Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-15, 04:26 PM   #451
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
八爺死得好慘
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 08:27 PM   #452
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 婠婠 查看文章
八爺死得好慘
8爺應該=南神/大飛lv..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 10:28 PM   #453
gingq7

註冊日期: May 2008
大軍閥 - 全套55期都好平淡.....又唔可以話佢差, 但就係無高潮

西遊 個預告睇黎和西遊記完全無關?

此篇文章於 05-27-15 10:31 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 09:45 AM   #454
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
趙匡義今次真係大鑊 , 不過次次睇佢撻Q都好好笑 :
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 10:41 AM   #455
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一間報紙檔唔返貨,唔係旺區買本港漫都難....

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 01:24 AM   #456
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: gingq7 查看文章
大軍閥 - 全套55期都好平淡.....又唔可以話佢差, 但就係無高潮

西遊 個預告睇黎和西遊記完全無關?
睇和仔後記都覺得心酸.....叫好不叫座
後面d打戲可能都係見銷量麻麻焗加?
結果反而最初阿叔那part最好睇
個妹好似想set到好多內情但結果只係茄喱啡

舊 05-29-15, 08:55 AM   #457
T.K.
很黃很暴力

2000人大戰,三思而後行(笑)
上傳的圖像
檔案類型: jpg f2bbd7198618367aa3f0554f2b738bd4b21ce515.jpg (399.5 KB, 6 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-29-15, 11:24 AM   #458
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
新一輩同獨當一面, 冇衝突架喎~~

舊 05-29-15, 11:35 AM   #459
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
路人用埋JOJO替身都冇用, 又冇一條女
睇睇吓有種龍珠FEEL, 副異棺好似神龍咁, 只要唔死都可以無限復活...
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 12:21 PM   #460
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
路人用埋JOJO替身都冇用, 又冇一條女
睇睇吓有種龍珠FEEL, 副異棺好似神龍咁, 只要唔死都可以無限復活...
異棺直頭死咗都救得返啦~~

舊 05-29-15, 03:14 PM   #461
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
睇和仔後記都覺得心酸.....叫好不叫座
後面d打戲可能都係見銷量麻麻焗加?
結果反而最初阿叔那part最好睇
個妹好似想set到好多內情但結果只係茄喱啡
始終港漫讀者思維仍然係
厚,多字,打
和仔一直想試新野,無奈港漫市場太窄
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 11:36 PM   #462
gingq7

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
始終港漫讀者思維仍然係
厚,多字,打
和仔一直想試新野,無奈港漫市場太窄
我覺得唔打無問題(當然,市場上其他既讀者點諗我唔知啦...),
問題在大軍閥d文戲去得太慢之餘又無乜高潮,故事和人物描寫也不見得有什麼突出,
佢自立後咁多本長編(殺道,封神紀,大軍閥)都去唔番當年武神鳳凰咁正

-----

鐵將d人的實力也實在是差太遠了吧, 3個手下再加條女都完全和趙匡義無得打, 但路人一出手就輪到趙匡義完全無得打.
這情況真係好似龍珠....

-----

原來小東都知五貓無鬼用, 識得搵其他人幫手
舊 05-30-15, 09:46 AM   #463
凍檸茶
The One
青龍使用者

http://www.dm5.com/film-yelangyumali/
香港有冇團

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-15, 09:55 AM   #464
T.K.
很黃很暴力

咁我覺得殺道頭十幾期,殺道會之亂都好劇力萬鈞,係黑日出黎節奏又好慢

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-30-15, 11:58 AM   #465
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
咁我覺得殺道頭十幾期,殺道會之亂都好劇力萬鈞,係黑日出黎節奏又好慢
特別係後期凱撒打黎打去都唔死, 拖足40期...
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 11:31 PM   #466
婠婠

註冊日期: Mar 2005
四大拳王出埋

牛佬呢排又搞會員俱樂部
又上網台開節目

再加上呢獲2000人戰,全書生還而好揪果班差唔多到齊
睇怕都係盡力一煲

煲唔起就等摺書果種
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 02:40 AM   #467
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: T.K. 查看文章
和仔每本書開頭都好吸引的, 但一路寫落去便沒有什麼高潮矣

舊 06-02-15, 04:52 AM   #468
gingq7

講開高潮, 鐵將在打完 兩祖對李建成 果場之後都頹頹地...
果輪好似就黎結局咁,但唔知點解呢排又慢晒

都唔知係唔係本機械人搞唔掂,要到鐵將焗拖(再開多本Dark comic過渡)
舊 06-02-15, 07:29 PM   #469
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 婠婠 查看文章
四大拳王出埋

牛佬呢排又搞會員俱樂部
又上網台開節目

再加上呢獲2000人戰,全書生還而好揪果班差唔多到齊
睇怕都係盡力一煲

煲唔起就等摺書果種
本來我諗住大梵唔會落場~
E+四大又出番黎~擺明要大梵收巨哥檔~
大梵落得場佐維睇怕都打硬~
多四件垃圾~但打多兩件硬野~東英今鋪中伏~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 09:04 PM   #470
gingq7

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
本來我諗住大梵唔會落場~
E+四大又出番黎~擺明要大梵收巨哥檔~
大梵落得場佐維睇怕都打硬~
多四件垃圾~但打多兩件硬野~東英今鋪中伏~
其實咁計的話, 三聯都無乜著數,
用三千萬請李成克, 雖然算係平, 但就會令宮本一一定會出戰
舊 06-02-15, 09:18 PM   #471
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實咁計的話, 三聯都無乜著數,
用三千萬請李成克, 雖然算係平, 但就會令宮本一一定會出戰
宮本一連傷左既克哥都打唔贏~多一件垃圾等人掃JE.....
毒蛇果邊係睇果個號稱同地中海同級既金先生ga喇~XD
不過3聯果邊真係削D既~克哥外無勁人~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 09:24 PM   #472
T.K.
很黃很暴力

呢場野真係笑話
佐敦唔知宮本一咩料,但客觀上就贏過阿克,計算上比阿克應該係同級甚至更強
而為尊嚴兼利益,咁搞一搞點知會唔會派更多七子同長牙黎?
仲要唔見三千萬

唯一解決到,只有三聯無明星既情況

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-03-15, 01:21 AM   #473
gingq7

其實我想知點分輸贏? 和火石洲一樣要砍到其中一邊全部死晒?
但今次差唔多全本書打得既人都會落場, 其中一邊死晒, 另一邊起碼要死一半, 粗略估計起碼要死成本書入面打得既4份3人
舊 06-03-15, 09:05 AM   #474
yeah yeah

計名氣..今次仲勁過火石洲個次...

隻老虎仔想同巨哥打...真係笑死人...
大梵都打唔到傷左既巨哥...
你隻傻虎會打到佢?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 09:19 AM   #475
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
斷估係中央突然插手打到一半停架啦,
d臨時拉埋檯既點會o係呢d 無厘頭打鬥搏命去送死

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 03:37 AM

手機版 | APP版