Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
ゆり 05:15 PM 01-13-17
居然美亞偷跑先咁好笑
david 09:54 PM 01-13-17
作者: ゆり:
居然美亞偷跑先咁好笑
開訂=偷跑?
TSZ 09:57 PM 01-13-17
配件稍貴,定價同wii感覺有d似,機吾貴周邊賺返你
天野 10:05 PM 01-13-17
作者: TSZ:
配件稍貴,定價同wii感覺有d似,機吾貴周邊賺返你
果Pro製好貴,唔知有咩特別
信長 10:13 PM 01-13-17
作者: 天野:
用joycon grip ... 我估手感唔差,係無完整十字制
赤武神 10:30 PM 01-13-17
有motion control, NFC , 同HD震動
Kain 10:33 PM 01-13-17
要買我都買多SET左右,無理由買呢個
oldletter 05:41 PM 01-13-17
剛剛係森林訂左先
touch wood訂唔到日版都有部玩住
半人馬-RigiL- 05:43 PM 01-13-17
作者: oldletter:
剛剛係森林訂左先
touch wood訂唔到日版都有部玩住
送香港?
天野 05:51 PM 01-13-17
都唔知買行貨定水貨好
買行貨好處係幾年後部機粒電打柴時都可以拎去整
買水貨都唔知拎去邊度整

如果行機eshop跟日本就好了
天都光晒

首發有zelda已經滿足
問題係之後其他勁作可唔可今年內推出呢點好關鍵
Gundam MK-2 05:56 PM 01-13-17
都唔知買行貨定水貨好
買行貨好處係幾年後部機粒電打柴時都可以拎去整
買水貨都唔知拎去邊度整

如果行機eshop跟日本就好了
天都光晒

首發有zelda已經滿足
問題係之後其他勁作可唔可今年內推出呢點好關鍵
跟咩區嘅eshop應該睇你個my nintendo a/c set咩地區(個人估計)
N0T51B 05:57 PM 01-13-17
BestBuy send 咗email話聽朝4個鐘後開始預訂
不過我都係要日版!!!
天野 05:54 PM 01-13-17
話時話點解唔出xenobladex2而出xenoblade2
果故事未完架wor
fantasy俊仔 06:03 PM 01-13-17
話時話點解唔出xenobladex2而出xenoblade2
果故事未完架wor
可能分兩條線隔住出,我估咋
N0T51B 06:15 PM 01-13-17
總結今日
兩邊爆料人都勝負未分
下一round可能要等3月
catho7 06:19 PM 01-13-17
作者: N0T51B:
總結今日
兩邊爆料人都勝負未分
下一round可能要等3月
d料都係聽下就算,愈睇愈似對家d期望(落差)管理手段

作者: ComeLOLoh:
SEGA好應該出隻Virtual ON
team人應該散左
都唔求新作,肯移殖5.66都已經好好
天野 06:25 PM 01-13-17
作者: fantasy俊仔:
希望係咁
其實會唔會係有關連呢

希望今年真係出到
lineage19 10:56 PM 01-13-17
作者: fantasy俊仔:
係咁就爽啦
BTW可唔可以出隻XB HD
C.K.F. 06:22 PM 01-13-17
GPU 係咪 pascal ?
N0T51B 06:33 PM 01-13-17
作者: C.K.F.:
GPU 係咪 pascal ?
未知
富士康員工講中哂joy-con LR 掣名, 重量, 顏色, 電池容量,無區碼, dock無用
不過我都係唔敢信住
C.K.F. 06:40 PM 01-13-17
未知
富士康員工講中哂joy-con LR 掣名, 重量, 顏色, 電池容量,無區碼, dock無用
不過我都係唔敢信住
呢啲係表面嘢, 眼見就知道。
N0T51B 06:50 PM 01-13-17
作者: C.K.F.:
呢啲係表面嘢, 眼見就知道。
重量同joy con 顏色都叫表面野?
佢11月頭出post wor...

總之佢話GPU係16nm 921mhz 係custom野
CPU 1785 MHz
4GB ram

And

作者: :
gpu频率对比桌面的帕斯卡低了一半
芯片看着就跟nv和显卡核心封装是一样的,很大,很牛逼,台湾生产,并没有打上台积电的标志,但是大家都知道谁制造的,芯片上方光滑的和gp106一样

C.K.F. 11:43 PM 01-13-17
重量同joy con 顏色都叫表面野?
佢11月頭出post wor...

總之佢話GPU係16nm 921mhz 係custom野
CPU 1785 MHz
4GB ram

And
哦... 即係斷估
Shinjyo 06:29 PM 01-13-17
注意,美森林已經賣晒!

Sent from my iPhone using Gaforum
ooldmann30 06:34 PM 01-13-17
作者: Shinjyo:
注意,美森林已經賣晒!

Sent from my iPhone using Gaforum
咁快手...
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面