Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-26-12, 02:21 AM   #1
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
(更新:順延一日改為星期六晚舉行!)一年都已經唔知有冇一度之《世界末日前我們的相聚一刻》情版版聚

係吖,你冇睇錯吖!
情版又有分唇搞了。
又係係吖,今次又係我做搞手吖!
多謝金大金口加持,使得我們一班版友有機會在疑似世界末日之前可以有空相聚一刻。

世界末日之前,我們還可以有緣一見嗎?

如果想有一個愉快晚上的話,不妨留意一下以下資訊了:

日期:二零一二年十二月十五日(星期六)晚
時間:暫定八點(如果大家希望可以早點相聚,就請容許我招募八點前可以義務幫忙的版友吧!)
地點:(地點將會於聚會前三天PM參加者)
活動:聚餐,吹水,睇下能否安排小遊戲耍樂。
收費:預算每人$200以內
基本資格:post數100或以上者(如希望帶同朋友可先通知我或KIM大)

最終報名名單:(藍字已落訂)
零號.綾小路雷太
1. HI_Ricky
2. 二伍
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. KIM (二十人死線!)

waiting list
21. 龍寶寶
22. 廿三
23.
24.

一切依舊:想報名的請按時序先填報名表。如額滿又有興趣報名的朋友,歡迎先將自己加入WAITING LIST,如有未能出席的版友交出名額,將會按WAITING LIST次序補上。

又,希望各位善用這個主題報名,所有PM報名一概不受理(已報名會員申請朋友轄免則不在此限)

來,就讓我們在世界末日之先ENJOY一番吧!

此篇文章於 12-03-12 02:28 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 04:14 AM   #2
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
零號.綾小路雷太
1. HI_Ricky
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

21.
22.
23.
24.

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 09:22 AM   #3
綾小路雷太

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
日期:二零一二年十二月十四日(星期六)晚
原來我睇錯左!十二月十四號係星期
大家報名時要留意啦!

舊 11-26-12, 09:53 AM   #4
二伍

註冊日期: Sep 2002
零號.綾小路雷太
1. HI_Ricky
2. 二伍
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

21.
22.
23.
24.
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 11:05 AM   #5
二伍

第一次黎,需要聖誕蛋糕火雞的話告訴我
舊 11-26-12, 12:02 PM   #6
綾小路雷太

引用:
作者: 二伍 查看文章
第一次黎,需要聖誕蛋糕火雞的話告訴我
你做盛行?=.="

舊 11-26-12, 12:25 PM   #7
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
你地玩得開心D
是日老婆正日生日,無可能出到黎
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:40 PM   #8
二伍

引用:
你做盛行?=.="
某飲食集團
舊 11-26-12, 02:11 PM   #9
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
零號.綾小路雷太
1. HI_Ricky
2. 二伍
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. KIM (Set條事業線比你, 冇廿人就取消吧!)

21.
22.
23.
24.

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 03:12 PM   #10
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
你地玩得開心D
是日老婆正日生日,無可能出到黎
叫你老婆出埋黎啦。

咦咪住先?佢首肯啦咩?

舊 11-26-12, 05:30 PM   #11
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我睇情況先決定來唔來

舊 11-26-12, 08:21 PM   #12
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
寶寶來既話我都來~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 09:07 PM   #13
綾小路雷太

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我睇情況先決定來唔來
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
寶寶來既話我都來~
點呀你兩位大大,我放你地去邊張LIST度好先

舊 11-26-12, 09:09 PM   #14
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
點呀你兩位大大,我放你地去邊張LIST度好先
開個後補位

舊 11-26-12, 09:29 PM   #15
綾小路雷太

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
開個後補位
大大,自動自覺自己填表啦咁

舊 11-26-12, 09:53 PM   #16
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

=SKIP=

此篇文章於 11-26-12 10:29 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 11:42 PM   #17
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
寶寶來既話我都來~
廿三你咪放飛機好WOR

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-12, 12:57 PM   #18
綾小路雷太

靜哂...... 係咪日子唔岩去啊

大家出下聲啦

舊 12-01-12, 03:36 PM   #19
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
你歧視緊6天工作既人…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-12, 07:25 PM   #20
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
要返學...lol

舊 12-02-12, 02:30 AM   #21
綾小路雷太

其實係咪星期六晚搞會好少少?

舊 12-02-12, 12:09 PM   #22
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
其實係咪星期六晚搞會好少少?
根本就係
舊 12-02-12, 01:12 PM   #23
綾小路雷太

引用:
根本就係
你咁口響,係咪我改星期六,你會帶你老婆出黎俾我地祝福先?

舊 12-02-12, 04:22 PM   #24
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
你咁口響,係咪我改星期六,你會帶你老婆出黎俾我地祝福先?
最多我會到,但我老婆未必會到lor

根本睇個勢都知星期五搞係有問題,你又做乜燒埋我個疊

我搞唱k都唔會選星期五啦,除非明知全部人星期六放假
舊 12-03-12, 02:26 AM   #25
綾小路雷太

引用:
最多我會到,但我老婆未必會到lor

根本睇個勢都知星期五搞係有問題,你又做乜燒埋我個疊

我搞唱k都唔會選星期五啦,除非明知全部人星期六放假
好啦知啦,我改就係啦= =

十四號改做十五號..... 改返做星期六晚吧!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:37 AM

手機版 | APP版