Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3
Kain 05:21 PM 06-28-13
作者: KIM:
日服多唔多人用 E夫利特?
尋日未UPDATE前近乎無人用
E+未知
Kain 05:33 PM 06-28-13
大魔只在特定環境下可以屈

1.沙漠/採礦場/峽谷以外
2.隊友肯同你一齊衝,最好成隊大魔,隊友太多支援/汎BR就係咁先
3.滿足2既情況下聯邦多汎BR

無敵?
chow263 08:34 PM 06-28-13
都玩到大尉俾人放左彈兼爆左但打爆左人家部機後都仲唔識放置play

唔怪得自護天下無敵la

打完第1輪就讓一個都贏,再次讓我感到NB不知道什麼是平衡

笑點可不止我玩左3次彈
[第1次乘勝追擊放彈但對面jet stream attack式3條友輪流解彈估佢唔到,
第2次殘血放彈一放完就死Q左,
第3次明明我部雞都已經殘血但對面係都要搶,結果我一復活部機就俾對面搶走但唔洗5秒就爆左,於是我又走去玩多次]

讓半個都贏就知家陣既自護幾無敵la
seed0.0 06:11 PM 06-29-13
勁煲飯

http://www.nicovideo.jp/watch/sm21232463
chow263 12:56 AM 06-30-13
又食垃圾聯邦,四少佐1大尉打對面起碼3大尉被炒7xxx分

陸吉打一適血魔蟹連波羅都唔丟被滿血秒,痴線

第2場,成場俾兩件o字頭+N字頭ff到冇運行,唔係爭一槍就俾件搶分狗cannon仲要搞死我兩獲,就係周不時俾格鬥型渣B技術性擊倒

ACE戰玩到而家近10舖都未win過
scania 10:52 AM 06-30-13
GBO日版新場,最重要係搶點
如果可以搶到中央主戰場既敵方據點,勝率就大大增加
ycyleo 11:27 AM 06-30-13
其實想問d event機既圖係咪好難出?
對上果次再開既BD event我打左幾日得半張BD2 sad
chow263 11:58 AM 06-30-13
作者: ycyleo:
對上果次再開既BD event我打左幾日得半張BD2 sad
我用凌晨的例子回答你

按1. ACE戰兩acc合計11場勝率依然係0,應該好快唔會再惦
按2: 3場計埋又出張白金俾我

/好野,一開場兩個 signal lost,第12場
第13場,無人聯邦開場不佔C,打毛???????????????????????????????????????

我響C點狙位狙人>敵人跳上黎>一見到頭果下就食我後格>但畫面係對面一下將我按落下一層地
呢隻game條回線垃圾時真係可以糞到完全冇下限

按: 呢個位最大問題係會有d白痴迅用partner會走過黎同你爭位而唔係響下面幫手製造破錠
我都專登等開場過廿秒先起行但一佔左C點班友衝晒上阻Q住晒

港服升格戰 50xx:75xx
身兼計埋對面既全場最高分,ass 3部and得自己知既擊墜數8部,我軍除我外冇人過600+ 0損外3粒星,完場0讚
Cucu 02:30 PM 07-05-13

BD1
chow263 11:08 PM 07-05-13
頂,做host既兩舖都贏但唔滿意自己戰績都唔好一save結果就斷線好嗎
一黎你唔要RP但人家要,
二黎....你搞到我冇讚收

雖則你識做 kick左 ponta0079 呢件極品姐
1.九丈遠飛過黎後格將我技術性打背ff仲令我成場全場第1個死者
2. 有人佔左A點後出人仔玩放彈
3. 死左後因為對面想搶返A點所以再出人仔冇問題,但條友都死左你仲唔叫返ms又去放彈想點?
4. A點飛返自己基地修理

完場戰績 1ass1佔點

ae86fcmqf

booster乞食乞丐一名
作為一個開booster既良心玩家睇到呢句後即退房係咪好應該呀?

同場加映現在天下無敵的自護,
係有蟹e+無敵大魔陣兼對面有50分rx-782與爆左6次既量雷的讓兩個極品team中是如何被光槍陣射到連挽鞋的資格都沒的

gsw 02:37 PM 06-30-13
作者: ycyleo:
呢隻game有event機圖呢樣既咩
報酬除左chip外就係繼續比chip你
ycyleo 02:42 PM 06-30-13
作者: gsw:
呢隻game有event機圖呢樣既咩
報酬除左chip外就係繼續比chip你
又的確真係chips無雙既
但真係想要BD,希望會再開多次event
chow263 02:28 PM 07-01-13
痴線咩,我quick十次八九不離10係自護都冇一次大魔戰隊,仲要5缺1去t都要硬食垃圾B3
輸左出返去quick左入岩岩贏我果邊就即刻黎,仲係十上十落完美式而唔係好似我上舖咁兵分4路

開場讓一個都算,但可唔可以唔好再用後格救支援機?

ACE戰個出ACE時間屈機到......出果刻你唔係好位就係咁先
Cucu 06:07 PM 07-02-13
宜家中文版自護勁好多,

自護有伊改,大魔,渣坦

連邦泛用開得LV4 EZ8
無格鬥LV5唔洗玩
支援唔用SP1/SPC又係無得玩
chow263 10:15 PM 07-02-13

日服大更新,又順便將呢個神bug更新返黎
好彩入左黑房呢,唔係得個50分...
Kain 08:34 AM 07-06-13
大魔根本唔係無敵
家陣自護的確係有絕對優勢,不過係因為有萬能渣改B
大魔一D都唔穩陣,因為用條友唔一定用得勁

尋日用好耐都無用過既GM改
同部重渣1ON1,完全屈住佢黎打
不過D攻擊力
BZ+下格打左8 SET都唔死
高級嘍囉 08:56 AM 07-06-13
作者: Kain:
大魔根本唔係無敵

不過D攻擊力
大魔強在行得快,對方有兩三隻而又識得合作,而我方火力又唔集中嘅話,好容易俾對方逐個擊破,最後被破陣出一隻死一隻。
chow263 10:56 PM 07-06-13
玩港伏玩到俾人射爆基地
開場打少個算鳥,都玩開單機清版架la
但件課左金既B字頭0字尾極品同件J字頭雜嘜都玩到上士都仲會亂棄機仲死咁多次咁多次都係甘咁高智能
對面射緊基地既時候你斑友仔仲掛住訓教補血
射失左但敵人響正隔離有三角dash唔用有劍唔拔係都要等下發飛彈
除了全場粗口後等收讚還能幹什麼?

作者: Kain:
大魔根本唔係無敵

不過D攻擊力
所以吉改是堆防的
nkygaiin0 12:04 AM 07-07-13
有時同街客諗住攪下笑,點知有意想不到效果
200cost房,5v5用4部勇士 WIN左
5v5用3部大魔 (Lv1 Lv2 Lv3) 極速溶左敵機
chow263 07:33 PM 07-08-13
弱智吉指唔用bb彈打人仔

又要講句,對呢班友有希望打多舖的我原來先係真弱智
輸緊既時候咩野最緊要???群眾回答: 修機!!!!!!!!!!!!!!!!
頂,輸6千唔緊要最谷氣係俾隻垃圾吉指食我兩隻尾糊搞到我個分先高第2位少少@@

冇野呀,放完彈跟住殺左條友然後我死左之後話個彈俾人拆左,到完場結算果時.........個彈係俾我殺左條友拆既

第4舖訊息話我前面條友殺左部機,然後對面部殘血機又響我面前爬起身兼格我一set又係咩料........有第3者響別次元俾佢斬爆左?

--------------------------------------------------------------------

yk02555

相信呢條友響個半月內由曹長升至中尉已從弱能學校畢業的我果然弱智確
做host開場唔打招呼,80%時間豆槍型LA你老味,豆爆第2部果下唔係我唔拔線一定拔
外加完場3星無讚

455 名無しさん@ゴーゴーゴーゴー! 2013/05/25(土) 03:01:22.38 ID:176U8Ql+0
【ID】yk02555
【罪状】カスボマー
【階級】曹長
【備考】
 ザクキャノンでまさかのボマー。爆破以外はアシ50のみ
 終了後チャットで文句言われても居続ける神経の太さだけは超一流のゴミ

又話說對上果舖人家峽谷飛去放彈居然放生人,你追追下唔追既就讓路俾我la大哥
結果人家放左彈先黎道歉,爆完又道,完場再道,完場後都要道埋先走

第4舖,又食皇帝host G3下下全場發狂響完場8秒輸幾十分下同對面京包飯攬炒奇蹟逆轉
所以話,俾我quick到既host一定係正野

japanstevenz

港伏被大炒格拔線垃圾host

訓得
Kain 09:25 AM 07-10-13
大限已到,只係出齊劍舞風荒(仲要尋晚先齊)
荒烈驅主一張都無出過
好在有1周年EVENT
chow263 07:36 PM 07-11-13
點解1代神機白狼渣LV5一quick play part我即刻可以炒蛋冇難度?

對面又sml又sp2又WR架la

mas_rim
哇,頂你有大魔豬LV3唔用 走去用大魔LV4
仲要係全場淨係識搶B點弱智魔

139名無しさん@ゴーゴーゴーゴー! [sage]2013/06/01(土) 20:14:50.34ID:kDF7ldxkO

【ID】mas_rim
【罪状】芋・スパイレベルの地雷
【階級】中尉
【MS】量産キャノン
【備考】
採掘場でAとCの間の、敵が前に出てこない射線の通らないところで待ってるだけ
ちなみに動画で確認したら、7:00から3:00まで移動してない

Aが敵に裏取りされてても無視、敵がAからリスポーンし出したらEのほうに隠れだす始末
地雷くらいで晒してたら~ という論調には同意するが、何もしな差過ぎてスパイを疑うレベルなので晒させてもらう
それか、やられるのがイヤなら最初から出撃しなければ良いんじゃないかな?

點解人家玩自護礦場就識得全格機搶灘???
我軍就整獲主動跳落山腳斬既格鬥型sp2???????????????????????????????

點解我見到隻雷企響建築物後面冇出過黎但我條血可以一路扣?

玩咩,A點和C點之間個建築物頂有敵人,你近C點我近A點,
我叫支援你走黎企響我面前???????
對面咪心諗:傻架?弱智架?後一狙歸你西lo阿醒
有霧都唔會近視到咁la大哥,醒少少都知呢個timing要玩包抄la聰明仔

真係救命,佐級場對面已經一課金都冇(勇炮 兹*2 渣b lv4 蟹與飯)
但我軍個陣居然仲可以垃圾到雞本上係3打6@@
(量雷lv 6 splv 7 ez8 lv5,餘下極品3人組 0課技術都係0既指吉,地雷br陸吉,有吉炮唔用走去用吉改結果打到pat屎返黎既洗頻哥)
Kain 09:35 PM 07-11-13
得番30秒我行到入對面基地先發現自己係ACE
唔怪得咁多人黎歡迎我
最後3秒雙方ACE冷巷一滴血隻DUP,好彩死唔去
chow263 11:31 AM 07-14-13
爭1場就過去10戰0勝

EInZWelDrel-123
垃圾host自己又要開中佐場但又得果200分咁垃圾就只好踢晒人對面成隊wwww

一心諗住可以狙死我軍排第1隻rx-782但俾我一野後格然後再食格高後格慘死逆轉失敗係咪好唔憤氣呀?好唔順超呀,L?

尾刀專最高境界
Kain 08:42 PM 07-15-13
作者: chow263:
爭1場就過去10戰0勝
10戰9勝

一用聯邦即輸,現時果然自護屈晒機
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 

返回主題版面