9根本唔係一件開心到彈起既事
魚大到你做野啦
舊 06-27-13, 12:31 PM   #930
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
宜家有人中左c10緊係咁講啦

果期中左隻獨角之後口氣真係大到不得了

什麼難得中左要show下

show到打總力屬性錯晒都仲要show

引用:
我已經課左6000cp啦
第一次10連散抽, 得一部3C8
第二次11連抽, 得一部3C7
你仲想我點
呢個時候緊係問叫你抽既惡魔回水啦(逃)

此篇文章於 06-27-13 12:33 PM 被 BlackWing 編輯。
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 12:31 PM   #931
阿魚

引用:
作者: ryvius123 查看文章
魚大到你做野啦

你仲想我點

舊 06-27-13, 12:32 PM   #932
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:

你仲想我點
oh...咁黑仔...咁就算啦

-------------------------------

召喚蛇叔~~~~
舊 06-27-13, 12:36 PM   #933
阿魚

引用:
作者: BlackWing 查看文章
宜家有人中左c10緊係咁講啦

果期中左隻獨角之後口氣真係大到不得了

什麼難得中左要show下

show到打總力屬性錯晒都仲要show
利申, 我一直都想中部3C10
3C9只不過係退而求其次既選擇

而且花錢換來既機體擺係頭位供奉都合乎國情
你誤以為我口氣大, 其實我係怨氣重

最後唔使下下某某人, 明明我就係度, 無必要含沙射影

舊 06-27-13, 12:50 PM   #934
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
oh...咁黑仔...咁就算啦

-------------------------------

召喚蛇叔~~~~
召喚不能
召喚達成條件:除非笨大話我必中4*

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 01:21 PM   #935
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: bbsnake 查看文章
召喚不能
召喚達成條件:除非笨大話我必中4*
so sad~~~~

你而家唔賂賄一下笨大佢邊會出大比安
舊 06-27-13, 01:43 PM   #936
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
so sad~~~~

你而家唔賂賄一下笨大佢邊會出大比安
大比安
我已死心
SDGF出先都未到呢隻

SD騎士
舊 06-27-13, 02:08 PM   #937
阿魚

引用:
作者: bbsnake 查看文章
大比安
我已死心
SDGF出先都未到呢隻
蛇叔快D加入啦

舊 06-27-13, 02:11 PM   #938
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
蛇叔快D加入啦
你隻惡魔加入咩先(扮傻)

SD騎士
舊 06-27-13, 03:32 PM   #939
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
[唔會呃你系列]之後總力係 魔鬼 => 大脾安 => ... [/唔會呃你系列]

即係民用版大脾安就出
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 03:41 PM   #940
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: spikekit 查看文章
[唔會呃你系列]之後總力係 魔鬼 => 大脾安 => ... [/唔會呃你系列]

即係民用版大脾安就出
仲有敗榮版大比安

p.s. spike轉轉buff人唔夠用~~
舊 06-27-13, 04:33 PM   #941
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
乜個隊名攪到咁歡樂

舊 06-27-13, 07:21 PM   #942
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
乜個隊名攪到咁歡樂
今鋪夠我開心好耐了

另外多謝魚大再出手
舊 06-27-13, 07:29 PM   #943
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
都話佐散抽出奇蹟架啦

吾燒真係吾得,理得你課金與否

舊 06-28-13, 10:02 AM   #944
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

機體6動測試報告

倍機: AkaIITO x3 (常機動lv7)
buff: 三乙(常機動lv8), bbc (常機動lv5) 雙buff (機動buff lv8)

第一回合: 機動buff x 2
第二回合: 攻buff x 2
第三回合: 機動buff x 1

倍機全攻擊, 不miss的話可以打330萬左右, 不過如果buff機比倍機快的話其實5動應該都打到差不多既傷害
(除非第二回合buff機可以比上佐兩次機動buff既倍機快)

補充一下目測常機動lv5應該都做到6動, 視乎本體機動和機動buff lv
舊 06-28-13, 01:18 PM   #945
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
到底邊個VERISON既朋友 可以自動食水出技打超總..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 01:41 PM   #946
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: kimtch 查看文章
到底邊個VERISON既朋友 可以自動食水出技打超總..
2.3.6, 係揭示版有
訓佐都可以幫我打10S

不過最好自己改改LOGIN果兩張圖, 因為解析度唔同有可能認唔到
舊 06-28-13, 01:52 PM   #947
阿魚

引用:
2.3.6, 係揭示版有
訓佐都可以幫我打10S

不過最好自己改改LOGIN果兩張圖, 因為解析度唔同有可能認唔到
咩叫做login圖?

舊 06-28-13, 02:03 PM   #948
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
咩叫做login圖?
THIS

有兩張, 一張藍一張紅, 如果朋友唔識自己LOGIN番就要CAP, CAP完係修改劇本果度搵番果兩張圖改做相同檔名再取代就OK, 如果識login就唔使理

p.s. 最好用番按鍵自己果個抓抓cap圖
舊 06-28-13, 03:38 PM   #949
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
其實6倍機通常都唔會出飛機

真係出飛機應該俾人插到飛起
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 05:23 PM   #950
WAI5588
Junior Member

註冊日期: Apr 2013
想問下呢家係咪都仲係用唔到信用卡課?
WAI5588 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 09:48 PM

手機版 | APP版