Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-18, 02:09 PM   #1451
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
某程度上係班高高手自動獻身咁啫~ 搞到有人唔多老嚟

其實除咗主角群當中四位之外,只係得冠軍有個真身出現過,其他角式真身都幾耐人尋味~

舊 05-16-18, 02:20 PM   #1452
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
某程度上係班高高手自動獻身咁啫~ 搞到有人唔多老嚟

其實除咗主角群當中四位之外,只係得冠軍有個真身出現過,其他角式真身都幾耐人尋味~
我硬係覺得人妖同狐狸其中一個真身會係女仔
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 05:41 PM   #1453
ゆり

註冊日期: Nov 2004
冠軍幾時有出過真身?

舊 05-16-18, 10:11 PM   #1454
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-18, 08:01 AM   #1455
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: ゆり 查看文章
冠軍幾時有出過真身?

第一話,開頭表演賽話佢拎冠軍,有幾格係佢企起身,正面背光,但無出樣,個身材同髮型同佢個 avatar 差唔多,要整返個截圖先

舊 05-17-18, 08:50 PM   #1456
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔知點解一D都燃唔起……
有咁多大佬照住,開心玩遊戲……唔好睇囉……

舊 05-18-18, 05:48 PM   #1457
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 尼路 查看文章
有咁多大佬照住,開心玩遊戲……唔好睇囉……

咁講又唔多公平啫,班大佬都係嚟「觀察新兵訓練成點」啫,都無出手,無做乜嘢就,有人偏心難免條氣唔多順

舊 05-18-18, 10:06 PM   #1458
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
智將習慣比人摸.. 其實都幾糟糕
超昂閃忍咁就入左隊, 好似簡單得滯
但團體戰演出算頗好, 希望之後同實力強既對手戰鬥時會更有競爭性
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 01:29 PM   #1459
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
智將習慣比人摸.. 其實都幾糟糕
超昂閃忍咁就入左隊, 好似簡單得滯
但團體戰演出算頗好, 希望之後同實力強既對手戰鬥時會更有競爭性
女忍目的就係監視佢哋,依家入埋隊咪仲好
再者佢可能係特登經過
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 07:33 PM   #1460
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
熊熊 熊熊
https://www.youtube.com/watch?v=frEKmEG3c-o

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 08:39 PM   #1461
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
痴線,成套野除左廣告就只有廣告....

故事hea到呢.......

btw見到有人cosplay扮學姐,姐係gbf係呢個世界只係其中一套作品?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 08:44 PM   #1462
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
一個新手就豪言要守護和平真係好滾動

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-18, 01:09 AM   #1463
Toriya

註冊日期: Nov 2006
熊熊進化致敬 ZZ 高逹 OP
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 07:57 AM   #1464
肉羊哩咖
griffin611

#8 滴住嚟熊仔世界

- 悶,好多致敬位,但係更多無聊事件,對任何事無影響
- 今集應該係由忍者做主角,點知好多嘢留白仲要畀晒

注:星期二人在台灣,嗰度 Youtube 係同日上

此篇文章於 05-24-18 09:20 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 12:41 PM   #1465
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
其實整一隻甘有規格既game,好賺過佢整100隻伏game
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 02:34 PM   #1466
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: Lamsze 查看文章
其實整一隻甘有規格既game,好賺過佢整100隻伏game
一套好遊戲=開發費高,但都係賣5-600
100隻伏game=改少少就出但都賣5-600

B財團:我出乜你都買嫁啦

利申買左隻haro, 2塊膠500yen...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 03:22 PM   #1467
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今集見到極限高達同G UNIT既機「成功」動畫化已經好滿足

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 06:02 PM   #1468
PatrickNo42

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
- 悶,好多致敬位,但係更多無聊事件,對任何事無影響
- 今集應該係由忍者做主角,點知好多嘢留白仲要畀晒

注:星期二人在台灣,嗰度 Youtube 係同日上
雖然我睇得好開心
但係都冇得唔認呢套一路落嚟都係典型兒童向流水帳套路…
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 06:11 PM   #1469
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: PatrickNo42 查看文章
雖然我睇得好開心
本來就是兒童向
只是有人用大人思維去說悶

我帶的小朋友睇得好開心(被我引導去看奧拉

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 06:22 PM   #1470
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
歡歡樂樂都唔差嘅,主線應該係忍者同k1
只係唔滿意點解新手個Fd list全部都係ranking頭幾位咁神
識咗姐姐又唔Add…

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 07:26 PM   #1471
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: sugihara 查看文章
歡歡樂樂都唔差嘅,主線應該係忍者同k1
只係唔滿意點解新手個Fd list全部都係ranking頭幾位咁神
識咗姐姐又唔Add…
咁瑪姬姐姐又咁熱愛幫新手都算冠軍個理由真係太勉強

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 08:20 PM   #1472
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
世界 23位 個位"姐姐",仲未有機體show出黎。
NPC 白髮妹 一見佢就講美女姐姐,咁呢位"姐姐"真人應該係靚女黎。
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 08:20 PM   #1473
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我只想吐糟乜野垃圾營運,個外掛開到咁驚天地泣鬼神都唔知/唔捉?

舊 05-24-18, 10:19 PM   #1474
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
所以呢?收尾邊個捧走隻鎧武者熊霸?爛尾編劇
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 10:41 PM   #1475
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: PatrickNo42 查看文章
雖然我睇得好開心

小女笑到㗎㗎聲添,就係今話個落差比較大,上集好好地,戰鬥都幾緊湊,今集突然斷咗線,好在唔係得本人咁諗啫~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版