Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 12-08-06, 10:00 PM   #26
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 寇維克斯 查看文章
美國的桑迪·艾倫高0.88米,比現今世界第一巨人、22歲河南青年王峰軍高0.74米]

寫果個人係咪腦殘架...
破折號都唔識睇,我覺得你問題仲大
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-06, 10:46 PM   #27
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
破折號都唔識睇,我覺得你問題仲大
我俾5分鐘你睇多次篇文...

打完機出黎edit 返, 好似多過5 分鐘好多XD

佢果句話一句有兩個邏輯上o既錯誤
1.
桑迪高2.31m
王峰軍高2.45m

佢話歷史上最高係桑迪, 但係王生高過桑迪.
2.
如果文中一人確實存在, 咁最高果個應該係文中果個而唔係桑迪, 佢應該話佢比歷史上第二高果個人高0.88m(假設王峰的資料係錯o既)

從此我地可以得出一個結論, 就係寫呢篇文果個人連歷史上最高果個人係邊個都未搞清楚, 有好大機會呢篇文係廢up o既

我認我係quote漏左個字, 但係估唔到quote 漏左個字會引導到你都錯埋, 真係唔好意思喇.

28 Paladin

此篇文章於 12-09-06 04:05 AM 被 寇維克斯 編輯。
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-06, 05:59 PM   #28
黑咪 破壞大王
God of Gamer
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

成年幾之前的料....
2005-3-7大公網訊←按link開網頁

.......

ps:在未發現王峰軍之前偉大的帝國主意國老美已經自吹自雷話桑迪係"世界最高的人",
到爆了王峰軍先係最高之後,我們史上最偉大的共產主意大國中國就不用"世界最高的人"來稱呼王峰軍,而改用"世界第一巨人"來串美國

........

稱號來姐....
唔好咁固執....

此篇文章於 12-09-06 06:52 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM

現在的時間是 03:38 AM

手機版 | APP版