Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 56 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 76 116 166  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 10:55 AM 07-03-17
我都係用吳STARTER打到五品中
然而都未成到DECK
小霸王可以點砌?

我都係打咗一朝同兩晚
如果我知間機舖開七點我應該可以打多一朝
GUSTAV 11:23 AM 07-03-17
作者: LR猫:
我都係用吳STARTER打到五品中
然而都未成到DECK
小霸王可以點砌?

我都係打咗一朝同兩晚
如果我知間機舖開七點我應該可以打多一朝
小霸王想點砌都得啦
kev00269270 12:10 PM 07-03-17
對著雙9開場堅推落黎
打唔到城都有征壓
然後就用武神守你其實好多deck都好難攪

吳國冇孫策或孫堅比人玩填色都玩死
攪到我依家都想用返若王天啟算數...(冇孫策)
GUSTAV 12:15 PM 07-03-17
作者: kev00269270:
對著雙9開場堅推落黎
打唔到城都有征壓

正路都係用槍倒城淨低D野開埋個大攻勢守 其實唔會輸太多
ikari28 12:37 PM 07-03-17
作者: iamleoluk:
同個fd打左3日,除左fd有張李典外無中過新R.....
反而一人中一張 張皇后

唔係啦 , 一日3x戰我已經極限,打唔到全日
頭2日多數都係朝早打到lunch,食完去做其他野,買野呀睇野呀咁
之後食完晚飯再打,第3日得半晝,但已經有d打夠都無點戰鬥
個fd 打左94戰,我就77
三日77戰已經超勤力

對著雙9開場堅推落黎
打唔到城都有征壓

控好D弓射死一隻先...
kev00269270 01:03 PM 07-03-17
作者: ikari28:
三日77戰已經超勤力

其實我一般都守到城(或者只被打一兩下)
只係一兩下征壓避免唔到
然後好多時全場都追唔返
2隻大槍守城,一般號令唔係咁易打得入
鳳熾魂 05:56 PM 07-03-17
同個fd打左3日,除左fd有張李典外無中過新R.....
反而一人中一張 張皇后

唔係啦 , 一日3x戰我已經極限,打唔到全日
頭2日多數都係朝早打到lunch,食完去做其他野,買野呀睇野呀咁
之後食完晚飯再打,第3日得半晝,但已經有d打夠都無點戰鬥
個fd 打左94戰,我就77
我都想咁打可惜這些機會不是我
冬雨 08:39 PM 07-03-17
對著雙9開場堅推落黎
打唔到城都有征壓

建議玩手機版GAME
有孫策印,首次10抽必有1張 5星=金貨60,可以去大機印到1張金!
kev00269270 10:51 PM 07-03-17
作者: 冬雨:
建議玩手機版GAME
有孫策印,首次10抽必有1張 5星=金貨60,可以去大機印到1張金!
抽左5次10連...就第一次保底果張
60金仲留係度睇下遲D有乜好野
6eo 10:52 PM 07-03-17
三日77戰已經超勤力
咁我淨係去打機同買野嘛
其實我一般都守到城(或者只被打一兩下)
只係一兩下征壓避免唔到
然後好多時全場都追唔返
2隻大槍守城,一般號令唔係咁易打得入
係... 若王開幕好難唔輸城/征, 我見好多人用衝軍頂開幕蜀大, 不過征個邊都係難搞...
我都覺得武神打若王係有D上風, KEEP到節奏唔使打城每一波都贏征已經夠

依家好多左慈wara針番武神

作者: 鳳熾魂:
我都想咁打可惜這些機會不是我
你請一日假搵個星期五六日去咪得

作者: 冬雨:
建議玩手機版GAME
要摶戰器, 我有運一印就中征壓孫策
6eo 11:01 PM 07-03-17

其中一場升格戰, last個場唔記得錄

升格戰

吳國呢副油色WARA幾好玩, 感覺上打大部份主流都有得打下
"
"

我r石r pt抽左113抽都係得3金 (計埋保底...)
鳳熾魂 11:15 PM 07-03-17
咁我淨係去打機同買野嘛

係... 若王開幕好難唔輸城/征, 我見好多人用衝軍頂開幕蜀大, 不過征個邊都係難搞...
我都覺得武神打若王係有D上風, KEEP到節奏唔使打城每一波都贏征已經夠

依家好多左慈wara針番武神

你請一日假搵個星期五六日去咪得

要摶戰器, 我有運一印就中征壓孫策
你估唔想咩單獨飛行禁止
郭淮想玩但發覺夾求心又好似唔係咁好,當主計又好似未夠力
6eo 11:23 PM 07-03-17
你估唔想咩單獨飛行禁止
郭淮想玩但發覺夾求心又好似唔係咁好,當主計又好似未夠力
你無鬼用呀你

夾求心打巴能士都ok掛, 不過就算我以前有打開, 依家我都覺得求心巴極難用
主計要2連先有D感覺, 1下好慢咁
鳳熾魂 11:24 PM 07-03-17
你無鬼用呀你
我知我廢邊夠大大你勁,可以獨飛
有冇咩魏R多丫
打巴能士搵隻蔡琰 之後都係程昱樂進
得1.3速梗係唔夠快
現家魏四求心馬單咋
冬雨 11:29 PM 07-03-17
遲些都派金、銀、銅貨各60!
6eo 11:54 PM 07-03-17
我知我廢邊夠大大你勁,可以獨飛
有冇咩魏R多丫
打巴能士搵隻蔡琰 之後都係程昱樂進
得1.3速梗係唔夠快
現家魏四求心馬單咋
魏R我得曹仁多
其實本身我都無咩魏R, 得後指, 卞氏, 丁夫人同徐晃(用10緣執番黎, 仲要唔係征壓)
今次中得好少R

樂進要征壓戰器好難搵
程昱我覺得今集扣血快好難用, 1武槍勁快死...
鳳熾魂 09:26 AM 07-04-17
魏R我得曹仁多
其實本身我都無咩魏R, 得後指, 卞氏, 丁夫人同徐晃(用10緣執番黎, 仲要唔係征壓)
今次中得好少R

樂進要征壓戰器好難搵
程昱我覺得今集扣血快好難用, 1武槍勁快死...
魏槍得佢同王異簡想用佢多過王異但想要隻四兵
收工去許願換郭淮先
GUSTAV 11:01 AM 07-04-17
紅色第一槍緊係文姬同程昱

想用大槍講真唔好用紅色啦

雖然曹仁個計我覺得幾勁
GUSTAV 11:05 AM 07-04-17

其中一場升格戰, last個場唔記得錄

升格戰

吳國呢副油色WARA幾好玩, 感覺上打大部份主流都有得打下
"
"

我r石r pt抽左113抽都係得3金 (計埋保底...)
你升格個對手都FD左少少 佢開波群大你應該已經GGWP

有3金仲想點 唔計保底0金
無題 01:07 PM 07-04-17
打緊3騎張角(ㆁωㆁ*)
6eo 01:08 PM 07-04-17
作者: GUSTAV:
紅色第一槍緊係文姬同程昱

想用大槍講真唔好用紅色啦

雖然曹仁個計我覺得幾勁
超勁
4粒+7+3征, 可惜都係無人用
紅色好難用到佢

作者: GUSTAV:
你升格個對手都FD左少少 佢開波群大你應該已經GGWP

有3金仲想點 唔計保底0金
群大我有條柵頂住關羽, 個個位最多換番再起者, 未必GG既, 雖然可能會輸一下征

出外靠朋友就梗, 唔係點1 take pass
雖然一打番機我應該好快跌番落去

0金你抽左幾多抽先? 我第1金係第70抽時
鳳熾魂 01:55 PM 07-04-17
超勁
4粒+7+3征, 可惜都係無人用
紅色好難用到佢

群大我有條柵頂住關羽, 個個位最多換番再起者, 未必GG既, 雖然可能會輸一下征

出外靠朋友就梗, 唔係點1 take pass
雖然一打番機我應該好快跌番落去

0金你抽左幾多抽先? 我第1金係第70抽時
所以呢副打郭淮應該用到3隻2兩隻1
ikari28 05:24 PM 07-04-17
Ver 107 新setting, 打傳一定出果個國家既卡
算吾算屈人打傳
天下統一戰D龍玉用黎係大機買item同卡
鳳熾魂 06:16 PM 07-04-17
Ver 107 新setting, 打傳一定出果個國家既卡
算吾算屈人打傳
天下統一戰D龍玉用黎係大機買item同卡
咁都幾好丫
BeanZzZz 12:44 AM 07-05-17
魏槍得佢同王異簡想用佢多過王異但想要隻四兵
收工去許願換郭淮先
MR. 包 & MR. 揼
第一 ... 16 56 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 76 116 166  ... 最後

返回主題版面