Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
電視遊戲討論版>北斗が如く | 發售中
ゆり 02:03 PM 03-08-18
中限好似未派?

只見到普
赤兵尉SETH 02:52 PM 03-08-18
中限入手 748
戰鬥曲可以改Youはshock同Tough Boy
hkfaker 03:01 PM 03-08-18
作者: 赤兵尉SETH:
中限入手 748
戰鬥曲可以改Youはshock同Tough Boy
-變更主人公的視覺效果
-追加樂曲
-裝備道具
-主題、個人頭像

多咗呢幾樣野 要俾多$320, 好過搶.....
ゆり 03:05 PM 03-08-18
作者: hkfaker:
-變更主人公的視覺效果
-追加樂曲
-裝備道具
-主題、個人頭像

多咗呢幾樣野 要俾多$320, 好過搶.....
DL版計都要比多270

都真係幾搶

第一用桐生好怪

最值錢2首歌 但洗唔洗100一首呀
Eclair 03:06 PM 03-08-18
行貨得中無日、Right?
hkfaker 03:13 PM 03-08-18
http://sina.com.hk/news/article/2018...-8578404.html
hkfaker 03:21 PM 03-08-18
作者: ゆり:
DL版計都要比多270

都真係幾搶

第一用桐生好怪

最值錢2首歌 但洗唔洗100一首呀

第一用桐生好怪
唔多鐘意首tough boy.....即係一首 「愛をとりもどせ!」 (YOU は SHOCK) 值$200~~
Irwin 03:24 PM 03-08-18
玩到第五章…

有劇透

暫時卡住係水鳥,未贏到,諗唔到打法

原來今次係將原劇情時間線溶入今次原創劇情之中…
原本著皮褸o既主角係開場無耐劇情救兩爺孫果陣無啦啦變o左著背心
主角被救醒又變番皮褸
之後見番/打o左幾場原劇情o既戰鬥場面(就然係回想模式處理…)

一直玩到去搵多奇,打獄長竟然無玩兩隻角鞭
獄長竟然唔係縮入墳地爆死

跟住去到打水鳥竟然難打過前面咁多隻BOSS,又快又硬又大力,
已經用緊買到o既最貴防具都被扣好多

斯羅 03:25 PM 03-08-18
普通版有無得入歌轉BGM
Hello MiMi 03:40 PM 03-08-18
作者: 斯羅:
普通版有無得入歌轉BGM

最慘係買番DLC 都無
我買極2 時撳錯左北斗
苦等有得比錢download premium content
點知無

Sent from my iPhone using Gaforum
Dyhalt Rushifar 03:48 PM 03-08-18
作者: Hello MiMi:
最慘係買番DLC 都無
我買極2 時撳錯左北斗
苦等有得比錢download premium content
點知無

Sent from my iPhone using Gaforum
未公報啫,頂多貴些少。
至少歌應該有,反正都要俾版權錢。
不過咁一搞買限版就真係徹徹底底俾人搵笨_…
莎月美希 07:22 PM 03-08-18
無意識咁買左限定版………
由手機版發出
kyo353 07:35 PM 03-08-18
作者: 莎月美希:
無意識咁買左限定版………
由手機版發出
無想課金
ゆり 08:07 PM 03-08-18
所以戰鬥bgm唔課限就冇得換?
由手機版發出
hkfaker 08:31 PM 03-08-18
因為係fans打算隻game一出即買, 所以隻demo下載咗成個禮拜都無乜動力玩
頭先開機諗住都download咗, 即管玩吓跟手delete咗佢.....
玩過兩部份後....主要角色既人設確係整得幾靚, 但玩兩玩就覺得有D煩同悶......
睇嚟可以唔駛咁心急趕住玩啦~~
Tdot 08:33 PM 03-08-18
作者: hkfaker:
因為係fans打算隻game一出即買, 所以隻demo下載咗成個禮拜都無乜動力玩
頭先開機諗住都download咗, 即管玩吓跟手delete咗佢.....
玩過兩部份後....主要角色既人設確係整得幾靚, 但玩兩玩就覺得有D煩同悶......
睇嚟可以唔駛咁心急趕住玩啦~~
真係這麼差?
赤兵尉SETH 09:06 PM 03-08-18
幾時先有JUST秘孔
開始得幾招真係幾悶, 好多戰鬥但好少技能點
第四章仲未有自由支線任同小遊戲...
fortel 09:06 PM 03-08-18
作者: Tdot:
真係這麼差?
d野疾住疾住咁,好唔爽

好似有到講阿拳要拎架車,係咁入d鋪講幾句野就出返去,出出入入咁 (唔係用人中6個eng,出入要load)

d對白無全語音,大部份都係EE哦哦....

打第一隻大BOSS,D血多到我以為自己打緊無雙....

仲有,雖然我睇得出佢想用九龍城寨黎做條村個原型....不過會唔會真係太多簡體字...
Irwin 09:15 PM 03-08-18
作者: 赤兵尉SETH:
幾時先有JUST秘孔
開始得幾招真係幾悶, 支線任同小遊戲又未更快有...
第五章
有JUST秘孔打卒係快左

第四章入EDEN後設施會慢慢開放(部份係SUB-QUEST)
試版打SEAN係序章、見到畢特係第四章打贏囚人鬥技後
不同係解完整車果部份後(都係SUB-QUEST)

除劇情要去開車出外搵多奇外暫時無得開車住(第五章而言)

不過因為故事推進,第五章係城開始有卒打、同有獎金獵人任務
Irwin 09:16 PM 03-08-18
作者: fortel:
d野疾住疾住咁,好唔爽

好似有到講阿拳要拎架車,係咁入d鋪講幾句野就出返去,出出入入咁 (唔係用人中6個eng,出入要load)

仲有,雖然我睇得出佢想用九龍城寨黎做條村個原型....不過會唔會真係太多簡體字...
羅漢仁王拳還好

第五章打尼爾打到想死(亦好易被打死)
ゆり 09:38 PM 03-08-18
又唔比live...
由手機版發出
GP03D 10:38 PM 03-08-18
作者: fortel:
d野疾住疾住咁,好唔爽

隻大BOSS你上到2樓既話好快死架啦....
kyo353 11:49 PM 03-08-18
奧義用得多會升LV?
招岩山兩斬破無啦啦變左2LV
風間鈴木仁 12:29 AM 03-09-18
http://www.4gamer.net/games/392/G039268/20180307124/

本日発売の「北斗が如く」,全8回にわたる無料DLCの配信を発表。第1弾「特別パック:世紀末にようこそ」と断末魔ボイスを本日提供開始

セガゲームスは,PlayStation 4用ソフト「北斗が如く」を本日(2018年3月8日)発売した。価格は通常版が8390円+税,限定版の「世紀末プレミアムエディション」が1万1390円+税。
赤兵尉SETH 12:41 AM 03-09-18
作者: Irwin:
羅漢仁王拳還好

第五章打尼爾打到想死(亦好易被打死)
個戰鬥最大敵人係鏡頭, 敵人成日畫面外出招...

Boss血量&打法同龍如差唔多, 好彩多奇劇情一早學到招化解
打利恩等可以等佢出招化解再入全set連技之後秘孔

街上用鎚d大隻佬恐怖d...仲大力過Boss (hard mode)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面