Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Dark Souls: REMASTERED | 支援中文 | NS版已售
Marco 04:17 PM 04-06-18
製作人都係覺得自己高興滿意就好
所以根本唔需要去遷就所謂嘅苦手玩家
玩唔掂咪唔好玩囉,點都係無得Easy 㗎

又既然都唔 buy ,咁仲喺度 XX 唔出賴地硬做乜啫
個遊戲唔加 Easy Mode 根本就唔到你哋呢班苦手玩家說三道四

Biohazard 7 同埋 God of War 所謂嘅轉變講嘅根本唔係而家 focus 嘅要求追加 easy mode 嘅問題
我唔覺得 Biohazard 7 & God of War 嘅轉變有咩問題
如果係唔鍾意新玩法嘅就連買都唔買啦
唔通叫製作人做返元祖Biohazard 玩法嘅 Biohazard 7 俾我咩?(係呀我係鍾意元祖 biohazard,但我都有買 biohazard 7
hkfaker 04:25 PM 04-06-18
돼지에게 노래를 가르치려고 시도하지 마십시오. 그것은 당신의 시간을 낭비하고 돼지를 귀찮게합니다
Dyhalt Rushifar 04:29 PM 04-06-18
作者: Marco:
製作人都係覺得自己高興滿意就好
所以根本唔需要去遷就所謂嘅苦手玩家
玩唔掂咪唔好玩囉,點都係無得Easy 㗎

又既然都唔 buy ,咁仲喺度 XX 唔出賴地硬做乜啫
個遊戲唔加 Easy Mode 根本就唔到你哋呢班苦手玩家說三道四

Biohazard 7 同埋 God of War 所謂嘅轉變講嘅根本唔係而家 focus 嘅要求追加 easy mode 嘅問題
我唔覺得 Biohazard 7 & God of War 嘅轉變有咩問題
如果係唔鍾意新玩法嘅就連買都唔買啦
唔通叫製作人做返元祖Biohazard 玩法嘅 Biohazard 7 俾我咩?(係呀我係鍾意元祖 biohazard,但我都有買 biohazard 7
同感,唔啱製作人果套就自然唔玩架,駛咩要人形合自己。
BTW,在下都有買BH7,不過俾仁王搞到放置咗
Marco 04:41 PM 04-06-18
作者: Dyhalt Rushifar:
同感,唔啱製作人果套就自然唔玩架,駛咩要人形合自己。
BTW,在下都有買BH7,不過俾仁王搞到放置咗
我係反而接受咗 Bloodborne,想之後買返隻仁王玩吓
再之前 Demon's Souls 就有 GAF 網友帶住打,誤打誤撞 Thank god 都慶幸白金咗
whassupbun 04:47 PM 04-06-18
唔知點解DS同Bloodborne我都冇乜大問題, 只係初頭要適應下, 之後用保守打法就ok
但仁王真係玩到我叫救命, 結果個個大佬都係用屈飛鏢打法屈到爆機
Dyhalt Rushifar 04:57 PM 04-06-18
作者: Marco:
我係反而接受咗 Bloodborne,想之後買返隻仁王玩吓
再之前 Demon's Souls 就有 GAF 網友帶住打,誤打誤撞 Thank god 都慶幸白金咗
仁王雖然叫戰國死GAME,不過DLC之前既基本上都好和平,習慣到打晒對方D氣先開刀就好易。

作者: whassupbun:
唔知點解DS同Bloodborne我都冇乜大問題, 只係初頭要適應下, 之後用保守打法就ok
但仁王真係玩到我叫救命, 結果個個大佬都係用屈飛鏢打法屈到爆機
你比較異類
在下問十個玩齊既九個都話仁王易。
SO FAR有九十九武器呢個救命系統,肯爆既堅易玩。

返回主題版面