Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-18, 10:06 PM   #12151
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩夠石爬第4次山爭D跌死,最尾得隻黑騎 @@ 齊晒4隻都係唔中多隻新古

主線已經衝晒咁濟去到第4章了,挑戰就好多石未S未執得晒既,精霸未打,不過得番1兩日應該儲唔切111石再爬啦﹖ @@

強敵已經246隻

此篇文章於 03-06-18 10:29 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-18, 08:57 AM   #12152
ShinDou

得0凸凸1過唔到精20c@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-07-18, 10:44 AM   #12153
ShinDou

精vs都係20c過唔到@@ 執晒主線d石睇下夠唔夠再爬先

舊 03-07-18, 03:16 PM   #12154
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
真係好堅...2年心血話重玩就重玩....
其實呢隻野都係情意結多,估唔到隻新古搞到咁...真係....
我已經變左登入ONLY了,突然變輕鬆左,今日唔洗趕精霸了!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-18, 03:35 PM   #12155
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
https://twitter.com/srw_xomg/status/...841683968?s=19
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-18, 03:56 PM   #12156
ShinDou

咁果2年心血俾新古1野秒殺,留住都冇咩用啦,而且我又0課既,重打多好多石又有新古仲好,不過低rank咩都少真係有d煩XD

舊 03-07-18, 03:57 PM   #12157
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
我都糾結緊清唔清征霸好....
拎限突返黎都無機突
重玩真係不如del驚sosad反正太多驚好辛苦...

舊 03-07-18, 03:59 PM   #12158
yorkyork

註冊日期: May 2010
巴哈仔叫呢樣野做投胎
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-18, 04:01 PM   #12159
Crazy Gamer
馬弓手

跟住出新機抽唔到又投?
無限轉生SOSAD

舊 03-07-18, 04:02 PM   #12160
ShinDou

但我又想繼續鬥雞,我之前棄果d通常都係因為打到悶,呢隻暫時未悶既,只係太唔平衡d新機太屈姐

精霸我咁耐係得幾個月試過拎晒2粒限凸,近幾個月直頭1粒都拎唔到,只係執下石

舊 03-07-18, 04:02 PM   #12161
psidef

註冊日期: Apr 2007
本來剷咗Game, 但見到新古又犯賤去刷AC......

舊 03-07-18, 04:02 PM   #12162
yorkyork

唔係講笑,
龍珠隻手機板真係見巴哈仔無限投胎嫁
舊 03-07-18, 05:10 PM   #12163
ShinDou

又夠111爬第5次山step4黑騎step5正樹,新古真係超難中,pick4隻再set低1隻真係爭好遠

舊 03-07-18, 05:23 PM   #12164
ShinDou

諗諗下其實我中得1隻新古,其他幾隻其實冇乜用,不如今晚再刷新古再開局算,唔駛晒左444石,爆bp水拎左新古既練功就夠

舊 03-07-18, 05:30 PM   #12165
yorkyork

オオチ就係明知有4隻都set到其中一隻低D%,吹?
舊 03-07-18, 06:58 PM   #12166
J+1
望過黎呀!!!!!!

兩部光武

https://twitter.com/srw_xomg/status/...585436672?s=20

https://twitter.com/srw_xomg/status/...460276737?s=20
由手機版發出

此篇文章於 03-07-18 07:01 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-07-18, 07:06 PM   #12167
Crazy Gamer
馬弓手

痾痾痴係咁上下啦
等睇下次出部屈愁哥機15次10抽先必中/爬山出8隻ssr再調低1隻

今次搞一搞無石抽杜門,等師父算

舊 03-07-18, 07:22 PM   #12168
yorkyork

你可以學巴哈仔玩投胎仲要影分身
舊 03-07-18, 07:31 PM   #12169
ShinDou

岩岩STEP3出左正樹同新古 XD 正 唔知OMG GOD同輸柏芝勁唔勁
舊 03-07-18, 07:34 PM   #12170
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇番google營運榜呢個禮拜都好似冇上個第一,才才毛會唔會唔舒服呢

下次boss級要出英格啦掛...
由手機版發出

此篇文章於 03-07-18 07:41 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-07-18, 07:34 PM   #12171
Crazy Gamer
馬弓手

影分身好哂時間
呢隻算擺啦

舊 03-07-18, 08:33 PM   #12172
ShinDou

係喎新古都出埋下隻OG神棍機可能真係黑天使都唔奇 XD
舊 03-07-18, 10:31 PM   #12173
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: J+1 查看文章
睇番google營運榜呢個禮拜都好似冇上個第一,才才毛會唔會唔舒服呢

下次boss級要出英格啦掛...
由手機版發出
憑什麼-.-一隻真古?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-18, 10:46 PM   #12174
ShinDou

爬埋個山STEP5中多隻新古 XD 今次開局太正了,1隻正樹加新古凸1 XD
舊 03-08-18, 01:20 PM   #12175
ShinDou

臨尾夠爬多次得f91,11號新古先凸3,要等多個月先用得

強敵衝唔切打得99隻,不過冇爆bp水衝,因為費事晒左d鬥雞珠又去清鬥雞,黎緊行晒主線應該拎得番333石

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:27 AM

手機版 | APP版