Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 10:32 AM   #1326
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ipchow 查看文章
無骨,我俾3380
屯門AEON
點解吉吉島有得訂 ?
玩具部 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:34 AM   #1327
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: pet3 查看文章
點解吉吉島有得訂 ?
玩具部 ?
因為SONY有講果度可以訂嘛

AEON

新界屯門屯順街1號屯門市廣場1期地面高層及1樓

2452 7333

10:00 - 22:30
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:37 AM   #1328
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
德福hmv killzone pack 已訂
零人
德福hmv 係專門店可以訂咩?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:38 AM   #1329
urislai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
師兄....

有無 LIST 今日那裡有得訂?

荃灣番工....焦急中
urislai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:38 AM   #1330
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
因為SONY有講果度可以訂嘛

AEON

新界屯門屯順街1號屯門市廣場1期地面高層及1樓

2452 7333

10:00 - 22:30
早知叫屋企幫我去啦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:43 AM   #1331
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
德福hmv 係專門店可以訂咩?
可以
仲要無人

真係多謝 Sony 個 List
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:43 AM   #1332
ipchow

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: pet3 查看文章
早知叫屋企幫我去啦
我見十點開門博一博
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:43 AM   #1333
tinemail
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
有冇其他地方訂的朋友可以講下有乜散game 訂?
Hmv 朋友話只有ea game
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:43 AM   #1334
僕は夢を見てる?

引用:
作者: urislai 查看文章
師兄....

有無 LIST 今日那裡有得訂?

荃灣番工....焦急中
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390

網頁下半部有講, Good Luck
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:44 AM   #1335
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
冇個地方近我既表示, 等上網訂...

[碎碎念]我明明話唔訂架...[/碎碎念]
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:44 AM   #1336
ipchow

引用:
可以
仲要無人

真係多謝 Sony 個 List
係AR,仲快過買iphone
舊 11-08-13, 10:46 AM   #1337
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
其實佢有幾多部機俾人訂呢?
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:48 AM   #1338
Hello MiMi
Game Master

德福 HMV, 有圖為證

此篇文章於 11-08-13 10:55 AM 被 Hello MiMi 編輯。
舊 11-08-13, 10:50 AM   #1339
gon-ying
Junior Member

引用:
作者: ipchow 查看文章
我見十點開門博一博
唔知太古aeon有無得訂呢?
gon-ying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:51 AM   #1340
tinemail

引用:
德福 HMV, 有圖為證

德福hmv 仲有冇cam set?
蘇o 冇就過德福
舊 11-08-13, 10:52 AM   #1341
ipchow

引用:
作者: gon-ying 查看文章
唔知太古aeon有無得訂呢?
無,只有屯門aeon可訂,詳情可睇官網
舊 11-08-13, 10:53 AM   #1342
僕は夢を見てる?

引用:
作者: tinemail 查看文章
德福hmv 仲有冇cam set?
蘇o 冇就過德福
搵電話打去問人可能仲好過係GAF問wo
不過德福HMV, 個List好似都無提過有...但結果係有得訂...

此篇文章於 11-08-13 11:00 AM 被 nami_tamaki999 編輯。
舊 11-08-13, 10:55 AM   #1343
tinemail

又係喎
而家沖緊出去個人唔冷靜
謝謝
舊 11-08-13, 10:55 AM   #1344
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
引用:
作者: unclecheong 查看文章
HMV唔洗食骨,10點開門得四個人排,訂完後面都係多兩三個

我唸一人可以訂幾部,訂果時佢問我要幾多部
我係第三個高佬 XDD 訂了 KillZone Set
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:56 AM   #1345
littlesweet

註冊日期: Nov 2006
10:30 德福hmv 已訂, 要full pay
4款package都有, games就只有ea果幾款 @479

我訂了最多人要的眼仔版, 估計12月7可能已有落價美版games, 唔食佢套裝package了
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:57 AM   #1346
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
搵電話打去人可能仲好過係GAF問過
不過德福HMV, 個List好似都無提過有...但結果係有得訂...

d sales 都 R 頭點解無人排, 我同佢講Sony 無放佢地 on list

2 個sales 眼都凸埋

再一次多謝 Sony 個 List

sorry 真係好興奮
舊 11-08-13, 10:58 AM   #1347
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: littlesweet 查看文章
10:30 德福hmv 已訂, 要full pay
4款package都有, games就只有ea果幾款 @479

我訂了最多人要的眼仔版, 估計12月7可能已有落價美版games, 唔食佢套裝package了
記得多謝 sony 個 retailer list
舊 11-08-13, 10:59 AM   #1348
urislai

註冊日期: Mar 2005
沙田有無得訂
urislai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:01 AM   #1349
僕は夢を見てる?

引用:
d sales 都 R 頭點解無人排, 我同佢講Sony 無放佢地 on list

2 個sales 眼都凸埋

再一次多謝 Sony 個 List

sorry 真係好興奮
唔知iSquare果間又如何...?
舊 11-08-13, 11:01 AM   #1350
littlesweet

註冊日期: Nov 2006
引用:
記得多謝 sony 個 retailer list
個職員都話, 出面好似排晒隊, 德福就冇人...............
佢話我訂都算早, 不過佢估一陣多人
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 04:58 AM

手機版 | APP版