Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-24-14, 10:06 AM   #501
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
Tocant Can:
唔好將東北簡化為村民抗爭或者倒梁行動,東北係香港邊界,不容侵犯!
https://www.facebook.com/photo.php?f...2672759&type=1

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 10:17 AM   #502
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
做突手做到佢咁舒服....

http://thehousenews.com/politics/%E6.../#.U6jfbUFus0M
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 10:29 AM   #503
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我就唔信係私人放假啦
我覺得係比人召上去照肺

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 11:17 AM   #504
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我就唔信係私人放假啦
我覺得係比人召上去照肺
比私煙爆左咁大內幕仲唔即刻比人照肺
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-14, 05:36 PM   #505
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
上面官指教689如何讓子女在英求學

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 01:32 PM   #506
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
可能大家想多左
佢只係打好呢份工, 打工仔心態都係想拎盡公司服利姐
佢無寫病假算係咁LA

舊 06-25-14, 04:40 PM   #507
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:
梁振英次女疑割腕自殘
特首辦:不作評論
http://www2.hkej.com/instantnews/cur...A9%95%E8%AB%96
特首梁振英次女梁齊昕今早在社交網站Facebook上載兩張相信在浴室拍攝、手部淌血的照片,
其中一張照片中,左手手腕有兩道傷痕,梁齊昕問:「Will I bleed to death」(我會流血至死嗎?)
另一張則是右手染滿鮮血圖片,梁齊昕更寫下「I love blood」(我喜歡血),疑是曾割腕自殘。

照片本設定是梁齊昕朋友才可看見,但其後轉為公開,有網民留言質疑她「內心空虛引人注意」,
或提醒她是梁振英女兒「你自己身為狼女都唔檢點自己嘅行為……你老豆真係生錯咗你」,
梁齊昕其後已經將兩張照片刪除。

對於梁齊昕是否患抑鬱、梁振英是否知悉情況、梁振英是次突然休假
以及5月底離港是否因飛往英國處理梁齊昕事件,特首辦回覆查詢時表示「不作評論」。
有其賤狼必有其賤種

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 05:50 PM   #508
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
美國特務
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-14, 01:12 AM   #509
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
http://www2.hkej.com/instantnews/cur...ref_map=%5B%5D

【獨家】梁齊昕:公園合照是梁振英的「公關伎倆」
被del了的話請出聲
已留底

希望不用說信報RIP

舊 06-28-14, 01:22 AM   #510
Rv250

註冊日期: Aug 2002
份報紙未必有事嘅, 可能總編辭職或者其他原因唔做得
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-14, 01:23 AM   #511
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我覺得連呢一步都係棋黎喎
我硬係覺得實際上隻狼唔係英國

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-28-14, 01:26 AM   #512
kcf1201
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我覺得連呢一步都係棋黎喎
我硬係覺得實際上隻狼唔係英國
番左去蝗國面聖啦
順手話自己成功叫馬仔過到東北撥款啊
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 08:41 PM   #513
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
【齊昕割手】梁唐青儀回應女兒割手事件足本 (短片)
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40704/52659947

真係一副八婆相, 面目猙獰到呢

舊 07-04-14, 09:07 PM   #514
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40704/52659947

雖無犯錯,但面目可憎。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 09:58 PM   #515
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005

用 Google image search 哩張相,搵唔到我想要既野,Google 你仲要努力!

舊 07-04-14, 10:03 PM   #516
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 神秘過客 查看文章

我真心同情佢個女!有咁嘅父、母,真係比死更難受!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 11:50 PM   #517
Penny仔

PSN  IDair_penny2002
一睇就知又照稿讀啦
...讀又讀得衰過人,lag晒機

"事先冇同梁特首作出任何諮詢"
家事黎姐, 唔駛咁官腔既

果然係笨拙的公關技倆....佢個女又講得幾中喎
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 12:19 AM   #518
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
其實佢鬧到「涼薄」左右就停,見好就收啦
後面用語、表情都OVER晒,露晒底
一睇就知佢平時為人好人有限
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 02:12 AM   #519
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

唐青儀護女大過天 凛然不聽「CY」來電
http://www.post852.com/%E6%96%B0%E8%...E%86%E9%9B%BB/

可能兩公婆真係無夾過, 佢地本身都唔岩亞

舊 07-05-14, 12:45 PM   #520
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
睇過篇野,真係睇唔到有幾冷血
cy 真係連做一個男人都唔掂,女教唔好,老婆睇唔住

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 12:48 PM   #521
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

一個咁剛愎自用既人
點可能會受老婆、女、下屬、市民敬愛

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-05-14, 01:28 PM   #522
風音
The One

Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
到底佢講老師果個pose有無咩含意?

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 08:06 PM   #523
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 風音 查看文章
到底佢講老師果個pose有無咩含意?
"老師"
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 09:22 PM   #524
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

689同佢老婆根本係到點火頭
等暴動出坦克,丫爺完成回收任務

舊 07-05-14, 10:09 PM   #525
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

但願如此
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
梁振英:雙非子女不應有香港人身份 明年私院雙非孕婦名額應為零 cnw1126 ~清談館~ 88 06-21-13 04:18 PM
[飲食新聞] "出前一丁"每包售$4.40...痴線! Busconcamp 飲食版 48 07-27-08 07:31 PM
痴線~ Sgodkyo ~清談館~ 11 02-23-05 01:15 PM
嘩~~~痴線架,賣成咁都得 kenpeter 電視遊戲討論版 115 11-16-04 11:23 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 01:46 PM

手機版 | APP版