Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-21-12, 11:10 PM   #51
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE

5日2000view達成! 感謝大家關心
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 07:54 PM   #52
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: K.LIFE 查看文章

5日2000view達成! 感謝大家關心
我終於明白你的霸氣何在了.......

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 09:07 PM   #53
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: KIM 查看文章
我終於明白你的霸氣何在了.......
自我感覺良好也是霸氣重要一環
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 09:49 PM   #54
K.LIFE

從人生發放姿彩~

舊 12-23-12, 01:53 PM   #55
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
[路過] 木村真係超靚仔 XD [/路過]

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-12, 12:48 AM   #56
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
我都想知點先叫有霸氣...講來講去都好似冇乜實在的感覺

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-12, 01:48 AM   #57
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
我都想知點先叫有霸氣...講來講去都好似冇乜實在的感覺
其實先要定義左什麼是中年先?
年齡?(4x-5
財富?(2-3M)
資產?(物業/汽車)
地位?
經歷?
外觀/健康?
思想/視野?

或者更要問, 為什麼要有霸氣呢?

舊 12-25-12, 07:59 AM   #58
K.LIFE

Topic補充...

霸氣(吸引異性注意力的無形氣牆)
舊 12-25-12, 11:15 AM   #59
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
成龍咁咪霸氣囉

舊 12-25-12, 02:46 PM   #60
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
見到這主題

我成日想答偉哥....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-12, 10:55 PM   #61
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
成龍咁咪霸氣囉
敢問一條淫虫何來霸氣?

舊 12-26-12, 12:51 AM   #62
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: クラウド 查看文章
敢問一條淫虫何來霸氣?
食女無數,仲要中出即飛人,都可以話只係犯左天下男人都會錯既野

舊 12-26-12, 05:47 AM   #63
K.LIFE

引用:
作者: クラウド 查看文章
敢問一條淫虫何來霸氣?
引用:
食女無數,仲要中出即飛人,都可以話只係犯左天下男人都會錯既野
霸王=/=霸氣, 只係淫威...
舊 12-26-12, 09:24 PM   #64
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
呢啲係衰格喎....

舊 12-27-12, 05:13 PM   #65
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
你死之前可以咁樣o既咪充滿霸氣囉

舊 12-28-12, 08:09 AM   #66
K.LIFE

橫練地獄身
舊 12-29-12, 02:13 AM   #67
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: Thaws 查看文章
你死之前可以咁樣o既咪充滿霸氣囉

a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 03:35 AM   #68
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
可能因為無霸氣,我睇佐三頁都唔係好明個霸氣係乜..............

舊 12-30-12, 08:17 AM   #69
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Asurada 查看文章
可能因為無霸氣,我睇佐三頁都唔係好明個霸氣係乜..............
why so serious
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 08:42 PM   #70
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
這裡充滿毒氣..

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 12:05 AM   #71
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: K.LIFE 查看文章
Topic補充...

霸氣(吸引異性注意力的無形氣牆)
只講外在既話,我覺得:

1.大隻,樣貌成熟
2.唔會成日嬉皮笑臉
3.錢
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 09:19 PM   #72
K.LIFE

引用:
作者: ta423 查看文章
只講外在既話,我覺得:

1.大隻,樣貌成熟
2.唔會成日嬉皮笑臉
3.錢
錢處理得唔好易變銅嗅, 有正確價值觀都好重要...
舊 01-01-13, 09:39 AM   #73
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: ta423 查看文章
只講外在既話,我覺得:

1.大隻,樣貌成熟
2.唔會成日嬉皮笑臉
3.錢
1. 成日食M 記, 打機, 玩老虎....
2. 成日攪死GAG~~~
3. 唔好提.....

以上是我, 霸氣與我無緣......

舊 01-07-13, 11:38 AM   #74
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KIM 查看文章
1. 成日食M 記, 打機, 玩老虎....
2. 成日攪死GAG~~~
3. 唔好提.....

以上是我, 霸氣與我無緣......
金爺我同你咪又係差唔多...
不過你有$$好多啦, 又打得

所以我係超冇霸氣

舊 01-07-13, 11:57 AM   #75
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Strider 查看文章
金爺我同你咪又係差唔多...
不過你有$$好多啦, 又打得

所以我係超冇霸氣
GAF最有$果班人X當然在玻璃館啦!
而且我有兩名負資產.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:40 PM

手機版 | APP版