Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後
照相館>我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[有米發問及豪華吹水區] Vol.8
嘿哈兒 12:49 PM 11-30-11

嘿哈兒 01:21 PM 11-30-11
以前既機械好堅,入完電無事,有自動對蕉,而且合蕉超型,期望佢測光無壞,我用200菲林,f5.6但影室內快門都可以有100/125
邪氣小貓 02:48 PM 11-30-11
作者: Hayami:
twin lens reflex simulator
http://www.schmidtshop.com.tw/EVENT2011/game.php
This is not twin lens reflex la....
dragonwing84 09:23 PM 12-05-11
唔好意思...我好新手...想問下..
CANON隻600D....對新手泥講岩唔岩用?
同埋會唔會係錯區問...
再加多條...如果600D唔好..咁應該買邊部呢?
加賀KAGA 10:47 PM 12-05-11
作者: dragonwing84:
唔好意思...我好新手...想問下..
CANON隻600D....對新手泥講岩唔岩用?
同埋會唔會係錯區問...
再加多條...如果600D唔好..咁應該買邊部呢?
岩新手用啦....
dragonwing84 10:52 PM 12-05-11
咁我想問下買機有咩要注意?
加賀KAGA 11:07 PM 12-05-11
咁我想問下買機有咩要注意?
買之前可以的話上showroom試清楚岩唔岩自己, 身邊朋友多唔多用呢個canon,
剛開始用DSLR, 有朋友一齊玩可以share鏡玩, 好玩好多...買的時間試清楚機身
上邊D制, 望下個MON有冇死點光點, 支鏡對唔對到焦等....最好搵個玩開的朋友
幫手望下啦
dragonwing84 11:27 PM 12-05-11
作者: 加賀KAGA:
買之前可以的話上showroom試清楚岩唔岩自己, 身邊朋友多唔多用呢個canon,
剛開始用DSLR, 有朋友一齊玩可以share鏡玩, 好玩好多...買的時間試清楚機身
上邊D制, 望下個MON有冇死點光點, 支鏡對唔對到焦等....最好搵個玩開的朋友
幫手望下啦
咁邊度有呢d showroom?
唔該哂你先~
加賀KAGA 11:47 PM 12-05-11
咁邊度有呢d showroom?
唔該哂你先~
去canon的話可以去尖沙咀東角中心, 或簡單點去旺角cam 2樓上鋪, 好多機試
dragonwing84 12:04 AM 12-06-11
去canon的話可以去尖沙咀東角中心, 或簡單點去旺角cam 2樓上鋪, 好多機試
其實我仲諗緊買600D定NIKION隻D3100...唔知有無咩提示呢?
同埋據聞佢個KIT 果枝18 55麻麻..係唔係應該買淨機再買枝鏡?會唔會好貴?
加賀KAGA 12:07 AM 12-06-11
其實我仲諗緊買600D定NIKION隻D3100...唔知有無咩提示呢?
同埋據聞佢個KIT 果枝18 55麻麻..係唔係應該買淨機再買枝鏡?會唔會好貴?
千期唔好買nikon, d野又貴功能又少
淨買機再買鏡, 當然選擇會多點啦, 貴唔貴, 睇自己要求
利申: 我都是nikon人
dragonwing84 12:12 AM 12-06-11
千期唔好買nikon, d野又貴功能又少
淨買機再買鏡, 當然選擇會多點啦, 貴唔貴, 睇自己要求
利申: 我都是nikon人

咁如果真係買果套600D 18 55MM KIT又會唔會堅差??
HIM 01:06 AM 12-06-11
如果NIKON就買D90/D7000
riceking 04:49 PM 12-13-11
死, 我唔記得左... 奉陳生諭, 有邊個想要大炮2012月曆 (大/小) 請留名跟進:

1.
2.
3.
加賀KAGA 08:14 PM 12-13-11
作者: riceking:
死, 我唔記得左... 奉陳生諭, 有邊個想要大炮2012月曆 (大/小) 請留名跟進:

1.
2.
3.
你個太極牌產品, 下個星期二就到了
ビスケット 08:32 PM 12-13-11

1. 小餅(大小各壹)
2.
3.
riceking 08:33 PM 12-13-11
你個太極牌產品, 下個星期二就到了
我出發前一日

Rice
加賀KAGA 09:12 PM 12-13-11
我出發前一日

Rice
咁我約你下星期二晚ok?
riceking 12:40 AM 12-14-11
咁我約你下星期二晚ok?
當晚做冬, 不過可以出一出來拎 (我放假)

Rice
KTN 08:33 PM 12-14-11
1. 小餅(大小各壹)
2. KTN (大小各壹)
3.
hpsimon 12:02 AM 12-16-11
1. 小餅(大小各壹)
2. KTN (大小各壹)
3. 西門 (大小各壹)
com1010hkjp 03:03 AM 12-16-11
想問下有冇店舖可以試玩閃???

支Sigma EF-610 DG SUPER同Metz mecablitz 50 AF-1 digital都好似唔錯...
dragonwing84 11:24 PM 12-17-11
想問下CANON D菲林機時代既鏡頭用唔用得番係600D到架..?
有無接環可以駁到?
riceking 12:18 AM 12-18-11
廚用品
Attached: 1324136265-picsay.jpg (88.7 KB) 
windart 12:42 AM 12-18-11
廚用品
已經買定菲林等你返黎\/
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後

返回主題版面