Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 522 922 972 1012 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1032 1072 1122 1522  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
axe1292 11:17 PM 11-14-16
又係得2關........
希望第2關3隻惡魔好出D心臟
gingq7 11:30 PM 11-14-16
三隻惡魔就似d樣了
鐵之侍 11:31 PM 11-14-16
我運氣不錯打了3 場出了心藏和鎖各出3個,最好運是ap35 素材各出2 個
樹靈DRYAD 11:50 PM 11-14-16
作者: 夜貓:
似係講psv玩望落沒咁差,所以可以放走隻ps4版?
對....(打錯左個字立即意義不明>_<)
可能因為隻GAME D MODEL本身質素唔高...PSV玩落又接受到^^"
樹靈DRYAD 11:50 PM 11-14-16
作者: 鐵之侍:
我運氣不錯打了3 場出了心藏和鎖各出3個,最好運是ap35 素材各出2 個
5場0心藏2鎖...好SAD
gingq7 12:03 AM 11-15-16
4場3心藏, 我ok
axe1292 12:26 AM 11-15-16
尾關用金時車落去一野成20萬, 再加黑吾一野打3隻, 爽爆
T.K. 01:30 AM 11-15-16
三場出一個,撒退
T.K. 03:00 AM 11-15-16

極道之王
rfdingo 09:02 AM 11-15-16

我acc係咪壞左?真係會出心臟...?
抽起d鎖唔得既
gingq7 09:27 AM 11-15-16
爆左3-4粒果, 體感大約2-3場出1心臟
算係抵打, 但又唔係非常抵打,
如果急住要升技既就爆果都打得過, 但如果只係想打多d存貨又好似唔太抵
gingq7 09:28 AM 11-15-16
作者: rfdingo:

我acc係咪壞左?真係會出心臟...?
抽起d鎖唔得既
鎖一要就30-40條, 趺多d無壞喎...
空調 09:31 AM 11-15-16
我連鎖都冇得技石
雷帝.嘉芙 09:37 AM 11-15-16
掉率唔差, 但我覺得好難打
gingq7 10:44 AM 11-15-16
作者: 雷帝.嘉芙:
掉率唔差, 但我覺得好難打
好易打喎,大路就大腿船長/金時/奶光/法老金, 自爆弓開路
極端d我試過聖誕黑王+龍娘+黑貞,一炮就差唔多完事
雷帝.嘉芙 10:57 AM 11-15-16
作者: gingq7:
好易打喎,大路就大腿船長/金時/奶光/法老金, 自爆弓開路
極端d我試過聖誕黑王+龍娘+黑貞,一炮就差唔多完事
缺大腿
fd list d船長10隻有9隻掛qp禮裝
好似得2隻奶光有突滿寶石
大破人間 10:57 AM 11-15-16
難唔難打好睇放咩禮裝
用NP禮既話老實講超易。

如果好似我咁全放五星人,再放所長禮, 盾妹絆禮, 英靈肖像的話,
(朋友當然都選盾妹絆禮)

咁搞前面三隻狂職都幾難頂下
雷帝.嘉芙 11:02 AM 11-15-16
作者: 大破人間:
難唔難打好睇放咩禮裝
用NP禮既話老實講超易。

如果好似我咁全放五星人,再放所長禮, 盾妹絆禮, 英靈肖像的話,
(朋友當然都選盾妹絆禮)

咁搞前面三隻狂職都幾難頂下
所以我覺得難打lor
鐵之侍 11:04 AM 11-15-16
以ap 40 來說最煩還是頭3 個狂戰(所以要速殺), 之後的惡魔全rider 的話很容易對付,最多是要費一點時間
gingq7 11:26 AM 11-15-16
所以我覺得難打lor
寶石翁裝落自爆弓度, 前面三隻狂職用自爆弓一發就搞掂
無寶石翁就用虛數+master禮裝加NP, 總之要第一回合就殺晒3隻卒

之後你聖誕黑王+騎金時+大腿, 無禮裝都無得輸
雷帝.嘉芙 11:30 AM 11-15-16
寶石翁裝落自爆弓度, 前面三隻狂職用自爆弓一發就搞掂
無寶石翁就用虛數+master禮裝加NP, 總之要第一回合就殺晒3隻卒

之後你聖誕黑王+騎金時+大腿, 無禮裝都無得輸
第1rd冇問題, 可以一野掃低晒, 但我冇聖誕黑王, 騎金時得寶2
gingq7 11:37 AM 11-15-16
第1rd冇問題, 可以一野掃低晒, 但我冇聖誕黑王, 騎金時得寶2
大腿揀寶石船長連開兩炮 或 大腿揀聖誕黑王,自己用龍娘/黑貞/孔明/沙士比亞/戰狼300/嫁王幫隻聖誕黑王狂上buff, 一炮掃死左右兩隻惡魔, 之後換隻騎金時入黎寶具收工
fami~yan 11:47 AM 11-15-16
記憶中你比我還早加入FGO啊...為何騎金時只有2?
雷帝.嘉芙 11:48 AM 11-15-16
作者: fami~yan:
記憶中你比我還早加入FGO啊...為何騎金時只有2?
唔夠時間打活動
蛋撻王子 11:57 AM 11-15-16
大腿揀寶石船長連開兩炮 或 大腿揀聖誕黑王,自己用龍娘/黑貞/孔明/沙士比亞/戰狼300/嫁王幫隻聖誕黑王狂上buff, 一炮掃死左右兩隻惡魔, 之後換隻騎金時入黎寶具收工
我騎職位掛緊太太船長
莫非寶石翁船長岩用D?
我可以轉

尋晚好倦..一場都無打過
希望今日盡量打得幾多得幾多
好缺心臟

如果有師兄唔知掛咩
請掛孔明+絆10%禮裝THANKS
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 22 522 922 972 1012 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1032 1072 1122 1522  ... 最後

返回主題版面