Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
影音館>顯示討論專區 (02)
ZERO NEKO 03:37 PM 12-04-08
作者: Strider:
最近買左部sony 26"既S400擺房, 估唔到個掛牆架要成1.3K!!
最後搵左其他師傅做, 幾舊水搞掂...
原來而家D掛牆架咁矜貴...
老鴨買好平乍
Strider 05:30 PM 12-04-08
作者: ZERO NEKO:
老鴨買好平乍
真係四圍都見到零貓老兄

我唔得閒去睇, 唯有叫個師父上黎幫我搞埋喇
最後仲幫我裝多塊層板不另收費

shield 06:06 PM 12-04-08
最近買左部sony 26"既S400擺房, 估唔到個掛牆架要成1.3K!!
最後搵左其他師傅做, 幾舊水搞掂...
原來而家D掛牆架咁矜貴...
我最近睇中呢部,部機如何?
你買幾多錢?
Strider 06:10 PM 12-04-08
作者: shield:
我最近睇中呢部,部機如何?
你買幾多錢?
4.6k @ 瘋澤
暫時冇咩投訴, 模擬1080p既效果都幾滿意, (我用黎駁機頂盒的)

shield 06:14 PM 12-04-08
4.6k @ 瘋澤
暫時冇咩投訴, 模擬1080p既效果都幾滿意, (我用黎駁機頂盒的)
打機如何呢?
因為我淨係用泥打360同wii
KTN 06:17 PM 12-04-08
唉,我的醫生煲...唉...算啦...心淡啦...都係要學KK一樣,看化些才行...
Jonney 06:29 PM 12-04-08
作者: KTN:
唉,我的醫生煲...唉...算啦...心淡啦...都係要學KK一樣,看化些才行...
http://www.gaforum.org/showpost.php?...89&postcount=1
一河之隔
http://www.gaforum.org/showpost.php?...81&postcount=1

ほっほっほっほっ~~
負けるな!ドクターケイ(毒k)
地球の平和を守るんだ!
Strider 09:31 AM 12-05-08
作者: KTN:
K君, 唔好心淡, 妟D補返俾你!
HON HON 09:44 AM 01-13-09
各位, 有無32" hd ready 既LCD TV推介呢!? 最好有平有貴可以選擇, 謝謝....
mikemike 07:33 PM 01-18-09
TH-42PY800H
除剩一部$12780
REDCHASER 05:43 PM 01-29-09
作者: monster8:
比D意見
想買PANASONIC TX-37LZ800H OR SONY 40" S400
大家覺得邊隻好D?
就咁睇就好似LZ800H好D
係唔係??
另外知唔知保養幾耐?
LZ800 now in BXXXXWAY, FORXXXX all 14800, B - Bluray player as gift, F - looks same but not sure.
7ming_格鬥苦手 10:58 PM 02-14-09
呢期都係呢區出沒tim....

前排新年,屋企人買左部飛利浦8000系(42PFL8803D/30)返黎
到貨後裝完,但一睇br同打機既時候就發現有問題......
當睇br,有時候移動中既人物有"分身"跡象....
當打機(ps3+hdmi),角色移動時有團氣包圍住佢......
究竟係咩問題呢?小弟屋企第一部LCD TV...^^"
謝大家指教
chunmanx 12:29 AM 02-16-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
呢期都係呢區出沒tim....

前排新年,屋企人買左部飛利浦8000系(42PFL8803D/30)返黎
到貨後裝完,但一睇br同打機既時候就發現有問題......
當睇br,有時候移動中既人物有"分身"跡象....
當打機(ps3+hdmi),角色移動時有團氣包圍住佢......
究竟係咩問題呢?小弟屋企第一部LCD TV...^^"
謝大家指教
團氣是否好窄的?
我部電視機都是這樣
我打返去sony問
佢地話lcd電視是這樣的
7ming_格鬥苦手 10:13 PM 02-16-09
作者: chunmanx:
團氣是否好窄的?
我部電視機都是這樣
我打返去sony問
佢地話lcd電視是這樣的
係a~好唔順眼~
但睇demo機又唔係咁ga wo
DevilElvis 02:00 AM 02-17-09
牛龜三色線位開好壞壞地,想問下有冇機會整番好(換件?)

如果唔係就要買LCDTV.....想問下有邊部35-37係最好o架(接近電漿啦 )??價錢over10K都得
chunmanx 09:35 PM 02-17-09
係a~好唔順眼~
但睇demo機又唔係咁ga wo
遠睇應該唔覺架喎!
我係好近地仔細看先見到
高清的畫面會好一點
低清的就再差d
作者: DevilElvis:
牛龜三色線位開好壞壞地,想問下有冇機會整番好(換件?)

如果唔係就要買LCDTV.....想問下有邊部35-37係最好o架(接近電漿啦 )??價錢over10K都得
42" philips的9803
$32000

46" sony x4500a
好似要去到$40000
40"無dynamic led
唔抵買

37"或以下尺寸較難有接近電漿的lcd
DevilElvis 01:31 AM 02-18-09
作者: chunmanx:
42" philips的9803
$32000

46" sony x4500a
好似要去到$40000
40"無dynamic led
唔抵買

37"或以下尺寸較難有接近電漿的lcd
先謝,如果我可以擺到40"以上一定買電漿啦

(可惜我部TV需要向左轉(放於轉盤上),所以不能太大 )
chunmanx 10:48 PM 02-18-09
作者: DevilElvis:
先謝,如果我可以擺到40"以上一定買電漿啦

(可惜我部TV需要向左轉(放於轉盤上),所以不能太大 )
我自己冇實質研究
但自己望落sony 32"的w400a係挺靚下
好似仲好過40"的x300a
但佢對於你來講又細了點
robertocarlos 09:11 PM 02-20-09
請問各位~
小弟想買部mon擺係房
最大只可以放到26吋

想請問tv (sony)個d既26吋會靚d?
定係philip既23吋電腦mon會靚d?
我用黎打機....
REDCHASER 11:11 AM 02-21-09
若要生活好, 不用x利浦...
7ming_格鬥苦手 11:20 AM 02-21-09
作者: REDCHASER:
若要生活好, 不用x利浦...
聽就成日聽
但又何解呢
DevilElvis 03:42 AM 02-22-09
聽就成日聽
但又何解呢
齋聽過QC唔掂,其他唔清楚
REDCHASER 02:11 PM 02-23-09
聽就成日聽
但又何解呢

My friend needed to run 3-4 times to maintaince centre to fix his DVD-player problems (HDMI port) and always unable to find what the problem was by their staff. Finally fixed but wasting a lot of time.
保保羅 01:17 AM 03-09-09
前排都有人去信d周刊到話飛記d CS唔太掂
斯羅 02:14 PM 03-14-09
37" lcd tv呢排有咩好選擇??
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面