Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
pet3 01:49 PM 11-07-13
現階段只可以家中近端控制 ?

說好的遠端呢 ?
pstv 拿去朋友家玩家中的ps4/ psv 在街直接玩ps4 (雖然講明只能玩非實時性類遊戲,例如RPG)
taikin0901 01:52 PM 11-07-13
作者: pet3:

說好的遠端呢 ?
pstv 拿去朋友家玩家中的ps4/ psv 在街直接玩ps4 (雖然講明只能玩非實時性類遊戲,例如RPG)
好似其實都得,不過唔建議之嘛,因為保證唔到連線穩定
Kain 01:53 PM 11-07-13

說好的遠端呢 ?
我估都係要你買雙版本,然後SAVE傳去PSN PLUS共通
pet3 01:56 PM 11-07-13
作者: taikin0901:

好似其實都得,不過唔建議之嘛,因為保證唔到連線穩定
PSV 用LTE (iphone 放wifi)
ps4 在家中插線
這樣
上傳下載 都有最保守都15mb吧
應該足夠的

更別說日本和泡狗

作者: Kain:
我估都係要你買雙版本,然後SAVE傳去PSN PLUS共通
我是因為想要這功能先打算提早購買PS4.......
taikin0901 02:00 PM 11-07-13
ps4 在家中插線
這樣
應該足夠的

更別說日本和泡狗

我都諗住用psvita tv去fd屋企玩
qwe 02:03 PM 11-07-13
ps4 在家中插線
這樣
應該足夠的

更別說日本和泡狗

問題是而家雙版本係要俾2隻Game$...
同當初$ony 1隻Game$可以玩晒PS3+PSV差好多
退一步黎講,加多$100其實可以考慮,2隻Game錢真係唔值,特別暗榮同笨大D貴Game...
Kain 02:19 PM 11-07-13

說好的遠端呢 ?
我當初係以為WiiU係咁添,點知只係一個有MON既手掣
pet3 02:25 PM 11-07-13
作者: Kain:
我當初係以為WiiU係咁添,點知只係一個有MON既手掣
不同啦
wiiu 一開始就講明唔得

ps4 一開始就講這是ok的

------------------------------
psv tv
行貨
1月16
798元
普通人一個 02:31 PM 11-07-13
唔知個新聞發表會講成點,好心急
pet3 02:35 PM 11-07-13
>3380

399 x7.8

都未3111
不公平啦

你是想這樣說 ?
lauyan 02:36 PM 11-07-13
17/12 發售
$3380

聽日接受預訂
普通人一個 02:37 PM 11-07-13
作者: lauyan:
17/12 發售
$3380

聽日接受預訂
聽日???

係網上訂要去門市,有無講幾點???
lauyan 03:02 PM 11-07-13
作者: 普通人一個:
聽日???

無講幾點
上網同門市都可
tallken 03:42 PM 11-07-13
聽日???

http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390
pet3 02:37 PM 11-07-13
作者: lauyan:
17/12 發售
$3380

聽日接受預訂
大約幾點

普通人一個 02:38 PM 11-07-13
大約幾點

一定要有訂IPHONE既心理準備先得
Alpha 02:38 PM 11-07-13
見到有陳豪,蒙嘉慧
pet3 02:43 PM 11-07-13
唔計某個傻既

大家都好像好滿意

項生倍感安慰

又要玩F5
好累啦
又無得好似IPHONE 咁入定帳戶
nami_tamaki999 02:46 PM 11-07-13
唔計某個傻既

大家都好像好滿意

項生倍感安慰

又要玩F5
好累啦
又無得好似IPHONE 咁入定帳戶
我尋晚都計咗$33xx 淨機喇,佢都唔滿意無計架喎
仲要話人非理性買機
草薙さん 02:43 PM 11-07-13
iPhone 好易訂...
佢又唔會玩到SMS+驗證
普通人一個 02:45 PM 11-07-13
作者: 草薙さん:
ireserve喎,唔係AOS,AOS太小兒科了
pet3 02:48 PM 11-07-13
作者: 草薙さん:
0口0 < 咬 你哦

我只想玩
Knack奇勝小精靈

如果無得純單機+一遊戲咁買

我只好 鏡頭組合+Knack 啦

不食人間煙火的聖人再現
URA 02:38 PM 11-07-13
sony online store個server.....

from PCM facebook

tylau 02:36 PM 11-07-13
GOOD呀 12月17!!!

18,19都全日要陪太太去玩. :P
シェンムー 02:38 PM 11-07-13
真係3380 , 哈
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面