Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-21-12, 10:38 PM   #26
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
救?救得番你日後都會再死無限次喎

你有樣唔要得, '下下都唸住人地收兵'
你唔係心甘情願比人食住,以為可以成為一對 點會做得成兵先

追女仔最忌唸太多。 仲有處事小器
追唔到後路可以係朋友(如果冇表白)
點解會變兵架? 係咪比情版d 人吹水吹到傻左?

樓主似乎唔係學點追女仔, 學左正常擴闊社交圈子先係當前急務
多幾個女性朋友,有問題都唔洗上黎問啦

大જિંગ
大징

此篇文章於 07-21-12 10:41 PM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 12:40 AM   #27
nlso
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
人地只係問其他人一唔一齊食飯你就咁大反應...
可能人地怕單獨同你食唔知講咩好呢...
nlso 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 12:43 AM   #28
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
樓主待人接物都幾有問題....人地問你繼唔繼續做你就俾說話人聽....人地只不過叫求其一個男仔一起食飯你就起晒貢....你咩新鮮蘿蔔皮要人地單獨同你食飯呀?佢係你邊位?咪熟左兩句就FF自己係人地男朋友先得架....

舊 07-22-12, 08:46 AM   #29
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
毒O唔緊要,但你需要persona…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 10:18 AM   #30
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
真係諗得太多。。
做fd咪順其自然囉,你理得佢係唔係收兵
就算係,你都冇損失ga,
時間?錢?呢0的你追女都要ga啦
係覺得冇回報,怕蝕底0者

兵從來都係自封既,你唔當人地係觀音,就唔會自我矮化啦

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 06:03 PM   #31
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
2個女仔(1個係你中意另1個係朋友)<--這樣的組合通常無好下場...
因為呢兩個年青的少女總會經常傾埋佢地D所少女心事.
分分鐘你私下同你中意果個傾計既所有內容另一個都知...你自己小心D啦...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 08:08 PM   #32
二伍

引用:
作者: 過客 查看文章
2個女仔(1個係你中意另1個係朋友)<--這樣的組合通常無好下場...
因為呢兩個年青的少女總會經常傾埋佢地D所少女心事.
分分鐘你私下同你中意果個傾計既所有內容另一個都知...你自己小心D啦...
咁即係要單獨行動嘅?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 08:24 PM   #33
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 二伍 查看文章
咁即係要單獨行動嘅?
大家講得岩 我性格有D問題

係我唔夠大方
我暫會當識多個朋友去相處
除左同佢傾計 之外我都盡量同佢個fd keep下contact咁
(其實佢個fd都ok 好傾 樣都唔係差)
希望留個好d既印象比佢個fd 等佢地私底下傾計果時都唔會燒到我
其實我覺得佢對我印象都算唔錯ge
佢今日不停都keep住wt app 我

佢訓醒之後佢問我做緊乜

我話我仲汁緊篇聽日要交既文
但我好多野想做

佢就問我例如呢

我話去書展同睇batman

佢就叫我去啦

我成機話無人陪 仲話只有聽日得閒

佢話陪我去

此篇文章於 07-22-12 08:30 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 08:35 PM   #34
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
之前比你質左鑊仲對你咁主動咁熱情, 真係天冇眼

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 09:41 PM   #35
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
聽日記得要主動去請佢食飯祭o下佢五臟廟
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 10:59 PM   #36
D.K.
Game Master
こなみきりえ

樓主你個簽名

大જિંગ
大징

舊 07-22-12, 11:09 PM   #37
二伍

引用:
作者: 才子 查看文章
Lee d叫真愛,不離不棄
舊 07-23-12, 02:24 PM   #38
朝霧 海斗
Crazy Gamer

打風佢唔想出

個天唔識做

舊 07-23-12, 02:27 PM   #39
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 才子 查看文章
唔係天冇眼,
係個天玩緊佢出唔到街

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 02:31 PM   #40
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: jason_kasim 查看文章
唔係天冇眼,
係個天玩緊佢出唔到街
唯有在屋企打數碼暴龍

舊 07-23-12, 02:35 PM   #41
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
唯有在屋企打數碼暴龍
仲打數碼暴龍?

你以為打風都打唔甩?

呢個時候你應該點做呢?

大જિંગ
大징

舊 07-23-12, 02:39 PM   #42
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: D.K. 查看文章
仲打數碼暴龍?

你以為打風都打唔甩?

呢個時候你應該點做呢?
唔煲粥都可以WHATAPP下啦嘩

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 02:46 PM   #43
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
唯有在屋企打數碼暴龍
唔煲粥都要學下爛gag
脫毒唔係講就得,要犧牲好多野架

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 03:01 PM   #44
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: sugihara 查看文章
唔煲粥都要學下爛gag
脫毒唔係講就得,要犧牲好多野架
呢句我有小小唔認同
老實講,睇下你的目標姐
如果想結緍,要省錢,買少d毒野好正常不過
但係咪真係要脫,就真係好講你個位「女性朋友」的包容力了

利申:有女友且未脫毒
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 03:27 PM   #45
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: jason_kasim 查看文章
唔煲粥都可以WHATAPP下啦嘩
有呀 不過我覺得自己OVER左少少

我無聊話send左張相比佢睇話食緊m記
之後佢都話好想食

我話我食左2件x樂雞已經喉嚨痛

佢就答我請我食

我乘機講笑咁同佢講話 你上我度我請你食 XDXDXD

不過之後都有KEEP住講野 不過而家開始有少少DEADAIR

我個另外個FD話, 係都話你上人度食啦

舊 07-23-12, 03:53 PM   #46
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
睇多D野搵話題啦
師奶劇電影電台新歌乜都得
搞下關羽張飛劉備趙雲D爛gag都得架

引用:
作者: sunhikari 查看文章
呢句我有小小唔認同
老實講,睇下你的目標姐
如果想結緍,要省錢,買少d毒野好正常不過
但係咪真係要脫,就真係好講你個位「女性朋友」的包容力了

利申:有女友且未脫毒
唔知你拍左幾耐,不過越拍得耐其實要越分得多時間同精神去女友果邊架喇
包容係一回事,要關心另一半,花心思係佢身上就唔會有咁多時間睇動打機啦

囡囡更加,唔係有女友唔攬走去攬枕頭呱

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 07:07 PM   #47
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
打風咁好既話題都唔講。。。

舊 07-23-12, 07:29 PM   #48
Norm
=_="""""

引用:
唯有在屋企打數碼暴龍
仲打數碼暴龍?打風大家咁悶你問下人做緊乜叫下計都好掛...你行動力太低了....

舊 07-23-12, 07:55 PM   #49
二伍

打風緊係要親身去搵佢
舊 07-23-12, 08:33 PM   #50
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
好一隻素馬部聾

條女遲早搵第二個吹水唔搵你......

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:32 PM

手機版 | APP版