Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-22-07, 10:10 AM   #26
メ小萌.琉璃メ
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
本來唔想澄清,不過一個二個都誤會晒,我唱唔到歌同耳鳴無直接關係
而且作為對團長最後既尊重,大家唔好再估我點解唱唔到歌喇
因為尊重你所以不會追問你
另外,叫你注意身體及多些休息
是不關唱唔到歌的事
純粹只是出於朋友關心
因為本人覺得若人出現耳鳴的身體狀況
可能關唔夠訓事,還有覺得唔單止咁簡單

引用:
作者: Hyde 查看文章
樓下那個女人??
咩黎架?
游鴻明d歌超正~
超中意~

le首好好聽~

然~我最愛既係:地下鐵、一天一萬年、矛盾、音樂男~

你地星期六唱k肯定唱得開心啦~
想去唱k的....

馬太福音5:48:所以你們要完全,像你們的天父完全一樣。
樂意做自己不喜愛的事情~
メ小萌.琉璃メ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 01:04 PM   #27
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
下雪,係咪照舊老地方呀照舊時間呀?

仲有記住帶野比我啦~~~ 我記得ga~~~~

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 02:40 PM   #28
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
http://youtube.com/watch?v=KILcdE0U1AQ
你可以試下煲下,到時試下一個人唱晒兩part
我dl左喇
把女聲係邊個黎??
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-07, 03:08 AM   #29
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 情婆`` 查看文章
下雪,係咪照舊老地方呀照舊時間呀?

仲有記住帶野比我啦~~~ 我記得ga~~~~
應該都係2點左右
至於新舊地方就要等我聽日book房先決定到

引用:
我dl左喇
把女聲係邊個黎??
高家惠
唔好問我佢係邊個
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-07, 09:08 PM   #30
下雪邊界

感冒漢「咪霸」 狂唱爆肺咳出一碗血 醫生搶救嚇一跳
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=6935361
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=6935362
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=6935363

無言.......
舊 03-25-07, 12:21 AM   #31
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
其實感冒個時唱k都易無氣ga啦...
唱多兩句都氣喘啦...佢都好野ga啦

名副其實「死都要唱」

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-07, 03:17 PM   #32
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
我仲未去過k聚

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 01:43 AM   #33
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: apache 查看文章
我仲未去過k聚
以後仲有機會的,放心

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 02:48 PM   #34
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
好不幸..我又病過 不過我仍然會到場的..
希望果日唱到啦

舊 03-29-07, 07:30 PM   #35
下雪邊界

引用:
作者: apache 查看文章
我仲未去過k聚
4月啦~(如果有人接我捧的話 )

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
希望果日唱到啦
依目前情況,我果日都未必唱到 "

另,已book房,集合時間同地點會以pm send俾大家
masaki~如果你果日黎得的話,就話過我知啦~
舊 03-29-07, 08:29 PM   #36
Hyde

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
希望果日唱到啦

引用:

依目前情況,我果日都未必唱到 "

另,已book房,集合時間同地點會以pm send俾大家
masaki~如果你果日黎得的話,就話過我知啦~

希望你地快d無野啦

下雪, i already got ur pm~
舊 03-30-07, 10:36 PM   #37
下雪邊界

引用:
希望你地快d無野啦

下雪, i already got ur pm~
難得Hyde出黎,……我想聽你孖DA合唱少年同放愛
唔知呢個要求過唔過份呢……

努點環節重現!!
1) H&DA:少年, 放愛
2) DA:最愛是誰(哲哲版 )

此篇文章於 03-30-07 11:09 PM 被 下雪邊界 編輯。
舊 03-30-07, 11:23 PM   #38
Hyde

引用:
難得Hyde出黎,……我想聽你孖DA合唱少年同放愛
唔知呢個要求過唔過份呢……

努點環節重現!!
1) H&DA:少年, 放愛
2) DA:最愛是誰(哲哲版 )
ok啦當然, 團長叫到
呢兩首好耐都無唱過lu, 我都想唱下~~

不過你之前講個首我未聽熟...
舊 03-30-07, 11:27 PM   #39
下雪邊界

引用:
ok啦當然, 團長叫到

我用我得番果3成功力唱男聲……你唱女聲啦

另,k團團友 masaki 因 ________ (請有關人仕自行填上) 關係而黎唔到呢次k聚

此篇文章於 03-30-07 11:31 PM 被 下雪邊界 編輯。
舊 03-30-07, 11:34 PM   #40
Hyde

引用:
我用我得番果3成功力唱男聲……你唱女聲啦

另,k團團友 masaki 因 ________ (請有關人仕自行填上) 關係而黎唔到呢次k聚
我希望唱到啦

係喎, 你有無聽過傳說中最高音既歌, 信樂團既死了都要愛
舊 03-30-07, 11:44 PM   #41
下雪邊界

引用:
我希望唱到啦

係喎, 你有無聽過傳說中最高音既歌, 信樂團既死了都要愛
未,我呢排勁煲阿沁既歌

咁你聽日死了都要唱俾我聽喇
舊 03-30-07, 11:51 PM   #42
Hyde

引用:
未,我呢排勁煲阿沁既歌

咁你聽日死了都要唱俾我聽喇
我都有聽呀

我唱唔到呀, 我唔會唱架
舊 03-30-07, 11:57 PM   #43
下雪邊界

引用:
我都有聽呀

我唱唔到呀, 我唔會唱架
降key唱lor
聽日藍芽過俾我啦
舊 03-31-07, 12:22 AM   #44
Hyde

引用:
降key唱lor
聽日藍芽過俾我啦
降key就好似無左意思喇

bt唔到呀我部電話裝唔到歌, 哈哈
你或者上youtube試聽下先丫~~
舊 03-31-07, 12:33 AM   #45
下雪邊界

引用:
降key就好似無左意思喇

bt唔到呀我部電話裝唔到歌, 哈哈
你或者上youtube試聽下先丫~~
http://youtube.com/watch?v=b2q6YYqV5...elated&search=
掂~聽日last就扲呢首歌黎埋單啦~最多我陪嗌~

你有冇MSN?有就PM個MSN俾我啦~
舊 03-31-07, 01:23 AM   #46
Hyde

引用:
http://youtube.com/watch?v=b2q6YYqV5...elated&search=
掂~聽日last就扲呢首歌黎埋單啦~最多我陪嗌~

你有冇MSN?有就PM個MSN俾我啦~
呢個版降左key架, 哈哈
舊 03-31-07, 01:46 AM   #47
下雪邊界

引用:
呢個版降左key架, 哈哈
唔係下化... (唔緊要,我地仲有人類極限最後既希望:DA!~~~ )
我add左你msn,下次你send個原key俾我聽下啦
舊 03-31-07, 01:52 AM   #48
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
唔係下化... (唔緊要,我地仲有人類極限最後既希望:DA!~~~ )
我add左你msn,下次你send個原key俾我聽下啦
咩??

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 02:24 AM   #49
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
死了都要愛無乜難道喎~
如果比起你地玩開果d真聲唱My Love My Fate...

舊 03-31-07, 09:23 AM   #50
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
引用:
ok啦當然, 團長叫到

Hyde, 麻煩你等我lei到先唱~我要聽呀~~
&我想聽北斗星的愛
oh, 我無帶錄音機..(頭痛中)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:11 AM

手機版 | APP版