Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-17, 11:12 PM   #151
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
佢有個download library,可以睇到所有買過既code
即係買左佢會發個dl code去library呢到?

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 09:21 AM   #152
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
我覺得ONLINE同WIRELESS MODE雙打個操控問題最終會經UPDATE黎FIX
因為我覺得咁設計唔多合理

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 09:27 AM   #153
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冇訂到,哩幾日有偷跑麻煩通傳聲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 09:48 AM   #154
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
wiiu 其實玩左超過500個鍾
當然switch 都會買一隻
但無乜心機再儲金幣開unlock

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 10:06 AM   #155
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 青頭仔 查看文章
即係買左佢會發個dl code去library呢到?
會先SEND去你E-MAIL
之後你可以去呢個畫面隨時睇返

舊 04-24-17, 10:33 AM   #156
CCemi

我都訂了下載版了
計返都係港幣409蚊到
而且星期三晚上11點就可以下載

舊 04-24-17, 11:27 AM   #157
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
wiiu 其實玩左超過500個鍾
當然switch 都會買一隻
但無乜心機再儲金幣開unlock

Sent from my iPhone using Gaforum
唔係開黃金系列的話其實都好快啫

嗰時200cc都未玩哂
成日飛街冇心機玩
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 11:38 AM   #158
DreamyLuigi

引用:
作者: 野良猫 查看文章

嗰時200cc都未玩哂

成日飛街冇心機玩

200cc要少少運氣先贏到金杯
電腦好似alpha go 咁唔會犯錯 XD

舊 04-24-17, 11:40 AM   #159
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: CCemi 查看文章
我都訂了下載版了
計返都係港幣409蚊到
+1
最緊要有折
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 11:46 AM   #160
WAL1
Ultimate Gamer

請問amazon jp買DL code係咪要日本地址?
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 12:25 PM   #161
ゆり

註冊日期: Nov 2004
DL版我真係睇唔明佢27 00:00 JST係指星期三定四

舊 04-24-17, 02:03 PM   #162
CCemi

引用:
作者: ゆり 查看文章
DL版我真係睇唔明佢27 00:00 JST係指星期三定四
4月27日 00:00就即係4月26號深夜24:00
但因為香港同日本有時差, 所以即係香港時間會早一小時係4月26日晚上23:00

舊 04-24-17, 02:14 PM   #163
Syoudou
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
引用:
4月27日 00:00就即係4月26號深夜24:00
但因為香港同日本有時差, 所以即係香港時間會早一小時係4月26日晚上23:00
重點係囉到CODE代唔代表可以即響ESHOP Download...一陣code有eshop未有...
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 02:25 PM   #164
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 野良猫 查看文章

嗰時200cc都未玩哂
成日飛街冇心機玩
200CC有好多彎都要BREAK的,否則有排你飛出街。
寫到明「ブレーキ必須」。

引用:
200cc要少少運氣先贏到金杯
電腦好似alpha go 咁唔會犯錯 XD

都唔係,電腦都會照飛出街。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 04-24-17 02:27 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 02:27 PM   #165
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 阿聰 查看文章
都唔係,電腦都會照飛出街。
果d係混戰先至「被」飛啫

舊 04-24-17, 02:31 PM   #166
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
果d係混戰先至「被」飛啫
WII U版如果係150CC、200CC,4-9位的話係好危險,
好大機會被前後夾攻,所以道具唔可以亂用,
今次有得攞兩個道具,應該會好少少,戰術都要改一改。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 02:32 PM   #167
DreamyLuigi

係咪未有人試switch 4打 tv mode
wiiu 果時4打個畫面好核突

舊 04-24-17, 02:52 PM   #168
CCemi

引用:
作者: Syoudou 查看文章
重點係囉到CODE代唔代表可以即響ESHOP Download...一陣code有eshop未有...
理論上應該係同步的, 如果唔係佢話開左但入完出ERROR, AMAZON客服只會白忙這一日
不過我覺得重點唔係ESHOP開左未
因為佢提早一日開比你下載定係正常
但下載完冇話比你提早玩

舊 04-24-17, 03:49 PM   #169
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:

MARIO KART 8 DELUXE: 4-PLAYER RACING ON DRY DRY DESERT
5 days ago
http://www.ign.com/videos/2017/04/18...dry-dry-desert
or
https://www.youtube.com/watch?v=6qeOfgyNfYc

Mariokart 8 Deluxe 4P local play
2017年1月13日
https://www.youtube.com/watch?v=HNJ9tXIuU7I

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 03:59 PM   #170
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:

https://www.youtube.com/watch?v=NDTNNjWbYoo

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 04:05 PM   #171
DreamyLuigi

引用:
作者: neo2046 查看文章
MARIO KART 8 DELUXE: 4-PLAYER RACING ON DRY DRY DESERT

5 days ago

http://www.ign.com/videos/2017/04/18...dry-dry-desert

or

https://www.youtube.com/watch?v=6qeOfgyNfYc

Mariokart 8 Deluxe 4P local play

2017年1月13日

https://www.youtube.com/watch?v=HNJ9tXIuU7I

thanks!
好似好過wiiu 好多

舊 04-24-17, 04:07 PM   #172
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
我發覺S版MARIO架車後面多咗條天線
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 08:58 PM   #173
Syoudou
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
引用:
理論上應該係同步的, 如果唔係佢話開左但入完出ERROR, AMAZON客服只會白忙這一日
不過我覺得重點唔係ESHOP開左未
因為佢提早一日開比你下載定係正常
但下載完冇話比你提早玩
如果係就真係太好了~
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 09:19 PM   #174
青頭仔
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
我都訂了下載版了
計返都係港幣409蚊到
買到啦咩?我按入去,冇得比錢既?
求指教

咁星期三dl左就有得玩?

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 10:03 PM   #175
Paul Yu

Hi everyone, do you know if the amazon jp version has english display?

thanks.
Paul Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 09:54 PM

手機版 | APP版