Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-16, 05:21 PM   #2426
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
摸頭個下我以為只係難得呢度有個大人所以至咁反應,點知

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:26 PM   #2427
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
奧加梗係配三明啦。
而家擺明玩預期之外啦,呢對基情預計之內喎
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:32 PM   #2428
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
大叔單野點都唔夠マッキー去整個充滿住ロリコンO既世界衝擊
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:36 PM   #2429
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Thaws 查看文章
由手機版發出
果刻其實我心入面諗
究竟マッキー對呢件蘿莉有無真感情

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:41 PM   #2430
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
由手機版發出
如果呢段改成回憶之類,再將時間推到好前。

咁,改革嘅原動力竟然係娶loli合法化
舊 11-28-16, 06:02 PM   #2431
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
果刻其實我心入面諗
感情可以吃的嗎? 連自己兄弟都照做o既唔係會覺得會對兄弟個妹有感情ar?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 07:35 PM   #2432
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
點會咁架…
一直認為佢係團長嫂嚟,點知俾隻黑馬(人)食咗
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 07:37 PM   #2433
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 野良猫 查看文章
點會咁架…
一直認為佢係團長嫂嚟,點知俾隻黑馬(人)食咗
岡媽開始暴走

舊 11-28-16, 08:02 PM   #2434
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
大叔已經,跟手要打開蘿莉控新世界大門直頭

舊 11-28-16, 08:09 PM   #2435
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
由手機版發出
一路睇緊果時個心只係得一句: 三年起步,最高死刑
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:49 PM   #2436
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今集歡眾既反應應該都同查德一樣..岡媽你好野

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:52 PM   #2437
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
冇人理新機
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:00 PM   #2438
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
冇人理新機
由手機版發出
模型一早通哂天,有乜驚喜

今集點都係大叔嗰邊強
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:04 PM   #2439
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
感情可以吃的嗎? 連自己兄弟都照做o既唔係會覺得會對兄弟個妹有感情ar?
由手機版發出
性慾>>>>>>>>>>>>兄弟情(笑) 既例子多到數不完

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 10:51 PM   #2440
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第卅三話之弊傢伙!澳加嫂佢⋯⋯

1. 開頭無乜嘢嘅,係阿白毛好跟得,後嚟諗落,澳加連三明都畀人搶埋?
2. 成班友為咗記念阿東,決定挑戰死旗?!洗唔洗去得咁盡(原來之後仲嘢更盡)
3. 另一邊,明瀨就為咗保住鐵華,連命都會交出;對頭嗰句好應,阿爺去到咁想幫都唔會咁出面,始終單嘢太大,而好多提華茲嘅高層都未必咁放心
4. 查德好多人陪你一齊O咀;係咪由上季尾撤退嗰陣開始㗎?阿(改口)梅姨姨係咪有啲 daddy issues 嘅呢?
5. 澳加再上一層,要打理晒成個火星;而另一邊廂,大小姐同朱古力都感覺到有更長遠嘅事要做(朱古力嗰度好有H圖潛力)
6. 最重要係啲新模型/週邊廣告:隻偽 Unicron 係咩嚟咖?仲有新啱啱郁得嘅新高達(係仙奴揸嘅應該走唔甩),而面具人嘅新機,下下都中駕駛艙嘅,個戰法三明唔洗估都認得出係乜水;不過位少爺真係極唔掂~

舊 11-29-16, 12:01 AM   #2441
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
澳加嫂配大叔真係難令我接受, 唔係話大叔唔好
而係劇情應該要有舖排, 好似無閑和18號咁
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 08:54 AM   #2442
ZeroChow
Crazy Gamer

其實佢係咪高達史上最成功嘅修理員
舊 11-29-16, 09:08 AM   #2443
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: freemanl 查看文章
澳加嫂配大叔真係難令我接受, 唔係話大叔唔好
而係劇情應該要有舖排, 好似無閑和18號咁
+1
都冇見過佢地同畫面出現過咁濟
不過大叔為人真的不錯
由手機版發出
舊 11-29-16, 09:22 AM   #2444
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
佢地好多場面一齊喎
第一輯尾段已唔少交流

奧加同田中既戲都係當奧加細佬咁
大叔同田中,反而有戲都係開解田中多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 09:27 AM   #2445
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 09:28 AM   #2446
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
oo果個

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 09:38 AM   #2447
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
果刻其實我心入面諗
老老實實見到班觀眾成日唱金毛係蘿莉控一事就煩
點睇都係實現野心手段居多,等同Z入面木星痴漢身邊一堆女人,但實際都限於利用做棋子幫打江山一樣
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 01:54 PM   #2448
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: T.K. 查看文章
佢地好多場面一齊喎
第一輯尾段已唔少交流

奧加同田中既戲都係當奧加細佬咁
大叔同田中,反而有戲都係開解田中多
你講完又有印象了
一直都唔覺奧加同田中有男女感情+1
由手機版發出
舊 11-29-16, 11:15 PM   #2449
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 東條希 查看文章
今集歡眾既反應應該都同查德一樣..岡媽你好野
其實岡媽係咪玩「現實聲優梗」........

舊 11-30-16, 10:05 PM   #2450
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
隻獨角獸又畀邊個?奧加?...

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 07:14 PM

手機版 | APP版