Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-15, 10:25 PM   #4601
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
cost而家88 我覺得就算升到100rank都唔會夠用
我88cost都講緊擺係擺4個有戰力既人已經用晒

封頂就係咁
無更多五星ev禮裝,所以入大姐升絆
你有張咁上下既四星,係夠放全部五星ev禮裝

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:26 PM   #4602
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
加蛋先要換,現時貴重性重高過金棋
大大你個堆卡爆哂咁滯就話者.....除左J德我其他全部都卡靈基個堆野
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:26 PM   #4603
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
副acc打女神級, 有戰力既得黑吾王+亞提拉
抱住隻貞德(+100%團子)大腿,
一如所料變成貞德 1v1 女神, 磨了15分鍾+令呪, 無用石就過左
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:29 PM   #4604
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
初級跌劍波子既機率真係高到好誇張
差唔多場場都一粒

舊 09-26-15, 10:32 PM   #4605
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: rfdingo 查看文章
大大你個堆卡爆哂咁滯就話者.....除左J德我其他全部都卡靈基個堆野
得j德更加要換攻
升一大堆將來會換既,不如全力投資一隻王牌
講卡,我仲地獄吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-26-15 10:36 PM 被 T.K. 編輯。
舊 09-26-15, 10:35 PM   #4606
gingq7

加蛋 100團
金棋 40團

換加蛋唔著數喎
40AP可打9張銀肥, 3.33次 = 133AP肯定有一隻蛋
而金棋, 40AP打一次上級棋關, 133AP(3-4次)可以穩定出倒2.5隻金棋才奇
舊 09-26-15, 10:36 PM   #4607
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
你仲要計埋肥關會-半ap
棋關唔會

舊 09-26-15, 10:42 PM   #4608
T.K.
很黃很暴力

打40ap棋出幾粒金、銀未又係咁,中唔中你要果粒0姐
今次果三種,ass、rider職有邊隻做到主力?
想吸友情pt,唔好去到版尾先搵到你吧?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-26-15, 10:43 PM   #4609
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
加值而家除左友抽而家就無得拎...
你棋仲可以等佢救濟半減
肥真係多餘先最後換....
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:45 PM   #4610
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
家下5ap可以換一粒金棋
平日5ap可以拎到咩先?
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:45 PM   #4611
T.K.
很黃很暴力

加值拎肥換磚

講呢d,而家講換野優先道,有課目標係打晒,無課有限就要睇清楚換啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-26-15, 10:46 PM   #4612
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
得j德更加要換攻
講卡,我仲地獄吧
呢張圖好犯規....

舊 09-26-15, 10:48 PM   #4613
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
得j德更加要換攻
講卡,我仲地獄吧
點解你要貼出黎傷害大家眼睛
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 10:50 PM   #4614
T.K.
很黃很暴力

我貼無課果幾個,你都唔會高興a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-26-15, 10:53 PM   #4615
psidef

註冊日期: Apr 2007
突唔爆禮裝嘅喎況下我都會換棋先, 我唔會爆石刷棋嚟講, 齊料升人緊要啲, 加值始終平時有其他方法換.

舊 09-26-15, 10:54 PM   #4616
小嘉
The One

講真如果5AP就爆石啦
百幾AP打到你手斷都得啦
我都寧願爆石換晒D野好過
點計都一定抵過你爆石打曜日
舊 09-26-15, 11:41 PM   #4617
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
之前係咪講過會開放選擇邊個靈基黎戰鬥?
係邊度set定係未出
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-15, 12:15 AM   #4618
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: gingq7 查看文章
加蛋 100團
金棋 40團

換加蛋唔著數喎
40AP可打9張銀肥, 3.33次 = 133AP肯定有一隻蛋
而金棋, 40AP打一次上級棋關, 133AP(3-4次)可以穩定出倒2.5隻金棋才奇
加蛋應該用5AP團子關黎比較... 打6場大約有100團子, 姐係30AP一隻加蛋, 算OK嫁
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-15, 12:33 AM   #4619
T.K.
很黃很暴力

唔計另兩張禮裝,欠三千五畢業

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-27-15, 04:42 AM   #4620
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
沒信心 有時間可以刷夠數 換晒野
應該會換 棋 > 蛋 > 禮裝 (唔計500果張),
除非打多張禮裝 就會禮裝 > 棋 > 蛋
---------------------
不過加蛋 係幾抵換, HP ATK 加滿要1200件方塊,
上級都唔係次次全銀手, 仲有幾隻低級
沒AP半減, 真係唔知要儲幾耐.

此篇文章於 09-27-15 08:50 PM 被 蒼穹的天空 編輯。 原因: 原來沒Custer棋換
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-15, 08:39 AM   #4621
小嘉
The One

曜日邊可能次次全銀肥

4銀5銅成日有

你場場肯定9肥就你嬴

同埋,你確定你會賣金肥?

都係果句

打到最後差幾多就爆石打埋佢最賺

此篇文章於 09-27-15 08:47 AM 被 小嘉 編輯。
舊 09-27-15, 09:48 AM   #4622
gingq7

咁今次活動爆石就一定抵過爆石打 棋/肥 曜日架啦
5AP亦都係一擇

剩下的問題就只是打到手抽筋....
舊 09-27-15, 09:50 AM   #4623
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
肯定今次用團子換的棋和經驗卡,就算你課金都未必可以很快拿到這個量

剛才試了ap 20 和ap 30 都是出30 多粒,除非是打得悶才偶然打打,還真是打ap 5 好

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-15, 10:25 AM   #4624
T.K.
很黃很暴力

今次易過上次啦
一石未計中途回氣打到25場,場場拎最低數23,都575分

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-27-15, 10:31 AM   #4625
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
唔知好彩定點
中d龍牙ok好出
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版