Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-01-07, 06:46 PM   #26
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: lph_1818 查看文章
出左喇?????
澳洲上星期五已經有貨
我睇o個部已經俾人玩到成身指模

Metal Gear NT 目前離線  
舊 10-01-07, 07:08 PM   #27
qqchocolate1234
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDpichoco
3DS Friend Code4339 2440 9008
PSN  IDpichoco
有人可以答下我ma
如果搵人代收,,有冇話有咩野要做架?
仲有佢shipment notification個度話
Estimated Delivery Date :04/10/2007
On or Before

咁究竟係10月4,定係10月4之前都有可能送黎?

此篇文章於 10-01-07 07:14 PM 被 qqchocolate1234 編輯。
qqchocolate1234 目前離線  
舊 10-01-07, 08:28 PM   #28
alexc
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: qqchocolate1234 查看文章
有人可以答下我ma
如果搵人代收,,有冇話有咩野要做架?
仲有佢shipment notification個度話
Estimated Delivery Date :04/10/2007
On or Before

咁究竟係10月4,定係10月4之前都有可能送黎?
以我所知有人收件簽收就得
擔心的話打去問問
alexc 目前離線  
舊 10-01-07, 09:35 PM   #29

咁其實應該打邊個電話?
800-908-988
定係打係times square個度個電話?
舊 10-01-07, 09:53 PM   #30
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
引用:
咁其實應該打邊個電話?
800-908-988
定係打係times square個度個電話?
打去800-908-988
times square果個你打去都無用,因為果度只係service center

舊 10-01-07, 10:09 PM   #31
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: URA 查看文章
無錯,不過街邊都有雜廠出既叉電器
不過我試過一隻廿蚊既叉到出煙
我叉NDS叉nano都係同一個蘇又係咁既幾十蚊貨仔 用左差唔多成年 又未見過會出煙

網上女性權益守護神
sigma 目前離線  
舊 10-01-07, 10:22 PM   #32

引用:
作者: URA 查看文章
打去800-908-988
times square果個你打去都無用,因為果度只係service center
好,,,thanks!
舊 10-02-07, 08:13 PM   #33
RidgeRacerDS

註冊日期: Dec 2004
ipod touch入手了!
比佢預定日期早左兩日寄到
RidgeRacerDS 目前離線  
舊 10-02-07, 09:56 PM   #34
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: RidgeRacerDS 查看文章
ipod touch入手了!
比佢預定日期早左兩日寄到
你住边頭?

送貨前有冇打比你?

和簽收時要不要睇id? thx
MR WONG 目前離線  
舊 10-02-07, 11:18 PM   #35
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

估唔到.........
夜晚11點送到黎........
見佢好似仲有地方要送........
辛苦曬果d送貨朋友
惡魔X魔鬼 目前離線  
舊 10-02-07, 11:29 PM   #36
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
百記訂仲要等多幾日先到手.....[淚]

到手的朋友打d用後感黎止下咳好嗎?

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線  
舊 10-02-07, 11:40 PM   #37
alexc

引用:
作者: cyberfox 查看文章
要留番幾日用黎俾佢炒...
alexc 目前離線  
舊 10-02-07, 11:45 PM   #38
cyberfox
凡骨

引用:
作者: alexc 查看文章
要留番幾日用黎俾佢炒...
唔好嚇我ar你.....
手痕,好手痕,好鬼手痕........

舊 10-03-07, 01:58 AM   #39
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
我想問有人係store訂過野嗎?

我想知佢地送貨係點@@~

感恩m(_ _)m

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線  
舊 10-03-07, 08:36 AM   #40

我尋日晏晝2點機都拎左機lu,,哈哈
其實想問,,點先知自己部機有冇negative effect ?
舊 10-03-07, 08:48 AM   #41
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
其實想問,,點先知自己部機有冇negative effect ?
自己發覺唔到就等於冇嫁啦

部嘢自己用之嘛

舊 10-03-07, 09:04 AM   #42
alexc

大家入手既touch係 8/16GB 呢?

我仲係心大心細 ..
alexc 目前離線  
舊 10-03-07, 11:41 AM   #43
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
尋日部ipod 冇電,咁今日用駁usb條線差電,差左成日都冇反應點算好??
我差電前20mins咁menu都仲有反應,佢寫唔夠電之後自己off左
但係駁電腦冇反應....我部係水貨nano,買左2年幾有冇解決方法??

如果買新ipod
新果部nano好定touch好??

thx

舊 10-03-07, 12:29 PM   #44
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
Check the serial number
9C738xxxx...problem free iPod touch
9C737xxxx or before...get another one

Metal Gear NT 目前離線  
舊 10-03-07, 05:12 PM   #45
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

PSN  IDpochan
XBox Live Gamertagpochan00
引用:

到手的朋友打d用後感黎止下咳好嗎?
我同你一樣都係係百記訂 ~ 唉

舊 10-03-07, 06:39 PM   #46
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
我還未收到呢.....有無人同我一樣...
MR WONG 目前離線  
舊 10-03-07, 08:21 PM   #47

引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
Check the serial number
9C738xxxx...problem free iPod touch
9C737xxxx or before...get another one
好彩我係9c738姐,
之前聽人講話Corinne Bailey Rae cover既機多數有事
macy gray就冇野
但係我個fd部機同我一樣係9c738,38week機
但係2部cover就唔到,,究竟點解會咁既?
我未得閒約佢出黎搵部機對下/__\
舊 10-03-07, 08:28 PM   #48

小小report吊下癮

上網-太正,尤其用開PDA上網既IT人都對能全頁顯示、拉動畫面功能同自動將畫面打橫打直讚不絕口(有java的)
耳機插頭-可用番一般耳機直插
音色-除舊shuffle,未用過其他ipod家族,冇得直接比,但只有十幾個EQ揀,效果唔夠Samsung既DNSe好,又冇equalizer,我只用預設隻聲,配E4C同run AAC,唔算差吖
睇片及畫面質素-冇PSP咁多隻screen mode, 但個screen比PSP清, 又夠光, 唔似之前外國report講得咁差
電量-算食電, 如果上一兩粒鐘網, 部機一定要日日叉電

大約咁多先la
舊 10-03-07, 08:35 PM   #49
cyberfox
凡骨

手感如何? w w

舊 10-03-07, 08:40 PM   #50

引用:
手感如何? w w
玩超合金玩具咁lor
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
娛樂新聞報告 Busconcamp Neo Entertainment TREND 1032 02-02-08 05:17 PM
Apple iPod + iTunes 專屬討論區 (貳) Kenji少 影音館 1001 09-23-07 11:30 PM
仁濟醫院驚現「吸血殭屍」 windart ~清談館~ 83 09-19-07 03:50 AM
影 視 處 開 綠 燈 : 時 代 變 遷 ‧ 港 產 粗 口 電 影 不 列 三 級 IamO 電影版 17 09-15-07 05:14 PM
港 客 拉 角 子 機 $5 贏 4000 萬 ,星 際 稱 機 械 故 障 拒 賠 凍檸茶 ~清談館~ 78 09-03-07 11:57 AM

現在的時間是 07:00 PM

手機版 | APP版