Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 12-09-12, 01:58 PM   #776
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 婠婠 查看文章
我估唔到自己竟然咁樣死法
總好過另一位...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-13, 10:15 AM   #777
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
第3 已出
龍鷹接近無所不能...
我都係鍾意睇子陵寇仲果隻果D

此篇文章於 01-10-13 10:36 AM 被 ayato 編輯。
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:03 PM   #778
hatata
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDHatata
3DS Friend Code5370 1140 1595
PSN  IDiiihataiii
XBox Live GamertagHatata
第三卷已睇。第三卷無特價了﹗

咁睇法,龍鷹D女會唔會多過韓柏?

3DS (US) : 5370-1140-1595
hatata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 11:21 PM   #779
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
怎樣死?

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 01:05 PM   #780
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: ayato 查看文章
第3 已出
龍鷹接近無所不能...
我都係鍾意睇子陵寇仲果隻果D
最強的不是道心種魔大法,而是他接近行運超人級的運氣,一切都太方便太容易了
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 03:11 PM   #781
gingq7

註冊日期: May 2008
看來我lag了很多
...無意中見倒個topic先知出了新書, 一陣即刻去買.....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 03:55 AM   #782
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: stevenfan 查看文章
怎樣死?
吃不到徐子綾哭哭喔
抑鬱而終
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 10:09 AM   #783
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
劇透

尋日唔經過書局都唔知有新書出左幾期
不過唔係幾敢買,上次睇封神記感覺已經伏伏地
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 10:10 AM   #784
kakajit
Game Master

暫時敵方陣容太單薄

就算法明幾勁始終同武則天處於對立位 , 有咩事佢實會出手
變相鷹爺一直以黎都只係對付d 2 , 3線人物

我覺得韓柏o既魔種都無咁屈機...
舊 01-16-13, 10:54 PM   #785
gingq7

即買兼連睇3期, 爽

讚:
個開局好吸引;
武曌寫得好好, 女帝躍然紙上 (但寫佢要用面首採陽真係有損霸氣....又唔見祝玉妍/綰綰果d要採陽黎駐顏...);
只係頭2期, 我已經覺得武曌係黃易咁多本書入面寫得最好的女角 (原本係綰綰...)

彈:
近幾套書走徐子陵/燕飛路線咁咪幾好, 點解又走番魔種(後宮)路線.....仲要d女多過韓柏...

遺憾:
侯希白/井中月果d可以不理, 但綰綰咁樣死...

舊 01-16-13, 11:06 PM   #786
gingq7

引用:
作者: kakajit 查看文章
暫時敵方陣容太單薄

就算法明幾勁始終同武則天處於對立位 , 有咩事佢實會出手
變相鷹爺一直以黎都只係對付d 2 , 3線人物

我覺得韓柏o既魔種都無咁屈機...
唔係敵方陣容太單薄, 而係根本好似無乜人真係打得, d門派/軍閥/將軍既武功全部都係3流級數....
舊 01-16-13, 11:48 PM   #787
kakajit
Game Master

呢輯故事O既"三人組主角"其實都有D似韓柏/風行烈/戚長征O既感覺...
舊 01-17-13, 10:06 AM   #788
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

係道心種魔大法太屈
基本上一定唔會死,打唔掂實走到
龍鷹右鬼甘醒
搞到打都無甘好睇
舊 01-23-13, 06:30 AM   #789
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: gingq7 查看文章
即買兼連睇3期, 爽

讚:
個開局好吸引;
武曌寫得好好, 女帝躍然紙上 (但寫佢要用面首採陽真係有損霸氣....又唔見祝玉妍/綰綰果d要採陽黎駐顏...);
只係頭2期, 我已經覺得武曌係黃易咁多本書入面寫得最好的女角 (原本係綰綰...)

彈:
近幾套書走徐子陵/燕飛路線咁咪幾好, 點解又走番魔種(後宮)路線.....仲要d女多過韓柏...

遺憾:
侯希白/井中月果d可以不理, 但綰綰咁樣死...

請問卷三最後一章的名稱是?
想知道實體書卷三,連載到線上版哪一章節。
謝謝
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 09:39 PM   #790
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

引用:
作者: Janus 查看文章
請問卷三最後一章的名稱是?
想知道實體書卷三,連載到線上版哪一章節。
謝謝
17-擊東逃西
舊 01-24-13, 01:52 AM   #791
Janus
こんにちは

PSN  ID
引用:
作者: ayato 查看文章
17-擊東逃西
港版價格(HKD72)
台版價格(NTD149) = HKD40
港版貴好多

起點中文網線上版,28章x6點=168點=1.68人民幣=HKD2
線上版價格約港版3%左右
舊 01-24-13, 02:06 AM   #792
gingq7

引用:
作者: Janus 查看文章
港版價格(HKD72)
台版價格(NTD149) = HKD40
港版貴好多

起點中文網線上版,28章x6點=168點=1.68人民幣=HKD2
線上版價格約港版3%左右
[自我安慰mode] 始終拎住本書感覺好好多
舊 01-24-13, 02:10 AM   #793
Janus
こんにちは

PSN  ID
引用:
作者: gingq7 查看文章
[自我安慰mode] 始終拎住本書感覺好好多
實體書會占地方,有點不方便。
線上版可以DL到手機隨時看
舊 01-24-13, 01:05 PM   #794
hatata

手機屏幕太刺眼,長期閱讀還是看書好一點。

舊 01-30-13, 11:33 PM   #795
倉成武
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
話說第四期已見街.
倉成武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-13, 04:12 PM   #796
gingq7

第4期....用軍隊屈機; 用魔種屈機(男/女)
前者無問題仲幾特別(?), 但後者真係有d悶(雖然黃易書的主角多數都靈覺過人, 但呢件韓柏加強版真係唔掂, 今次仲要得單主角);

四大奇書有3本都做過主角, 其實今次應該試下用劍典做主角, 可惜今次個仙子又係倒模倒出黎...
舊 03-03-13, 10:34 PM   #797
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
第五期出左,印刷有錯誤,有d頁數上下反轉左黎印左
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 02:58 PM   #798
hatata

大家仲有無睇日月當空?我睇到15期,D故仔都唔錯,但而家寫到D敵人全部好勁,可能石之軒係日月當空都只係高手一名

舊 01-10-14, 04:44 PM   #799
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

睇到頭幾集主角太屈無睇,雙龍有無出返黎?

石之軒係日月當空都只係高手一名
..... 依套爛作都算,唔好搞死自己之前的名作好唔好- -

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
舊 01-11-14, 12:05 AM   #800
kakajit
Game Master

由第9集講番破碎虛空 , 悶左5期到今期又好睇番
其實石之軒如果O係日月當空出現 , 佢都應該係好勁
其實而家覺得鷹爺太勁係因為D對手太弱

主題工具
顯示模式

論壇跳轉