Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-18, 07:23 PM   #12526
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
以後冇得換金銀銅卷

btw,換定700支水備用
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 07:30 PM   #12527
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
D金銀銅飛冇得帶過去新POOL用﹖

其實有破解DATA知佢UPDATE點搞未﹖@@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 07:36 PM   #12528
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
26號先更新系統,而家你想揾咩
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 07:48 PM   #12529
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
有時真係覺得係咪自己啲表達真係咁差...

pool改內容物,所以冇得再用schip換金銀銅卷

此篇文章於 04-20-18 07:52 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 07:54 PM   #12530
ShinDou

其實係我問緊第2樣野 XD

因為佢話遲D係用S CHIP直接抽,咁而家果D飛又冇講係咪要用左先定留番到時都可以抽﹖

之前唔係通常早幾日流出破解DATA咩﹖
舊 04-20-18, 10:37 PM   #12531
ShinDou

而家睇清楚荷蘭叔個BUFF加到UC喎 @@ 不過UC3連星主要都係靠報喪爆 @@

再睇公告原來有寫D飛可以繼續用喎,淨係純改個POOL入面D野,而家睇下先知原來而家個POOL得幾隻機但全垃圾舊機黎 @@ 平時仲有幾多射幾多添,早知完全唔射留住佢啦 @@

此篇文章於 04-20-18 11:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-22-18, 10:30 AM   #12532
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
見佢之後鬥滅會限制入區次數....先醒覺到可以打遊擊不停入其他已出boss 的區去打boss....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-18, 10:36 AM   #12533
ShinDou

你唔講我都唔知可以咁 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-22-18, 01:59 PM   #12534
ShinDou

無啦啦有個千8分人送分 @@ 佢放新古同4隻死BUFF守,咁都唔俾人洗既﹖@@ 反贏佢加成17分,暫時1604
舊 04-22-18, 02:06 PM   #12535
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有d 1700樓上都係有d有新古就破到的陣.........可能反殺多掛....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-18, 10:50 PM   #12536
ShinDou

結果都係上唔到千7,得1625排545,最多都係試過1680

刷十場有9場都係複製陣仲要係我打唔到果個,俾人打果D十個有9個都係複製陣都係冇得反,搏都唔駛搏果D

睇下黎緊NEW COMER會唔會搞到又唔見晒呢堆機 XD
舊 04-22-18, 10:56 PM   #12537
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢刻1741...

剛剛打到個18xx 用盾nu十字陣..冇拆甲機...結果用新古埋佢單....真係唔知佢係用水衝定點.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-18, 11:01 PM   #12538
ShinDou

真係唔知,所以我之前咪成日都話有D高分陣仲易打過低分 XD 可能1早爆水衝定先﹖夠高分就刷唔到佢出黎打﹖

佢有冇打返你﹖
舊 04-22-18, 11:04 PM   #12539
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有掛,冇留意

另外仲有個陣又係好神奇,用射夜鶯速攻....又係冇拆甲,當然又係新古無雙,,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-22-18, 11:06 PM   #12540
ShinDou

有D有落UC但冇報喪,新古單騎都打到
舊 04-23-18, 03:06 PM   #12541
ShinDou

咁得意既海動唔出大器邊有人晒90石射?

不過反正個個都係等new comer佢點出都唔射了

舊 04-23-18, 06:50 PM   #12542
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
佢都自稱暗黑池,仲抽?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-18, 06:56 PM   #12543
ShinDou

咁咪晒左部機,出個冇人抽既POOL XD 不如佢放埋落兩隻奶果度算啦,橫掂都係特效,唔知做乜分POOL
舊 04-23-18, 07:56 PM   #12544
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

講到尾都係比人刷首抽o者...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-23-18, 07:59 PM   #12545
ShinDou

刷首抽﹖@@ 要有新古級數先值得刷喎 XD
舊 04-24-18, 07:30 PM   #12546
ShinDou

又見到烏冬了,佢冇報喪,擺盾筆UC 12妹 黑白膠 1397分

新古單騎冇死BUFF輸少少,爭1滴郁到開到縮退就贏得 @@

係喎原來我有隻死BUFF加命回30%喎,好過冇,成日中左盲打UC得番75%,出埋先,上番100%吸血應該易贏好多了 @@

此篇文章於 04-24-18 07:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-24-18, 10:17 PM   #12547
ShinDou

打左咁耐鬥滅終於第1個4星V PART不過係肩 @@ 最廢果PART
舊 04-25-18, 03:09 PM   #12548
ShinDou

嘩威龍出強化slow咁屈,不過命回唔高又冇罩冇剩好易死,第1次new comer唔吊打之前d機喎

舊 04-25-18, 04:04 PM   #12549
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
岩岩出多3戈陣好似都係咁諗

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 04:11 PM   #12550
ShinDou

我射左喇當拎功能角,精vs可能有用,強化slow應該耐性擋唔到?

多3果陣都打到新古既,雖然要有號,同埋打快既map砲陣易死

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:44 PM

手機版 | APP版