Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-13, 05:19 PM   #426
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: spikekit 查看文章
三乙你post中3C9圖先啦

有咩好睇?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 09:40 PM   #427
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
傳聞聽日壓制戰獎品有大變動, 應該會有壓制戰用既抽獎卷抽新野 (MAY BE 4C馬沙專用格魯古古)

另下次OO總力獎品有8C近機 (MR. 武士道果部), 只係唔知普總定超總出~
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 09:43 PM   #428
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
http://www.onlinegamer.jp/news/201304230029/

新獎品
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 09:50 PM   #429
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: BlackWing 查看文章
我真係覺得有人係重課環境下都可以得個吉...
剛剛睇返d晶片數目,H哥好似都棄埋機,得30塊

其實仲有幾多人打算近期棄機架,係多的話不如一齊放棄算
唔好再晒時間按制
我選擇棄機,現在返工無以前感多時間按制,玩PFL可以放置PLAY適合D

此篇文章於 04-23-13 09:52 PM 被 fiendray 編輯。
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 09:50 PM   #430
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: ryvius123 查看文章
傳聞聽日壓制戰獎品有大變動, 應該會有壓制戰用既抽獎卷抽新野 (MAY BE 4C馬沙專用格魯古古)

另下次OO總力獎品有8C近機 (MR. 武士道果部), 只係唔知普總定超總出~
8C超總多

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 10:07 PM   #431
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: fiendray 查看文章
我選擇棄機,現在返工無以前感多時間按制,玩PFL可以放置PLAY適合D
又死一個

而家先來出新獎品同再開3星保證都沒用啦, 愈來愈多人唔玩了
舊 04-23-13, 10:27 PM   #432
god3169hk

註冊日期: Mar 2009
引用:
又死一個

而家先來出新獎品同再開3星保證都沒用啦, 愈來愈多人唔玩了
快啲過黎合併啦

計埋今次0分個個,有6個位啦
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 10:52 PM   #433
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: god3169hk 查看文章
快啲過黎合併啦

計埋今次0分個個,有6個位啦
隊入面仲有玩緊既華人最少有17-18個人阿
舊 04-23-13, 11:13 PM   #434
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:

我驚個壓制蛋係冠軍先有

或者冠軍嘅蛋先會係3星以上

終於有pilot slot +
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 09:33 AM   #435
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
送張3C6, 3C5比你
Aren't you thankful?

舊 04-24-13, 11:14 AM   #436
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
你地自便,垃圾營運既game唔玩了
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 11:55 AM   #437
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
你地自便,垃圾營運既game唔玩了
打埋今轉啦, 話唔定有奇蹟呢

呢隻game每次想引退都會出好野
舊 04-24-13, 03:23 PM   #438
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
打埋今轉啦, 話唔定有奇蹟呢

呢隻game每次想引退都會出好野
果d叫假引退,可以退咁多次都唔退
可想而知有幾想退啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 04:17 PM   #439
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
果d叫假引退,可以退咁多次都唔退
可想而知有幾想退啦
上佐癮好難出坑

要講多幾次先戒到
舊 04-24-13, 07:06 PM   #440
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
上佐癮好難出坑

要講多幾次先戒到
俾左幾千蚊好難出坑
要講好多好多次先走到

舊 04-24-13, 08:16 PM   #441
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
純粹未有第2隻玩...所以繼續玩...

舊 04-25-13, 12:14 AM   #442
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

baby果隻第一隻9c機

舊 04-25-13, 09:50 PM   #443
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
各位唔好意思,收工唔記得set尾場缺席,一陣會試下手機打住先,不過bp無晒=_="
麻煩幫我入game傳話,手機好難係裡面出message

舊 04-25-13, 10:23 PM   #444
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
結果勉強打到三回合
最尾禁唔到必殺

好在都贏到

舊 04-25-13, 10:33 PM   #445
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
MK2, 如果唔係我蠢左頭場用哂LP食花生

就唔使你咁樣用手機夾硬玩
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 10:49 PM   #446
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: spikekit 查看文章
MK2, 如果唔係我蠢左頭場用哂LP食花生

就唔使你咁樣用手機夾硬玩
邊關你事
係我大頭蝦唔記得set返欠場啫

舊 04-30-13, 12:31 AM   #447
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

終於比我洗到地圖3星出來

舊 04-30-13, 09:50 AM   #448
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
終於比我洗到地圖3星出來

你不是人

舊 04-30-13, 11:00 AM   #449
GundamMan

註冊日期: May 2005
過黎玩隻 SD高達G-Generation G-Frontier 好過la, 起碼隻game有誠意好多

我的網站: http://www.cheattools.net/

考試專家筆, 助你渡過考試、測驗或默書難關!

聰明的學生靠記憶、勤力的學生靠死記、有效率的學生靠工具! 考試伙伴筆的用途是什麼?你懂的。 想買就PM我LA
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 12:49 PM   #450
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: GundamMan 查看文章
過黎玩隻 SD高達G-Generation G-Frontier 好過la, 起碼隻game有誠意好多
02兄我已add你,但你滿人

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 04:51 AM

手機版 | APP版