Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-29-06, 11:13 PM   #51
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
現在原有的上載空間爆了流量... OTL
一個月得5GB, 真係有夠頹....

其實我想問一問, 想回收Domain Name有什麼手續? (即是轉會)

Rice

舊 07-29-06, 11:47 PM   #52
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
下星期二或者會去多日~
b
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 11:51 PM   #53
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN
終於記得試支鏡有無走焦...
結果係..我仍然無法到尖咀一遊-__-"
我都未試
包括就黎一歲生日既小小白...

舊 07-30-06, 12:09 AM   #54
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
Um... 有些事情, 一失足成千古恨... 咪亂試...........................
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 12:14 AM   #55
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: KKH
Um... 有些事情, 一失足成千古恨... 咪亂試...........................
Um... 亦有說唔賭唔知時運高, 唔滾唔知身體好

Rice

舊 07-30-06, 12:29 AM   #56
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
呀...你玩藥...藥玩你...就是突然想起這句政府宣傳片

個支膠棒...我不懂用...又無說明書...又不知其意...加上人窮大鄉里...更加唔塞用...

舊 07-30-06, 12:29 AM   #57
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

遠離我這種瘟神也是藥杯保養要訣~
/\
舊 07-30-06, 12:31 AM   #58
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
呀...你玩藥...藥玩你...就是突然想起這句政府宣傳片

個支膠棒...我不懂用...又無說明書...又不知其意...加上人窮大鄉里...更加唔塞用...
支膠棒....
我都想問下有冇兄弟可以借份中國語版說明書來望兩眼~
舊 07-30-06, 01:00 AM   #59
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 奸詐餅
支膠棒....
我都想問下有冇兄弟可以借份中國語版說明書來望兩眼~
想問下係咩膠捧???

p.s. 米王兄, 已過數! check下~~各位兄弟原諒我既行為啦

舊 07-30-06, 01:12 AM   #60
KTN
~♡

你都有一支

罰金!!
請全體人食飯...

引用:
作者: Strider
想問下係咩膠捧???

p.s. 米王兄, 已過數! check下~~各位兄弟原諒我既行為啦

舊 07-30-06, 01:21 AM   #61
Strider
初段

引用:
你都有一支

罰金!!
請全體人食飯...
我都有一支????

舊 07-30-06, 01:26 AM   #62
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
罰金!!
請全體人食飯...
咱們有冇飯開就睇S哥哥了~

引用:
作者: Strider
我都有一支????
下次食完飯話你知~
舊 07-30-06, 11:18 PM   #63
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
今日去左漫畫節..擠得水洩不通...想影張靚相都難

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 12:14 AM   #64
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 松本秀人
今日去左漫畫節..擠得水洩不通...想影張靚相都難
今日都係好多人, 但要拍一張相也不是不行

Rice

舊 07-31-06, 12:46 AM   #65
KTN
~♡

今天去了...不過我連部機都無拿出來...
看完就走...影不下手...
這個叫動漫展的話...我寧願見早幾年的模式...

舊 07-31-06, 01:30 AM   #66
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
今天去了...不過我連部機都無拿出來...
看完就走...影不下手...
這個叫動漫展的話...我寧願見早幾年的模式...
我尋日連飛都冇買直接落下面影就算了~
$25都慳返~
b
舊 07-31-06, 10:20 AM   #67
KTN
~♡

下面?
COSPLAY..今次望一望..
近年水準比早年好了感覺上...
不過我好像還是不太感興...
可能始終不太適合我..又要迫位又要攝位

真係..用$25->$2.2來回坐船仔坐到嘔好過 XDD

舊 07-31-06, 11:16 AM   #68
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: riceking
今日都係好多人, 但要拍一張相也不是不行

[img][/img]

Rice
Apple Hung
我上年今年都投佢
我尋日都見到米王

唉...尋日我眼鏡爆左,千幾度近視之下乜都影唔到

此篇文章於 07-31-06 11:19 AM 被 AshleyYan 編輯。
AshleyYan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 12:17 PM   #69
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: AshleyYan
Apple Hung
我上年今年都投佢
我尋日都見到米王

唉...尋日我眼鏡爆左,千幾度近視之下乜都影唔到
我都係意外地看到及影到....

昨日五點幾啲光靚絕, 唔影真係浪費....做乜不叫我

乜事攪到跌眼睛呀

Rice

舊 07-31-06, 02:55 PM   #70
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
我都係意外地看到及影到....

昨日五點幾啲光靚絕, 唔影真係浪費....做乜不叫我

乜事攪到跌眼睛呀

Rice
尋日同你一齊入場,到cosplay開始時又見到你
(我企最前最中間個位)

唉...眼鏡都逼爆埋.......幾慘

舊 07-31-06, 04:37 PM   #71
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

人多擠迫時要小心耶~
特別係拎住大大桶玻璃時~
舊 07-31-06, 05:39 PM   #72
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 奸詐餅
人多擠迫時要小心耶~
特別係拎住大大桶玻璃時~
保護到大炮,但保護唔到眼鏡
我已經早一個鐘霸靚位....點知都比人整到......

舊 07-31-06, 07:11 PM   #73
riceking
一人前のダメ人間

頭先找Canon香港悔氣, 四仔大佬問題勝負已分. (但我仍未接受條件)
不過我覺得是雙輸. 他們輸了信譽, 我輸了對Canon的信心

Rice

舊 07-31-06, 07:22 PM   #74
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: AshleyYan
尋日同你一齊入場,到cosplay開始時又見到你
(我企最前最中間個位)

唉...眼鏡都逼爆埋.......幾慘
我完全察覺不到你

我在現場等了個多小時耶

買返副眼鏡未?

Rice

舊 07-31-06, 07:34 PM   #75
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
頭先找Canon香港悔氣, 四仔大佬問題勝負已分. (但我仍未接受條件)
不過我覺得是雙輸. 他們輸了信譽, 我輸了對Canon的信心

Rice
他們輸了信譽 <------Canon的損失
我輸了對Canon的信心<------也是Canon的損失
何來雙輸呢?

Canon提出什麼"條件"呢?
換新鏡?
回水?
定係....?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GEAR]泥坑新DSLR:【D80】< 頭post 25-9-06更新詳細review> z_plus 照相館 56 09-25-06 08:02 PM
[GEAR] Sony Alpha DSLR-A100 KKH 照相館 72 08-01-06 06:22 PM
直接玩DSLR機定買部Canon Power Shot Pro1玩? majicman 照相館 21 03-18-04 05:54 PM
KONICA MINOLTA DSLR Dynax 7D cancerman 照相館 9 02-13-04 06:03 PM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版